Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 12:13)
va cia isdegimas :

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 05 sausio 2009 - 11:15
QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 11:14)
Šaunuolė  thumbup.gif

Aciu aciu biggrin.gif hi.gif
Atsakyti
Kad jau pradėjau knistis archyve įdėsiu dar vieną, kur dangaus išdegimas labai matosi

user posted image

O kažkada man šita foto tokia graži buvo lotuliukas.gif grynas mianas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 11:19)
Kad jau pradėjau knistis archyve įdėsiu dar vieną, kur dangaus išdegimas labai matosi

O kažkada man šita foto tokia graži buvo  lotuliukas.gif  grynas mianas  biggrin.gif

biggrin.gif oi, tokio miano ir as galeciau rast... biggrin.gif daba kai paziuri - kaip geeeda... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 sausio 2009 - 11:21
QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 11:10)
Išdegimai dažnai būna danguje, kai šviečia saulė smile.gif

cia matos, bet anoj sadi, man nelabai ax.gif ax.gif jei ir yra -tai nekrenta i akis mirksiukas.gif o va toj tavo, kur kazkada mianas buvo -tai ryskiai matos mirksiukas.gif
o siaip gi daznai tas dangus sauleta diena taip ir isrodo doh.gif ta dir foto persiteikia biggrin.gif

ir dekui uz vaizdine medziaga -dabar bent supratau tikrai, apie ka kalba eina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 05 sausio 2009 - 11:23
QUOTE(bonda @ 2009 01 05, 12:22)
cia matos, bet anoj sadi, man nelabai ax.gif  ax.gif jei ir yra -tai nekrenta i akis mirksiukas.gif o va toj tavo, kur kazkada mianas buvo -tai ryskiai matos mirksiukas.gif
o siaip gi daznai tas dangus sauleta diena taip ir isrodo doh.gif ta dir foto persiteikia biggrin.gif

Joa, Sadi toj mano rodytoj foto jei ir yra labai nedaug...man nekliūva, tik šiaip įdomu pasidarė kaip kiti mato biggrin.gif Dar gi būna dienos laikas, kai fotkinti reikėtų, ir kai fotkinti nereikėtų biggrin.gif vidurdienį kaip suprantu blogiausias laikas fotografavimui. Bet reiktų susirast, paskaitinėt apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 11:25)
Joa, Sadi toj mano rodytoj foto  jei ir yra labai nedaug...man nekliūva, tik šiaip įdomu pasidarė kaip kiti mato biggrin.gif  Dar gi būna dienos laikas, kai fotkinti reikėtų, ir kai fotkinti nereikėtų  biggrin.gif  vidurdienį kaip suprantu blogiausias laikas fotografavimui. Bet reiktų susirast, paskaitinėt apie tai.

taip vidurdieni labai ryskus seseliai ir didele pereksponavimo tikimybe, nes didelis kontrastas tarp dangaus ir zemes... ax.gif (cia dabar kalbu, kaip as suprantu biggrin.gif jei nusisnekejau - prasom pataisyt biggrin.gif )

rudeni teko fotkint skaiscioj saulej - tai naudojau blykste (siek tiek susvelnino seselius) ir dar ekspokorekcija buvau sumazinus... tai fotkes gavosi tamsesnes, bet jas pasviesinus su programa, dangus nebuvo isdeges... thumbup.gif

ir siaip skaiciau (bet aisku tiskliai dabar nepamenu) kad dar galima apgaut fotika, pradzioj sufokusavus kazkur i dangu ir neatleidus mygtuko fotkinan zemej... tuomet isdegimu neturetu but... ax.gif kiek tiesos tame - nzn, nes pati to nebandziau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 sausio 2009 - 11:32
QUOTE(Sadi @ 2009 01 04, 22:17)
pirmoj labai gražiai veidukas nušviestas  thumbup.gif
ta prasme nėra didelio skirtumo nuo kurios bversijos pradėt mokytis. Nusipirkau knigynę knygiukštę už nepilnai 4Lt,

gal galetum parasyti pavadinima bigsmile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 04, 22:34)

awb - yra automatinis baltos spalvos balansas... jei toks yra kazkur turi but ir rankinis...  ax.gif

o foto - tai jei butum nenukapojus tam medziui saku - butu puiki foto  thumbup.gif
na kad kiek daugiau erdves butum davus pirmai  verysad.gif

prie awb yra toks zenklas trikampiai iš šonu ir per viduri toks rutuliukas.bandziau su juo reguliuoti tai man kazkaip labai foto blankios gaunasi,cia su juo reikia balta lapa fotografuoti?

QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 08:29)
Yra ir atsisukęs, tik jau vakar nebebuvo sveikatos koreguot biggrin.gif dar iš visų gausybės kadrų reikėtų išrinkti kur būtų fokuse  ax.gif

butu idomu paziureti biggrin.gif

QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 10:31)
nu jasna g.gif M-tai kažin kokia tos raidės pilna reikšmė? g.gif
boželi kokie terminai blink.gif aina peklun, žinau kad nieka pasroda nežinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau cray.gif

viskas su laiku tik reik skaityti viska apie ka mokomes.as jau n karta skaitau ir kartais kai vel pakartotinai skaitau atrod,kad viska pirma kart girdziu.nesigauna man susikaupti schmoll.gif
bet mokomes ,o svarbiausia,kad labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 05, 11:47)

prie awb yra toks zenklas trikampiai iš šonu ir per viduri toks rutuliukas.bandziau su juo reguliuoti tai man kazkaip labai foto blankios gaunasi,cia su juo reikia balta lapa fotografuoti?

taip su juo - bent pas mane ant jo nustacius i balta lapa nukriepus, riek viena mygtuka spustelet, palaukt ir gatava mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki !

Su Naujaisiais visus ! Kad metai butu kurybingi.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 05, 11:51)
taip su juo - bent pas mane ant jo nustacius  i balta lapa nukriepus, riek viena mygtuka spustelet, palaukt ir gatava mirksiukas.gif

as ka tik pabandziau tai nors popierius baltas man fotografuoja melsvu atspalviu g.gif
nustatau taip
Blykste nuimta,programa C
Anta AWB randu ta zenkliuka baltos spalvos balansas ir fotografuoju.man jis melsvas gaunasi g.gif ar as kazka negerai darau verysad.gif
QUOTE(olo @ 2009 01 05, 12:02)
Sveiki !

Su Naujaisiais visus ! Kad metai butu kurybingi.

sveika
ir jus su naujais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 10:43)
o konkretų pavadinimą tos programos fotošopo galit pasakyt? ar jis taip ir vadinas-photoshop g.gif

pas mane yra Adobe Photoshop CS2 smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 10:53)
A čia tipo tyngi?  lotuliukas.gif  žinok skaityt vistiek reiks  biggrin.gif 

O dabar jūs man pasakyket, ar čia man taip rodo akys, ar monitorius ar čia išdegęs dangus, ar nea? Ar išdegęs, bet nieko blogo, ar neišdegęs o man atrodo, kad išdegęs?  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  klausiu ne dėl to, kad kabinėtis, o dėl to, kad suprasti kaip čia man rodos...gerai ar nelabai biggrin.gif

user posted image

man neisdeges cia dangus biggrin.gif suvokiu, kas yra isdegimai ir cia man neisdeges schmoll.gif biggrin.gif

parodyciau as jum isdegusiu vaizdu lotuliukas.gif irgi mianas buvo kazkada lotuliukas.gif

o tie laiptai i ezera grazi foto butu, gaila, kad isdegus smile.gif

tai nufotkinus ta balta lapa ji dar reikia uzsidet fotike kaip baltos spalvos balanso rodikli smile.gif reik fotika knis, kad tiksliai pasakyt, vaikas miega fotiko kambary doh.gif
Atsakyti