Levanda, negaliu prisijungti, visos nuorodos mokamos
QUOTE(liamuna @ 2009 01 04, 21:32)
eini Files->new, ten pasirenki matmenys (pixeliais arba cm), kaip suzinoti kokio ilgio/plocio nuotraukos: tiesiog atidarau faila su nuotraukom ir uzvedus kursoriu ant nuotraukos man ismeta nuotraukos didi, ir tada jau padauginu ilgi arploti is 3, ir gaunasi naujo dok. matmenys.
gal kas kitas kitoki buda zino
Aš taip pat susikuriu naują lapą, o nuotraukas kopinu po vieną ir paskui įdedu į tą lapą. Nuotraukų dydį galima koreguoti.
mergaitės gal kuri nor galetu atsiusti skaipu kokia nors PS gerai butu pacia lengviausia,nes as nenaudojau niekad
Šiandien tokia graži diena buvo, pasiėmiau fotiką galvoju pafotografuosiu taip gražu juk, bet nei velnio, nieko gero neišėjo, neišeina man perteikti gamtos grožio...
Šian peržiūrėjau fejerverkų foto, nieko gero visur laidai maišosi ir lempėčkos kaip ir anoj rodytoj foto, tai nžn ar dar įdėsiu ką nors...nebent ryt, poryt...gal kitaip žiūrėsis man O šiandien gaudžiau paukštuką pro langą.
QUOTE(Edeva @ 2009 01 04, 18:47)
mes siandien gamtos truputuka irgi pafotkinom manau nieko blogo nenurtiks jei keleta min pafotkinsi man paciai ilgiau lauke but jau salta
imetu biski
imetu biski
paskutinė būtų įdomu jei abu medžiai būtų tilpę, kaip rėmas naturalus būtų. O dabar kairei pusei tos šakos kampe neaišku iš kur pati bandžiau šiandien tokį kadrą gaut, bet netilpau
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 04, 19:47)
sveikos
mergaites pas mane nera ant fotiko WB,gal kazkoks kitoks turi but zenklas?yra AWB ar čia tas pats
mergaites pas mane nera ant fotiko WB,gal kazkoks kitoks turi but zenklas?yra AWB ar čia tas pats
AWB tai gal AutoWhiteBalance
Antra faina o pirmą gal versti į JB
QUOTE(liamuna @ 2009 01 04, 20:32)
eini Files->new, ten pasirenki matmenys (pixeliais arba cm), kaip suzinoti kokio ilgio/plocio nuotraukos: tiesiog atidarau faila su nuotraukom ir uzvedus kursoriu ant nuotraukos man ismeta nuotraukos didi, ir tada jau padauginu ilgi arploti is 3, ir gaunasi naujo dok. matmenys.
aš irgi panašiai darau. atsidarau diiiidelį lapą, sutampau visas nuotraukas, jas kerpu, stumdau, keičiu dydį, sudelioju ir paskui iškerpu gatavą paveiksliuką.
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 04, 21:00)
mergaitės gal kuri nor galetu atsiusti skaipu kokia nors PS gerai butu pacia lengviausia,nes as nenaudojau niekad
kad nėra ten lengvesnio, sunkesnio, visi panašūs. turiu CS2, tik dydi 413MB
QUOTE(lamella @ 2009 01 04, 21:29)
Šiandien tokia graži diena buvo, pasiėmiau fotiką galvoju pafotografuosiu taip gražu juk, bet nei velnio, nieko gero neišėjo, neišeina man perteikti gamtos grožio...
aha, su tuo gamtos grožių sudėtinga. Pažiūrėjau pas pažengusias fotografes žiemos foto .............. ir pradėjau depresuot... KAIP taip pamatyt ir sukomponuot? Kaži čia išmokstama ar jau amen?
QUOTE(Sadi @ 2009 01 04, 22:52)
aha, su tuo gamtos grožių sudėtinga. Pažiūrėjau pas pažengusias fotografes žiemos foto .............. ir pradėjau depresuot... KAIP taip pamatyt ir sukomponuot? Kaži čia išmokstama ar jau amen?
Manau viskas išmokstama tik reikia labai NORĖTI.
Ir svarbiausia nedepresuot,kad nepavyko,o vis bandyt bandyt ir dar kartą bandyt.
As taip pat is fejerverku nieko gero neturiu paruoditi, buvom uz miesto, todel tik nedideli ir "rankiniai"
o cia sausio 1 foto
suprantu kad nieko ipatingo, bet jau senuokai nieko nerodziau...
o cia sausio 1 foto
suprantu kad nieko ipatingo, bet jau senuokai nieko nerodziau...
Stikline,labai fainas paukstis dar fainesne nuotrauka butu jei jis atsisukes butu.gal reikėjo ji duona prisivilioti
Del PS nejaugi jie niekuo nesiskiria
QUOTE(alio-nka @ 2009 01 04, 22:03)
As taip pat is fejerverku nieko gero neturiu paruoditi, buvom uz miesto, todel tik nedideli ir "rankiniai"
pirmoj labai gražiai veidukas nušviestas
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 04, 22:08)
ta prasme nėra didelio skirtumo nuo kurios bversijos pradėt mokytis. Nusipirkau knigynę knygiukštę už nepilnai 4Lt, visi mygtukai PS aprašyti
čia va tipo koliažas iš tų senų išbrokytų nuotraukų vidurinei irgi reikįtų kokios spalvos, tada būtų kontrastas pilko miesto su spalviniais akcentukais