o ta balta lapa reikia fotkint esant lauke, jei fotografuosiu lauke?
InesaS - parodysiu ka nors tik ryt... jei ka rasiu gero...
Niu tep... kiekviena karta pakeitus aplinka reikia perfotografuoti ta balta lapa... kai ipranti - tai trunka tik kelias sekundes... bet ir jos vertos rezultato
nusistatai wb, tada fotkini ta lapa ir ji pasireki kaip custom wb pagrinda - bent jau su canonu taip
QUOTE(liamuna @ 2009 01 03, 22:14)
o ta balta lapa reikia fotkint esant lauke, jei fotografuosiu lauke?
Niu tep... kiekviena karta pakeitus aplinka reikia perfotografuoti ta balta lapa... kai ipranti - tai trunka tik kelias sekundes... bet ir jos vertos rezultato
nusistatai wb, tada fotkini ta lapa ir ji pasireki kaip custom wb pagrinda - bent jau su canonu taip
Linole - labai fainas takas tikrai įdomiai pamatyta tik man gaunasi perilgas vertikaliai kadras - dangus, miškas, vanduo, takas ir dar žolės.
ir ledo pieva ledas kirpk tą kampą jei tau maišo, man nemaišo
Stikline - chaosiukas toks mistiškas žibintai juodi labai liuksiškai atrodo, ,man labai gera foto
O kaži ne į kaledinę temą galima nuotraukas rodyt?
Fotografuota dienos šviesoj, kaip spalvos, ryškumas, fokusas? Kaip tokią nuotrauką apkirpt geriau? dabar akys man kažkaip ne vietoj, reikia kirpt, bet nesugalvoju kaip
ir ledo pieva ledas kirpk tą kampą jei tau maišo, man nemaišo
Stikline - chaosiukas toks mistiškas žibintai juodi labai liuksiškai atrodo, ,man labai gera foto
Fotografuota dienos šviesoj, kaip spalvos, ryškumas, fokusas? Kaip tokią nuotrauką apkirpt geriau? dabar akys man kažkaip ne vietoj, reikia kirpt, bet nesugalvoju kaip
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 03, 21:02)
tikrai vertetu
as vis galvodavau, nu vargas cia , kam reik - fotikas pats gali.... bet kai pabandziau ir pamaciau akivaizdu skirtuma - daugiau nebenaudoju automatiniu rezimu...
as vis galvodavau, nu vargas cia , kam reik - fotikas pats gali.... bet kai pabandziau ir pamaciau akivaizdu skirtuma - daugiau nebenaudoju automatiniu rezimu...
as fotkinu nusistacius ne ant auto, o pareguliuoju truputi - tuos cloudy, ir kt nustatymus, bet manau jau reiks lapa fotkyt tik nepatogu ji nesiotis
QUOTE(Sadi @ 2009 01 04, 01:40)
zinoma, galima
kai taip is arti veidukas fotkintas, gal pakausiuka pakirpt?? siaip taip nedarau, bet pzv Kelby knygoj parasyta apie komponavima fotografuojant zmones - taip pat pabandykite priartinti veida taip, kad arba galvos virsus, arba sonai (ausys) liktu uz kadro ribu. pakausiukui daug vietoj tavo foto skirta, gal verta apkirpt
su fokusu, mano numone, viskas tvarkoj.
as vaikus fotkindama stengiuos palikt erdves foto, kad nereiktu apkirpinet pakausiu ir ausu
Laba ryta grazu ir snieguota reik kaist karsta vyna ir lekt i miska
Sadi - as kirpciau, ir stipriai.... kadangi ausyte jau taip ar taip nukentejeo - tai jau rezciau, kaip kad Puke siule.... nurezciau visa fona..... nuo jo kazkaip blyskumas foto gaunas... ir siaip kontrasto prideciau... neskaitant viso to modeliukas labai labai zavus
Puke - tai ir nereik viso lapo nesiotis... mes tik taip kalbam populiariai... siaip fotoprekese buna pikrti tam skirta korta, bet kuo puikiausiai tinka ir A4 formato lapo ketvirtadalis, arba tiesiog pats lapas, perlenktas 2 kartus.... jo visiskai pakanka sufokusavimui.... o ir i kisene kuo puikiausiai telpa
Sadi - as kirpciau, ir stipriai.... kadangi ausyte jau taip ar taip nukentejeo - tai jau rezciau, kaip kad Puke siule.... nurezciau visa fona..... nuo jo kazkaip blyskumas foto gaunas... ir siaip kontrasto prideciau... neskaitant viso to modeliukas labai labai zavus
Puke - tai ir nereik viso lapo nesiotis... mes tik taip kalbam populiariai... siaip fotoprekese buna pikrti tam skirta korta, bet kuo puikiausiai tinka ir A4 formato lapo ketvirtadalis, arba tiesiog pats lapas, perlenktas 2 kartus.... jo visiskai pakanka sufokusavimui.... o ir i kisene kuo puikiausiai telpa
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 04, 10:36)
idomu kiek ta korta kainuoja ? mes vakar prie stovo uzsisakem nuotolinio valdymo pulta as pati prie stovo niekaip negaliu priprasti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 04, 10:43)
idomu kiek ta korta kainuoja ? mes vakar prie stovo uzsisakem nuotolinio valdymo pulta as pati prie stovo niekaip negaliu priprasti
nezinau... tik skaicius esu, kad tokiu yra.... nemanau, kad brangu butu....
as savojo dar neisbandziau... nuotolinis nerealiai gerai bet dabar jauciu teks palaukt man jo...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 04, 10:51)
nezinau... tik skaicius esu, kad tokiu yra.... nemanau, kad brangu butu....
as savojo dar neisbandziau... nuotolinis nerealiai gerai bet dabar jauciu teks palaukt man jo...
canon pultai gnt servise yra dveji .. viens kainuoja 49lt kitas 99lt va tokia korta turi omeny ? http://www.sergita.l...p?productID=781
Niu va, biski paeksperimentavau.... rezultatas nelabai tobulas...
Sadi jei ka, sakyk - isimsiu...
Sadi jei ka, sakyk - isimsiu...
Gal kas žinote tiksliau. Lyg buvau skaičiusi, kad esant didesniam šalčiui geriau nesinešti fotoaparato į lauką. Bet tiksliai nebepamenu Kaip iš tikrųjų?