QUOTE(Sadi @ 2009 01 04, 02:40)
Linole - labai fainas takas
tikrai įdomiai pamatyta
tik man gaunasi perilgas vertikaliai kadras - dangus, miškas, vanduo, takas ir dar žolės.
ir ledo pieva ledas
kirpk tą kampą jei tau maišo, man nemaišo
Aciu.
Man ir per ilgas kadras. Bet jis gal perilgas todel, kad nukirpta nemazai kaires puses. O be to cia nesumazinta nuotrauka (pamirsau sumazinti
) Tai interneto puslapyje vel kitaip atrodo. Siaip tai mastau, kad dar reiktu siek tiek dangaus pakirpti "keliui".
Na, Ledo pievos kampas nukirstas vel nesiziures kompoziciskai. Todel ir nekertu.
Tavo zmogutis
Zinai, as nieko nedaryciau nuotraukai.
Kaip mergaites moko, paryskinciau, pasarpinciau. Nebent fono spalva pakeisti, ar bent jau pasviesinti/patamsinti bandyciau. Moke kaip tai padaryti berods Dejavu, kai fotografavome puodelius. Ko gero pirma tema bus (tik man nesigavo pagal nurodymus.
).
Nes vaikucio ausyte nukirsta. Galvos nesinori kirpti, nes virsuje tie plaukiukai taip graziai pankuoja.
Desineje jei nukirstum, ko gero butu labai galva suspausta. Be to akys, kaip suprantu, per vidury. Man atrodo, turek sau ta nuotrauka ir nesuk galvos.
Grazus vaikas su emocija. O jei noresi portreto, perfotografuosi.
Nors as irgi savo mergickai dovanojau jos foto, tai irgi nebuvo vykusi. Kai kas nukirsta, akys-per viduri, Bet mane kabino ta nuotrauka. Tad atsispausdinau ir padovanojau. Jei kada labai islavinsiu fotografavimo igudzius, gal ji akis draskys. Bet kol kas man ji miela.
O jei paeksperimentuosi, kaip Puke moke, pasirodyk.
Pasakysime, kaip graziau.