Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Pukė @ 2009 01 04, 16:38)
da su balandziais irgi idomus kadras pagautas, tik gal melsvoka g.gif

su balandziais kaip bebandziau nesigavo baltesne spalva, nes ten seselis nuo pastato krito blush2.gif
Papildyta:
Man dar sita wub.gif

user posted image

gal ir daug klaidu, bet kazkokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 04, 12:34)

Peperoni, tai laukiam ispudzio is misko su vynu  tongue.gif

uff, zinokit, kaip gerai buvo.... wub.gif tik daba grizom biggrin.gif ir dar turim sveciu... zdz jei ka - ryt susirasysim mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Pukė @ 2009 01 03, 20:22)
baltu lapu nefotkinu, o gal vertetu g.gif

vertetu mirksiukas.gif
cia dar nerodytas manop pacios bandymu pvz mirksiukas.gif cia tik su wb zaidziau biggrin.gif tad visa kita -belekaip..dar ir uzstalej lotuliukas.gif
cia belekoks wb -nereguliuotas doh.gif nors savotiskai zavi tas siltumas mane mirksiukas.gif
user posted image

o cia jau rankiniu budu sureguliuotas mirksiukas.gif fotkintasbalta lekste tongue.gif (realiai taip ir atrodo) thumbup.gif
user posted image

skirtumas akivaizdziau nei akivaizdus mirksiukas.gif
zodziu, verta tirkia su tuo wb pazaist mirksiukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 01 04, 10:27)
tik nepatogu ji nesiotis lotuliukas.gif

siaip nebutinas butent lapas mirksiukas.gif bele spalva butu balta, bet nei i melsvuma, nei i gelsvuma, o balta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 04, 14:50)
Parodysiu ir as siandieninius pasizaidymus  blush2.gif

labai įdomiai atrodo rožės sniege bigsmile.gif bet sneigas labai akinantis. Kaip išdegę atrodo, arba lyg būtų kirpta su PS. Nedėkingas dalykas tas baltas sniegas fotografavimui. Aš šiandien irgi radau pusnį lyg kopos supustyta. Ir taip vaisksčiojau ir anaip, iš vienos pusės, iš kitos - š ir tiek doh.gif

QUOTE(Levanda @ 2009 01 04, 15:22)
Kaip tik atsisiunciau remelius tai uzsimaniau ir as pazaisti  4u.gif 

einu ir aš į tą lobyną pasiknist bigsmile.gif ačiū už nuorodą.
Niekaip man nesikerpa ta: nuotrauka kad būtų wow doh.gif nu ir paliksiu taip kaip yra blush2.gif kaip Linolė sakė smile.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 01 04, 16:38)
siaip nelabai turiu kompetencijos komentuot blush2.gif rasau, kaip man atrodo, o galiu ir klaidint... tai bijau ir plestis doh.gif  blush2.gif

žinok ir aš neturiu kompetencijos doh.gif

jaučiu reik eit Raige ieškot, o tai mes su mokymusi kažkaip sustojom man atrodo g.gif
Atsakyti
4u.gif mes siandien gamtos truputuka irgi pafotkinom wub.gif manau nieko blogo nenurtiks jei keleta min pafotkinsi man paciai ilgiau lauke but jau salta lotuliukas.gif
imetu biski blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Levanda, dekui uz remeliu nuoroda.
liamuna, man nepatiko geles, kazkaip netinkama kompozicija gal. o pauksciai faini labai tik per daug apkirpta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 04, 13:30)
o kokioj programoj nori jungt?

fotoshop`u ax.gif
Atsakyti

siandieniniai bandymai ax.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos
mergaites pas mane nera ant fotiko WB,gal kazkoks kitoks turi but zenklas?yra AWB ar čia tas pats
o cia nuotraukos kritikai
pirma
user posted image
antra
user posted image
trecia
user posted image
ketvirta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 04, 19:28)
fotoshop`u  ax.gif

as sukurciau nauja lapa, kuriuo parametrai butu 3 x ilgis (arba plotis, priklausomai kaip noresi jungt, stulpeliu ar eilute), ir tada tiesiog pertraukciau nuotraukas i sukurta dok. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 04, 20:15)
as sukurciau nauja lapa, kuriuo parametrai butu 3 x ilgis (arba plotis, priklausomai kaip noresi jungt, stulpeliu ar eilute), ir tada tiesiog pertraukciau nuotraukas i sukurta dok. 4u.gif

as jei traukiu nuotraukas man matosi tik ta kuria perkeliau o likusios dingsta g.gif ir kaip ta lapa sukurti neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 04, 20:21)
as jei traukiu nuotraukas man matosi tik ta kuria perkeliau o likusios dingsta  g.gif ir kaip ta lapa sukurti neisivaizduoju  g.gif

eini Files->new, ten pasirenki matmenys (pixeliais arba cm), kaip suzinoti kokio ilgio/plocio nuotraukos: tiesiog atidarau faila su nuotraukom ir uzvedus kursoriu ant nuotraukos man ismeta nuotraukos didi, ir tada jau padauginu ilgi arploti is 3, ir gaunasi naujo dok. matmenys. 4u.gif

gal kas kitas kitoki buda zino 4u.gif
Atsakyti