Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 10:53)
A čia tipo tyngi?  lotuliukas.gif  žinok skaityt vistiek reiks  biggrin.gif 

O dabar jūs man pasakyket, ar čia man taip rodo akys, ar monitorius ar čia išdegęs dangus, ar nea? Ar išdegęs, bet nieko blogo, ar neišdegęs o man atrodo, kad išdegęs?  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  klausiu ne dėl to, kad kabinėtis, o dėl to, kad suprasti kaip čia man rodos...gerai ar nelabai biggrin.gif

netyyyyyyyyyyyyyngiu lotuliukas.gif blyn nėr kada dabu, tuoj teks vaiuot reikalų tvarkyt, vakare paskaitysiu...o be to neatsidaro niekas man blink.gif

aš tai galu sava speco akela pasakyt ka jokia išdegimą nimataaaaaaaaaaau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu griūk negyvas...man tai toli gražu kol aš kan nrs čia įžvelgsu doh.gif
Atsakyti
O dabar jūs man pasakyket, ar čia man taip rodo akys, ar monitorius ar čia išdegęs dangus, ar nea? Ar išdegęs, bet nieko blogo, ar neišdegęs o man atrodo, kad išdegęs?  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  klausiu ne dėl to, kad kabinėtis, o dėl to, kad suprasti kaip čia man rodos...gerai ar nelabai biggrin.gif

čia žinok galėčiau gal ir ginčytis. tame kampe buvo saulė, tai ten ir turi būt balta. ten ne vieta nušviesta saulės, o pati saulė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 05, 10:57)
čia žinok galėčiau gal ir ginčytis. tame kampe buvo saulė, tai ten ir turi būt balta. ten ne vieta nušviesta saulės, o pati saulė smile.gif

........arba degantis laužas lotuliukas.gif

tuoj aš prisidirbsu su sava bajeriokais...ale bent tuom galiu pridengt sava durnumą fotografijoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
  klausiu ne dėl to, kad kabinėtis, o dėl to, kad suprasti kaip čia man rodos...gerai ar nelabai biggrin.gif

as tai nelabai suprantu, kokiu jus cia isdegimu iziurit g.gif g.gif

as aplamai isdegimus matau tik nuo blyco ir ant kieno nors veido pvz ax.gif o visa kita cool.gif tongue.gif todel nelabai daznai ir suprantu, apie ka jus blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 04, 22:08)
Del PS nejaugi jie niekuo nesiskiria  g.gif

Jau atsake, bet dar pasikartosiu kad tiesiog kuo naujasne versija, tuo daugiau funkciju.
QUOTE(Sadi @ 2009 01 04, 23:59)
aš tai neskrega smile.gif pati klaidų nematau, tai labai gerai tokie kolektyviniai aptarimai  thumbup.gif kaip kaži juodai-balta žiema g.gif

originalas

na man originalas labiau patinka, bet tas melynumas erzina siek tiek g.gif tad siuo atveju j/b gal geriau. 4u.gif (eisiu snd jei pavyks bandyti sniega pagauti, ir kad nemelynuotu, oras nuostabus) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 05 sausio 2009 - 11:03
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 10:55)
Niu, kad nesakytumet, kad nieko nerodau, tai dedu pora...  ax.gif  blush2.gif

man patinka tas mažiukas paukštis antroj.
o dėl kompozicijos - kaži tokia apkrauta ir dar suspausta apačia ir toks didelis tusčias dangus pagal taisykles gerai? g.gif aš čia tik dėl taisyklių klausiu, nes man pačiai tokios foto patinka thumbup.gif

QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 10:56)
nu griūk negyvas...man tai toli gražu kol aš kan nrs čia įžvelgsu doh.gif

jeigu taip dažnai griuvinėsi ir nieko neskaitysi/ND nedarysi, tai ir toliau bus tamsus miškas cool.gif eik mokytis, kas neaišku klausk - padėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 11:55)
Niu, kad nesakytumet, kad nieko nerodau, tai dedu pora...  ax.gif  blush2.gif

cia mano vargsiukai fejerverkai biggrin.gif

O taip sausio 1-osios vakare sauletaja Vilijampole palieka saule....  biggrin.gif

Fejerverkams mano akiai trūksta erdvės į viršų smile.gif
Antra foto man patinka smile.gif net nžn prie ko prikibt smile.gif vež tpsakant thumbup.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 05, 11:57)

O geras smile.gif o aš nebuč pasakius, kad ten saulė bigsmile.gif
Atsakyti
Stikline, ten kur tu pazymejai - tai man taip ant ribos... ax.gif O va cia as jau matau akivaizdziai biggrin.gif (pritirazuosim daba Sadi foto biggrin.gif )

user posted imageD)
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 05, 11:01)
jeigu taip dažnai griuvinėsi ir nieko neskaitysi/ND nedarysi, tai ir toliau bus tamsus miškas  cool.gif eik mokytis, kas neaišku klausk - padėsim  mirksiukas.gif

aš tik juokauju blush2.gif

aišku kad skaitysiu ir mokysiuos-perdaug jau susidomėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 05, 11:01)
man patinka tas mažiukas paukštis antroj.
o dėl kompozicijos - kaži tokia apkrauta ir dar suspausta apačia ir toks didelis tusčias dangus pagal taisykles gerai?  g.gif aš čia tik dėl taisyklių klausiu, nes man pačiai tokios foto patinka thumbup.gif

cia ziurint, ka tu akcentuoji - zeme ar dangu wink.gif man buvo grazus dangus - todel akcentas danguj... ax.gif jei islaikai trecdaliu taisykle - tai visko ok smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 11:02)
Fejerverkams mano akiai trūksta erdvės į viršų smile.gif
Antra foto man patinka smile.gif net nžn prie ko prikibt smile.gif vež tpsakant  thumbup.gif
O geras smile.gif o aš nebuč pasakius, kad ten saulė  bigsmile.gif

je je... zinau, kad truksta... unsure.gif ale kad ner tos erves ten biggrin.gif apacioj namas vaiduoklis, o virsuj fotke pabaiga biggrin.gif neturejau dar stovo unsure.gif rezultatas ant akiu taip skant... unsure.gif padejus ant balkono krasto - tik tiek teispaudziau...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 05, 12:01)
as tai nelabai suprantu, kokiu jus cia isdegimu iziurit g.gif  g.gif

as aplamai isdegimus matau tik nuo blyco ir ant kieno nors veido pvz ax.gif  o visa kita cool.gif  tongue.gif  todel nelabai daznai ir suprantu, apie ka jus blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Išdegimai dažnai būna danguje, kai šviečia saulė smile.gif

Nu kad ir šitoj foto ar matai išdegimą? smile.gif
user posted image
Atsakyti
va cia isdegimas :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 sausio 2009 - 11:14