Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o ta balta lapa reikia fotkint esant lauke, jei fotografuosiu lauke? g.gif
Atsakyti
InesaS - parodysiu ka nors tik ryt... biggrin.gif jei ka rasiu gero... biggrin.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 03, 22:14)
o ta balta lapa reikia fotkint esant lauke, jei fotografuosiu lauke?  g.gif

Niu tep... kiekviena karta pakeitus aplinka reikia perfotografuoti ta balta lapa... mirksiukas.gif kai ipranti - tai trunka tik kelias sekundes... ax.gif bet ir jos vertos rezultato thumbup.gif
nusistatai wb, tada fotkini ta lapa ir ji pasireki kaip custom wb pagrinda - bent jau su canonu taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Linole - labai fainas takas wub.gif tikrai įdomiai pamatyta bigsmile.gif tik man gaunasi perilgas vertikaliai kadras - dangus, miškas, vanduo, takas ir dar žolės. ax.gif

ir ledo pieva ledas bigsmile.gif kirpk tą kampą jei tau maišo, man nemaišo mirksiukas.gif

Stikline - chaosiukas toks mistiškas bigsmile.gif žibintai juodi labai liuksiškai atrodo, ,man labai gera foto

O kaži ne į kaledinę temą galima nuotraukas rodyt? ax.gif
Fotografuota dienos šviesoj, kaip spalvos, ryškumas, fokusas? Kaip tokią nuotrauką apkirpt geriau? dabar akys man kažkaip ne vietoj, reikia kirpt, bet nesugalvoju kaip doh.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas ax.gif atejau pasilabinti biggrin.gif

truputi veliau pacituosiu ...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 03, 21:02)
tikrai vertetu wink.gif

as vis galvodavau, nu vargas cia doh.gif , kam reik - fotikas pats gali.... ax.gif  bet kai pabandziau ir pamaciau akivaizdu skirtuma - daugiau nebenaudoju automatiniu rezimu...  ax.gif

as fotkinu nusistacius ne ant auto, o pareguliuoju truputi - tuos cloudy, ir kt nustatymus, bet manau jau reiks lapa fotkyt biggrin.gif tik nepatogu ji nesiotis lotuliukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 04, 01:40)
O kaži ne į kaledinę temą galima nuotraukas rodyt?  ax.gif

zinoma, galima wub.gif

kai taip is arti veidukas fotkintas, gal pakausiuka pakirpt?? siaip taip nedarau, bet pzv Kelby knygoj parasyta apie komponavima fotografuojant zmones - taip pat pabandykite priartinti veida taip, kad arba galvos virsus, arba sonai (ausys) liktu uz kadro ribu. pakausiukui daug vietoj tavo foto skirta, gal verta apkirpt blush2.gif

su fokusu, mano numone, viskas tvarkoj.

as vaikus fotkindama stengiuos palikt erdves foto, kad nereiktu apkirpinet pakausiu ir ausu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
su Naujais visas fotografuojancias ir joms prijauciancias 4u.gif
graziu foto pridejot bigsmile.gif
Labai patiko Stiklines feriverku foto su zibintais thumbup.gif wub.gif ir Linoles senelio takas

Sadi, israiska vaikiuko tai super, bet man noretusi kitokio fono ir ausytes gaila smile.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif grazu ir snieguota wub.gif reik kaist karsta vyna ir lekt i miska wub.gif

Sadi - as kirpciau, ir stipriai.... kadangi ausyte jau taip ar taip nukentejeo - tai jau rezciau, kaip kad Puke siule.... nurezciau visa fona..... nuo jo kazkaip blyskumas foto gaunas... ir siaip kontrasto prideciau... ax.gif neskaitant viso to modeliukas labai labai zavus wub.gif

Puke - tai ir nereik viso lapo nesiotis... biggrin.gif mes tik taip kalbam populiariai... biggrin.gif siaip fotoprekese buna pikrti tam skirta korta, bet kuo puikiausiai tinka ir A4 formato lapo ketvirtadalis, arba tiesiog pats lapas, perlenktas 2 kartus.... jo visiskai pakanka sufokusavimui.... ax.gif o ir i kisene kuo puikiausiai telpa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 04, 10:36)

Puke - tai ir nereik viso lapo nesiotis...  biggrin.gif  mes tik taip kalbam populiariai...  biggrin.gif  siaip fotoprekese buna pikrti tam skirta korta, bet kuo puikiausiai tinka ir A4 formato lapo ketvirtadalis, arba tiesiog pats lapas, perlenktas 2 kartus.... jo visiskai pakanka sufokusavimui.... ax.gif  o ir i kisene kuo puikiausiai telpa  bigsmile.gif

idomu kiek ta korta kainuoja ? g.gif mes vakar prie stovo uzsisakem nuotolinio valdymo pulta ax.gif as pati prie stovo niekaip negaliu priprasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 04, 10:43)
idomu kiek ta korta kainuoja ?  g.gif mes vakar prie stovo uzsisakem nuotolinio valdymo pulta  ax.gif as pati prie stovo niekaip negaliu priprasti  doh.gif

nezinau... ax.gif tik skaicius esu, kad tokiu yra.... ax.gif nemanau, kad brangu butu.... ax.gif

as savojo dar neisbandziau... blush2.gif nuotolinis nerealiai gerai thumbup.gif bet dabar jauciu teks palaukt man jo... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 sausio 2009 - 10:51
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 04, 10:51)
nezinau... ax.gif  tik skaicius esu, kad tokiu yra.... ax.gif  nemanau, kad brangu butu.... ax.gif

as savojo dar neisbandziau...  blush2.gif  nuotolinis nerealiai gerai  thumbup.gif  bet dabar jauciu teks palaukt man jo...  biggrin.gif

canon pultai gnt servise yra dveji .. viens kainuoja 49lt kitas 99lt g.gif va tokia korta turi omeny ? http://www.sergita.l...p?productID=781
Atsakyti
Niu va, biski paeksperimentavau.... rezultatas nelabai tobulas... blush2.gif

user posted imageuser posted image

Sadi jei ka, sakyk - isimsiu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 sausio 2009 - 11:04
Gal kas žinote tiksliau. Lyg buvau skaičiusi, kad esant didesniam šalčiui geriau nesinešti fotoaparato į lauką. Bet tiksliai nebepamenu g.gif Kaip iš tikrųjų?
Atsakyti