Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 10:02)
Dažniausiai ant M, kai reikia greit nufotkint ir nėr kada nustatinėt fotiko fotkinu ant Auto, bet tokios foto dažniausiai lieka pas mane asmeniniam albume smile.gif
Nors...turiu pripažinti, kad fejerverkus fotkinau su auto  blush2.gif
Fotikas pas tave tikrai neblogas, maniškis canon S5IS  mirksiukas.gif , galima nemažai išlaužt norint biggrin.gif
Taip, koreguojam su PS smile.gif aš gavau iš kompiuterasto...galima dar iš kažikur parsisiųst bandyt smile.gif

nu jasna g.gif M-tai kažin kokia tos raidės pilna reikšmė? g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 10:04)
As dabar fotkinu diafragmos prioritetu, arba islaikymo prioritetu - neseniai atradau ir kol kas labai patinka  wub.gif  pries tai fotkinau ant P - nzn kaip jis ten vadinas - bet pusiau auto toks... o M retai kada naudoju dar...  ax.gif

boželi kokie terminai blink.gif aina peklun, žinau kad nieka pasroda nežinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 08:29)
Sadi, man J/b variantas labai  wub.gif  tik kabinėjantis nelabai aptinka medis kairėje pusėje lyg netyčia papuolęs į kadrą ir nesu tikra ar kairėje pusėje nepadegęs dangus  g.gif

aha, dangus gali būt padegęs, ten jau saulė buvo. O medį gal vertėjo kirpt iki pusės, kad būtų kaip dešinei - lyg rėmelis g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 10:04)
As dabar fotkinu diafragmos prioritetu, arba islaikymo prioritetu - neseniai atradau ir kol kas labai patinka  wub.gif  pries tai fotkinau ant P - nzn kaip jis ten vadinas - bet pusiau auto toks... o M retai kada naudoju dar...  ax.gif

aha ir aš tais dviem, nelabai dar įgudusi abu parametrus nustatinėt, tai vieną nustatau, kitą palieku technikai smile.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 01 05, 10:24)
Mergaites gal galit paaiskinti,o dar geriau vaizdziai parodyti,kas yra isdegimai,perlaikymai nuotraukoje ax.gif

išdegimas - tai baltas plotas nenešantis jokios spalvinės informacijos. PVZ mano originalioj foto dešinys kampas, kur dangus - ten spalvos pereina švelniai labai ir tas netrukdo, o kur paskutinis variantas, ten tas kampas lyg nusikerta ir jau negerai atrodo.
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif

As truputi ne i tema blush2.gif , bet gal kuri padetu? Ieskau Canon 1000 lietuviskos instrukcijos, gal zinote kur butu galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 05, 10:24)
Mergaites gal galit paaiskinti,o dar geriau vaizdziai parodyti,kas yra isdegimai,perlaikymai nuotraukoje ax.gif

Efoto.lt buvo labai geras straipsnis, bet snd kazkodel man jo nekrauna... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 10:31)
boželi kokie terminai blink.gif aina peklun, žinau kad nieka pasroda nežinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau cray.gif

vysks normaliai biggrin.gif mokytis, mokytis mokytis biggrin.gif

M - ir Afrikoj buc Manual mirksiukas.gif tai reiskia, kad tai visiskai rankinis rezimas - visus nustatymus nusistatai pati wink.gif

visi kiti yra pusiau automatiniai - tarkim diafragmos prioritetas - tai kai tu nusistatai diafragma, o fotikas automatiskai pagal ja parenka islaikyma.... visiskai atvirksciai yra su islaikymo prioritetu wink.gif
Atsakyti
Neblogas straipsniukas čia ne tik apie išdegimus smile.gif http://fotografuojam...uotraukose.html
Atsakyti
nematau jokiu degimu pas Sadi fotkese, tiek vienot, tiek kitoj schmoll.gif man gal kompozicija biski kliuva - vienoj pusej medziu yra siek tiek, bet nepilnai i kadra papuole, ir kitoj... gal viena kuri is ju reikejo pilnai paimt i kadra, o kito nefotkint g.gif
Atsakyti
o konkretų pavadinimą tos programos fotošopo galit pasakyt? ar jis taip ir vadinas-photoshop g.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 10:31)

Dėl M jau atsakė, o šiaip tai instruciją visi liepia bent tris kartus perskaityt su fotiku rankuose. Ale aš pati tik kartą permečiau ir tai nepilnai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 11:31)

O kad sužinotum siūlyčiau eit į pirmą žinutę, pasiskaityt visas nuorodas smile.gif ir dar šita kur įdėjau, labai gera pradinukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 05, 10:40)
vysks normaliai biggrin.gif mokytis, mokytis mokytis biggrin.gif

M - ir Afrikoj buc Manual  mirksiukas.gif  tai reiskia, kad tai visiskai rankinis rezimas - visus nustatymus nusistatai pati wink.gif

visi kiti yra pusiau automatiniai - tarkim diafragmos prioritetas - tai kai tu nusistatai diafragma, o fotikas automatiskai pagal ja parenka islaikyma.... visiskai atvirksciai yra su islaikymo prioritetu wink.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
tai man da reiks ir pastudijuot sava fotika pribumbasikus doh.gif

ir dar kokybę nusistatyt ten kažkaip reiks sugebėt g.gif nes įtariu ne aukščiausia kokybė yr nustatyta schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 01 05, 10:43)
Dėl M jau atsakė, o šiaip tai instruciją visi liepia bent tris kartus perskaityt su fotiku rankuose. Ale aš pati tik kartą permečiau ir tai nepilnai  blush2.gif

tą irgi reiks padaryt...bet šuduks...ten tik angliškas tėr doh.gif nekertu aš taip gerai dar tos anglų smile.gif
QUOTE(Stikline @ 2009 01 05, 10:43)
O kad sužinotum siūlyčiau eit į pirmą žinutę, pasiskaityt visas nuorodas smile.gif  ir dar šita kur įdėjau, labai gera pradinukams smile.gif

pirdelinu skaityt angel_sadangel.gif
(pirmas man neatsidaro schmoll.gif )

o visdėlto nei vienas neatsidaro

efoto.lt lyg kiek suprantu ten tur būt puslapis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 05 sausio 2009 - 10:53
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 05, 11:47)
pirdelinu skaityt angel_sadangel.gif

A čia tipo tyngi? lotuliukas.gif žinok skaityt vistiek reiks biggrin.gif

O dabar jūs man pasakyket, ar čia man taip rodo akys, ar monitorius ar čia išdegęs dangus, ar nea? Ar išdegęs, bet nieko blogo, ar neišdegęs o man atrodo, kad išdegęs? blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif klausiu ne dėl to, kad kabinėtis, o dėl to, kad suprasti kaip čia man rodos...gerai ar nelabai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Niu, kad nesakytumet, kad nieko nerodau, tai dedu pora... ax.gif blush2.gif

cia mano vargsiukai fejerverkai biggrin.gif

user posted image

O taip sausio 1-osios vakare sauletaja Vilijampole palieka saule.... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti