Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sadi @ 2009 01 04, 18:19)
jaučiu reik eit Raige ieškot, o tai mes su mokymusi kažkaip sustojom man atrodo  g.gif

drinks_cheers.gif gal uzsuks po svenciu Raige smile.gif jau reiktu kokiu uzduociu techniniu blush2.gif gal su tuo WB balansu po pora foo galim imest blush2.gif ar neverta g.gif blush2.gif

grazios ziemos visu, eisiu as ryt vaiko fotkyt laukan lotuliukas.gif

Capricorn, drasiai junkis, tik foto galetum didesnes det, as tingiu didint tokias blush2.gif biggrin.gif naujokem lyg yra techniniai namu darbai su fokusavimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 04, 14:15)

f/6,4

f/5

f/4,6

Wite - o fotikas neleidzia nustatyti didesnio skirtumo diafragma? g.gif nu labai sunkiai matau skirtuma.... lens.gif ir siaip siulau imt kitoki objekta.... blush2.gif

jei nesikabinet prie ryskumo zonos - tuomet lyg ir gerai... ax.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 04, 14:50)
Parodysiu ir as siandieninius pasizaidymus 

man patinka pirma.... ax.gif drasiai galeciau paisyt i ziemos atvirukus.... ax.gif

QUOTE(Levanda @ 2009 01 04, 15:22)
Kaip tik atsisiunciau remelius tai uzsimaniau ir as pazaisti 

nieko asmenisko - bet tokie visokie remeliai man... schmoll.gif tiesiog kicas ir tiek... ax.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 04, 18:14)

cia dar nerodytas manop pacios bandymu pvz  cia tik su wb zaidziau  tad visa kita -belekaip..dar ir uzstalej

skirtumas akivaizdziau nei akivaizdus

Bonda - siulau kelt sitas foto i musu albuma - puikus pavyzdys, ka gali tas rankinis wb thumbup.gif

o snd saka kazkaip nekabina... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 01 04, 18:47)
mes siandien gamtos truputuka irgi pafotkinom  wub.gif manau nieko blogo nenurtiks jei keleta min pafotkinsi man paciai ilgiau lauke but jau salta  lotuliukas.gif
imetu biski 

trecia superine wub.gif tik siek tiek pakarpius, kad saule ir horizontas nebutu centre - butu super wub.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 04, 19:47)
sveikos
mergaites pas mane nera ant fotiko WB,gal kazkoks kitoks turi but zenklas?yra AWB ar čia tas pats
o cia nuotraukos kritikai

awb - yra automatinis baltos spalvos balansas... jei toks yra kazkur turi but ir rankinis... ax.gif

o foto - tai jei butum nenukapojus tam medziui saku - butu puiki foto thumbup.gif

QUOTE(lamella @ 2009 01 04, 21:29)
Šiandien tokia graži diena buvo, pasiėmiau fotiką galvoju pafotografuosiu taip gražu juk, bet nei velnio, nieko gero neišėjo, neišeina man perteikti gamtos grožio...

na kad kiek daugiau erdves butum davus pirmai verysad.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 04, 21:29)
O šiandien gaudžiau paukštuką pro langą.

koks piktas biggrin.gif

QUOTE(alio-nka @ 2009 01 04, 22:03)
suprantu kad nieko ipatingo, bet jau senuokai nieko nerodziau...

dienos sviesoj foto kokybiskos, bet tavo tiesa, nekabina... ax.gif

Capricorn - 4u.gif ziu puse rankdarbiu skyrelio jau cia susirinko biggrin.gif del foto nzn ar verta ka sakyt, kaip naujokei... g.gif biggrin.gif visu pirma tai dek per kazkoki albuma, kur nereiktu jas atskirai didint... o siaip - tai prasom atlikt namu darbus (cia privaloma visiems naujokams smile.gif ) ir pirmyn i mokslo aukstumas 4u.gif
Atsakyti
Apziurejau savo snd grobi - tai ner ka rodyt biggrin.gif nes buvom su vaikais, daug zmoniu aplink, ir siaip norejos ir patiems ta ziemos kaifa apturet - tai tik keletas seimos kadru gavos... bet, kadangi bandziau savo naujaji 50-uka - tai ufff kaip patiko man jis wub.gif ir dar va and vakare stova bandziau - tai irgi suuuuper.... wub.gif naktinei fotografijai - nepamainomas dalykas wub.gif

o is fejerverku tai tikrai neturiu ka rodyt... unsure.gif vienas vienintelis kadras ir tas nevertas publikavimoi.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 04, 23:01)
Apziurejau savo snd grobi - tai ner ka rodyt biggrin.gif nes buvom su vaikais, daug zmoniu aplink, ir siaip norejos ir patiems ta ziemos kaifa apturet - tai tik keletas seimos kadru gavos... bet, kadangi bandziau savo naujaji 50-uka - tai ufff kaip patiko man jis  wub.gif  ir dar va and vakare stova bandziau - tai irgi suuuuper....  wub.gif naktinei fotografijai - nepamainomas dalykas  wub.gif

o is fejerverku tai tikrai neturiu ka rodyt...  unsure.gif vienas vienintelis kadras ir tas nevertas publikavimoi....  blush2.gif

Nu kokia tu tai siaubas doh.gif lotuliukas.gif Neskregink tu savo nuotrauku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 04, 19:43)
Levanda, negaliu prisijungti, visos nuorodos mokamos  mirksiukas.gif

Ten tame paciame tinklapyje ne visas nuorodas rodo, jame prisiregistruoti reikia tuomet pradeda rodyti visas.
O del tu nuorodu tai cia jau yra pasirinkimas arba siustis nemokamai, bet uztrunka laiko, nes dauguma leidzia siustis tik po viena faila arba pirkti acounta koki rapidshare, lebitit, deposit ar pan ir tuomet siustis neribojamai.
As turiu rapidshare, bet naudoju ir lebitit bei deposit sekmingai. Dabar isigudrinau siustis is visu nuorodu kiek yra pvz yra triju daliu failas tai siunciuosi pirma dali is lebitit, antra is deposit trecia is rapidshare. Kolkas nebuvo problemu su isarchyvavimu 4u.gif O ir laiko taip sutaupau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda: 05 sausio 2009 - 00:03
QUOTE(inesaS @ 2009 01 04, 23:09)
Nu kokia tu tai siaubas doh.gif  lotuliukas.gif Neskregink tu savo nuotrauku. mirksiukas.gif

ale tikrai skrega kokia.

aš tai neskrega smile.gif pati klaidų nematau, tai labai gerai tokie kolektyviniai aptarimai thumbup.gif kaip kaži juodai-balta žiema g.gif
user posted image

originalas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 04, 22:59)

aš tai neskrega smile.gif pati klaidų nematau, tai labai gerai tokie kolektyviniai aptarimai  thumbup.gif kaip kaži juodai-balta žiema g.gif

Orginale sniegas melynas, norisi baltumo. Nors ir nesu j/b megeja, taciau siuo atveju tai kurkas geresnis variantas thumbup.gif
Atsakyti
Sadi,man asmeniskai orginalas labai,labai.Siaip tai megstu juodai baltas foto,bet jos man kazkokios ne tokios ryskios gaunasi.Galvoju nusipirkti raudona filtra,kiek skaiciau tai jis WB nuotraukas labai paryskina.Noreciau tuo nukastu taku pasivaikscioti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda @ 2009 01 05, 00:09)
Orginale sniegas melynas, norisi baltumo. Nors ir nesu j/b megeja, taciau siuo atveju tai kurkas geresnis variantas  thumbup.gif

lotuliukas.gif Na stai ir irodymas,kokie skoniai ir vertinimai gali buti skirtingi smile.gif
Atsakyti
va pabandžiau dar nubalinti sniegą
user posted image

nors šiaip jaučiu vietoj tų manipuliacijų su PS geriau pasimokyčiau wb nustatyt ir tada sniegas gal baltas būtų ką? g.gif
Atsakyti
Sadi,pataisyta tikrai baltesne.Apie PS nieko negaliu pasakyti,man ten tamsus miskas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 04, 23:08)
Stikline,labai fainas paukstis dar fainesne nuotrauka butu jei jis atsisukes butu.gal reikėjo ji duona prisivilioti  biggrin.gif

Yra ir atsisukęs, tik jau vakar nebebuvo sveikatos koreguot biggrin.gif dar iš visų gausybės kadrų reikėtų išrinkti kur būtų fokuse ax.gif

Sadi, man J/b variantas labai wub.gif tik kabinėjantis nelabai aptinka medis kairėje pusėje lyg netyčia papuolęs į kadrą ir nesu tikra ar kairėje pusėje nepadegęs dangus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 01 04, 22:29)

Capricorn, drasiai junkis, tik foto galetum didesnes det, as tingiu didint tokias blush2.gif  biggrin.gif

as ir retai didinu ax.gif ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 04, 23:59)

originalas

juodia balta -man nea schmoll.gif o va originalas ar pabaltiontas man daug geriau thumbup.gif

peperoni, ir mane snekabino visai ta mano saka -ale riek kazka idet -nes nieko gi nededu beveik doh.gif nes niekas man nebeitinka visai doh.gif siaubas tiesiog doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti