Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Levanda, negaliu prisijungti, visos nuorodos mokamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 04, 21:32)
eini Files->new, ten pasirenki matmenys (pixeliais arba cm), kaip suzinoti kokio ilgio/plocio nuotraukos:  tiesiog atidarau faila su nuotraukom ir uzvedus kursoriu ant nuotraukos man ismeta nuotraukos didi, ir tada jau padauginu ilgi arploti is 3, ir gaunasi naujo dok. matmenys. 4u.gif

gal kas kitas kitoki buda zino  4u.gif

Aš taip pat susikuriu naują lapą, o nuotraukas kopinu po vieną ir paskui įdedu į tą lapą. Nuotraukų dydį galima koreguoti.
Atsakyti
mergaitės gal kuri nor galetu atsiusti skaipu kokia nors PS 4u.gif blush2.gif gerai butu pacia lengviausia,nes as nenaudojau niekad blush2.gif
Atsakyti
Šiandien tokia graži diena buvo, pasiėmiau fotiką galvoju pafotografuosiu taip gražu juk, bet nei velnio, nieko gero neišėjo, neišeina man perteikti gamtos grožio... doh.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šian peržiūrėjau fejerverkų foto, nieko gero biggrin.gif visur laidai maišosi ir lempėčkos kaip ir anoj rodytoj foto, tai nžn ar dar įdėsiu ką nors...nebent ryt, poryt...gal kitaip žiūrėsis man biggrin.gif O šiandien gaudžiau paukštuką pro langą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 04, 18:47)
4u.gif mes siandien gamtos truputuka irgi pafotkinom  wub.gif manau nieko blogo nenurtiks jei keleta min pafotkinsi man paciai ilgiau lauke but jau salta  lotuliukas.gif
imetu biski  blush2.gif

paskutinė būtų įdomu jei abu medžiai būtų tilpę, kaip rėmas naturalus būtų. O dabar kairei pusei tos šakos kampe neaišku iš kur ax.gif pati bandžiau šiandien tokį kadrą gaut, bet netilpau verysad.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 04, 19:47)
sveikos
mergaites pas mane nera ant fotiko WB,gal kazkoks kitoks turi but zenklas?yra AWB ar čia tas pats

AWB tai gal AutoWhiteBalance g.gif
Antra faina thumbup.gif o pirmą gal versti į JB g.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 04, 20:32)
eini Files->new, ten pasirenki matmenys (pixeliais arba cm), kaip suzinoti kokio ilgio/plocio nuotraukos:  tiesiog atidarau faila su nuotraukom ir uzvedus kursoriu ant nuotraukos man ismeta nuotraukos didi, ir tada jau padauginu ilgi arploti is 3, ir gaunasi naujo dok. matmenys. 4u.gif

gal kas kitas kitoki buda zino  4u.gif

aš irgi panašiai darau. atsidarau diiiidelį lapą, sutampau visas nuotraukas, jas kerpu, stumdau, keičiu dydį, sudelioju ir paskui iškerpu gatavą paveiksliuką.

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 04, 21:00)
mergaitės gal kuri nor galetu atsiusti skaipu kokia nors PS  4u.gif  blush2.gif gerai butu pacia lengviausia,nes as nenaudojau niekad  blush2.gif

kad nėra ten lengvesnio, sunkesnio, visi panašūs. turiu CS2, tik dydi 413MB g.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif
čia naujokės priimamos? g.gif
tikiuosi nebūčiau balta varna tarp jūsų blush2.gif
mėgstu fotografiją wub.gif ir dažnai gaudau kadrus, tai gal tikčiau jums į kompaniją mirksiukas.gif
Papildyta:
O čia prisistatymui dar atsinešu fotkių:
Mano kiemo tamsi žiema šįvakar smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 04, 21:29)
Šiandien tokia graži diena buvo, pasiėmiau fotiką galvoju pafotografuosiu taip gražu juk, bet nei velnio, nieko gero neišėjo, neišeina man perteikti gamtos grožio... doh.gif  biggrin.gif

aha, su tuo gamtos grožių sudėtinga. Pažiūrėjau pas pažengusias fotografes žiemos foto .............. ir pradėjau depresuot... KAIP taip pamatyt ir sukomponuot? Kaži čia išmokstama ar jau amen? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 04, 22:52)
aha, su tuo gamtos grožių sudėtinga. Pažiūrėjau pas pažengusias fotografes žiemos foto .............. ir pradėjau depresuot...  KAIP taip pamatyt ir sukomponuot? Kaži čia išmokstama ar jau amen?  g.gif

Manau viskas išmokstama tik reikia labai NORĖTI. mirksiukas.gif biggrin.gif
Ir svarbiausia nedepresuot,kad nepavyko,o vis bandyt bandyt ir dar kartą bandyt. ax.gif
Atsakyti
As taip pat is fejerverku nieko gero neturiu paruoditi, buvom uz miesto, todel tik nedideli ir "rankiniai"
user posted image

o cia sausio 1 foto
user posted image

user posted image

user posted image

suprantu kad nieko ipatingo, bet jau senuokai nieko nerodziau...
Atsakyti
Stikline,labai fainas paukstis dar fainesne nuotrauka butu jei jis atsisukes butu.gal reikėjo ji duona prisivilioti biggrin.gif
Del PS nejaugi jie niekuo nesiskiria g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 04 sausio 2009 - 22:09
QUOTE(alio-nka @ 2009 01 04, 22:03)
As taip pat is fejerverku nieko gero neturiu paruoditi, buvom uz miesto, todel tik nedideli ir "rankiniai"

pirmoj labai gražiai veidukas nušviestas thumbup.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 04, 22:08)
Del PS nejaugi jie niekuo nesiskiria  g.gif

ta prasme nėra didelio skirtumo nuo kurios bversijos pradėt mokytis. Nusipirkau knigynę knygiukštę už nepilnai 4Lt, visi mygtukai PS aprašyti thumbup.gif

čia va tipo koliažas iš tų senų išbrokytų nuotraukų smile.gif vidurinei irgi reikįtų kokios spalvos, tada būtų kontrastas pilko miesto su spalviniais akcentukais ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 04 sausio 2009 - 22:23