Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Pukė @ 2009 01 05, 12:19)

tai nufotkinus ta balta lapa ji dar reikia uzsidet fotike kaip baltos spalvos balanso rodikli smile.gif reik fotika knis, kad tiksliai pasakyt, vaikas miega fotiko kambary doh.gif

buk gerute parašyk man kai tik laiko bus 4u.gif buciau labai dekinga blush2.gif
A4 formato lapa pakanka per puse perlenkt?kazkur cia skaiciau ,bet noriu pasitikslint ar tikrai blush2.gif
o mergaites pas ka CANON photochopai gal kazkas jau tvarkesi su baltu balansu,gal galetumet parasyti ir jus kaip ir kokiu nustatymu reikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 05, 13:14)

sveika
ir jus su naujais  4u.gif

Aciuuuu !

olo tai jis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 05, 12:25)
Aciuuuu !

olo tai jis  blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif sveikas olo mirksiukas.gif
Atsakyti
O su WB laukia ir pas mani kazkokia mistika. Tiesa fotkinau ne balta lapa o nosinaite, bet sniegas vistiek melynas gavosi.
Atsakyti
Sidabrine - knygutė 30puslapių, balta, "Atmintinė Adobe Photoshop CS3"

Dėl WB (pas mane Canon Powershot SX1000 - spaudi Funkc. set, atsiranda ekrane įrankių juosta. Pats pirmas ženkliukas - saulutė, užeini ant jo, tada matosi pasirinkimai - AWB, saulutė, debesėlis, lemputė, pačiam gale yra ženkliukas "du trikampukai su rutuliuku" - rankinis WB įvertinimas. tada nukreipi objektyvą į bet ką balto ir spaudi mygtuka DISP. tada fotikas sumirksi ir iki sekančio įjungimo naudoja tą nustatymą.

Puke - fotiko kambarys bigsmile.gif taip ir matau - džiūsta juostos, nuotraukos mirksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 05, 12:38)
O su WB laukia ir pas mani kazkokia mistika. Tiesa fotkinau ne balta lapa o nosinaite, bet sniegas vistiek melynas gavosi.

as tai kai sniega fotografuoju nustatau ant programos sniegui fotografuoti tai man sniegas baltut baltutelis gaunasi tai cia vadinasi nustatytas gerai WB nustatyta ar ne g.gif o va kai lapa bandziau fotografuoti tai gaunasi jis man melsvas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 01 05, 12:40)
Sidabrine - knygutė 30puslapių, balta, "Atmintinė Adobe Photoshop CS3"

Dėl WB (pas mane Canon Powershot SX1000 - spaudi Funkc. set, atsiranda ekrane įrankių juosta. Pats pirmas ženkliukas - saulutė, užeini ant jo, tada matosi pasirinkimai - AWB, saulutė, debesėlis, lemputė, pačiam gale yra ženkliukas "du trikampukai su rutuliuku" - rankinis WB įvertinimas. tada nukreipi objektyvą į bet ką balto ir spaudi mygtuka DISP. tada fotikas sumirksi ir iki sekančio įjungimo naudoja tą nustatymą.

Puke - fotiko kambarys  bigsmile.gif taip ir matau - džiūsta juostos, nuotraukos mirksta  bigsmile.gif

ačiu uz knygos pavadinimas reiks nusipirkti.
del WB tai jei tik iki sekancio ijungimo vadinasi man reik kas kart kaip jau kazkurios siule nesiotis kiseneje ta balta lapa biggrin.gif
Atsakyti
As irgi galvojau apie nosinaite, nes ji visada yra kisenei, balta lapa vis pamirstu isideti. O snd pabandziau tiesiog ant sniego nustatyti ta wb, tai veliau ziuresiu kas gavosi. blush2.gif
Atsakyti
maciau SM reklma,kad topocentre visiems fotoaparatams ir ju priedams iki 50proc nuolaida tai,gal ta lapa nusipirkti g.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

matau daug bendraminciu cia rasiu. Smagu kad tiek zmogiuku domisi fotografija.
As uzsirasiau i foto kutsus pas Sauliu Pauksti, kiek zinau jis labai zinomas foto menininkas. Ten paskaitas ves net pats Skirmantas Valiulis. Gal kas ka nors girdejo apie siuos kursus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaprize @ 2009 01 05, 12:57)
Sveiki visi,

matau daug bendraminciu cia rasiu. Smagu kad tiek zmogiuku domisi fotografija.
As uzsirasiau i foto kutsus pas Sauliu Pauksti, kiek zinau jis labai zinomas foto menininkas. Ten paskaitas ves net pats Skirmantas Valiulis. Gal kas ka nors girdejo apie siuos kursus? smile.gif

sveika,
o jei nepaslaptis kiek laiko vyksta kursai ir kokia kaina g.gif
Atsakyti
Aisku ne paslaptis!
Bus 10 paskaitu, kai susirinks grupe tada ir derinsim ar 1 ar 2 kartus i savaite bus kursai. Nauja grupe nuo 01. 19 renkama. Tas malonumas is viso kainuos 550Lt. Jei norigaliu atsiusti programa.
Atsakyti
aha reikias isdegimus matau o tai jau gerai blush2.gif del ND tai nelabai gaunasi va norejau paklaust jus fokusuojat su ziedu ar auto fokusavimu?ir dar tie trys daiktai kas jie turetu buti blush-anim-cl.gif:
Atsakyti