Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes smile.gif
Su Naujais Metais!
oioi kiek grozio pridejote bigsmile.gif
as va tai neturiu nieko rodyti , sia sav.buvau prie juros,tai tik ten ir pafotkinau doh.gif
ziurinejausi stovo t.p. ,bet dar nenusipirkau doh.gif bus paroda cia Londone,tai tikiuosi issirinksiu bigsmile.gif gal kas nors irgi varot? g.gif
Atsakyti
.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 03 sausio 2009 - 17:09
QUOTE(ediper @ 2009 01 03, 16:53)
Sveikutes  smile.gif
Su Naujais Metais!
oioi kiek grozio pridejote  bigsmile.gif
as va tai neturiu nieko rodyti , sia sav.buvau prie juros,tai tik ten ir pafotkinau  doh.gif
ziurinejausi stovo t.p. ,bet dar nenusipirkau  doh.gif bus paroda cia Londone,tai tikiuosi issirinksiu  bigsmile.gif gal kas nors irgi varot?  g.gif

Sveika 4u.gif Kokia paroda?Kur ir kada? bigsmile.gif
PS. Greitai rodai Naujametine jura bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 03 sausio 2009 - 17:14
cia tik siaip lotuliukas.gif kokie universalus trikojai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 03, 18:12)

http://www.sinwp.com/G_2.htm
as eisiu tik i Trade Show biggrin.gif siaip aisku butu labai idomu ir kokiam seminare pasedeti,niu bet gal ateiciai palixiu ta reikala biggrin.gif nemokama registrac. iki 9-os d. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 01 03, 18:12)

su jura sunkiai... buvo rukas,salta laaaaabai ...brrr...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2009 01 03, 09:11)
Va kas man išėjo:

ech, net supavydejau, kad as dar boksto nenufotkinus ax.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 01 03, 13:10)
rodau savo kaledines-ziemines foto, nes jau baigias laikas lotuliukas.gif  blush2.gif fotkinta buvo daug, bet rodyt kaip ir nera ka blush2.gif

uogytes ir kankorezio spalvine gama thumbup.gif
Atsakyti
Ediper, trikojai-universalus dalykas. Kiek vienam pomegiui. biggrin.gif
Antros nuotraukos horizontas truputuka nusvires.

Pukes uogytes - tai grozis. thumbup.gif Gal tik wb reiktu kazka padaryti, nes matosi pilkumas-melynumas. Pas mane irgi ta pati problema su wb-niekaip nesiseka balto gauti.
Antra nuotrauka man irgi nieko. Komponavimas labai panasus i Lamellos kazkada fotografuota. Man paciai labai patinka tokio tipo nuotraukos. smile.gif Gal tik zaisliukui norisi ryskumo daugiau. O jus visi panasiu zaislu prisipirke, bigsmile.gif jau ne pas pirma matau. smile.gif
Paskutine su kankoreziu man kazkaip nesiziuri. Norisi daugiau kontrastingu spalvu. g.gif

Amilettos boksto spalvos techniskai atliktos, tik virsunes gaila. smile.gif

InesoS gatve labai neblogai ziurisi. drinks_cheers.gif Automobilio sviesos priduoda gyvumo ar nuotaikos - nezinau kaip tiksliai pasakyti - nuotraukai. Sviesos tos isdege, bet be automobilio butu paprastas gatves vaizdas ir tiek.

Peperoni 4u.gif tik uzsuko pasilabinti. Ale atejusi kad drebtels mums staigmenu, speju... ax.gif Labai laukiu. smile.gif

InesaS, atsisuko filtras!!! Neveltui tiek Tu, kiek vyrai is kitu www sake, kad reikia svelniai svelniai. ax.gif As dvi dienas sukau, vyrams daviau pameginti, o atsuko nediduke laibute mergyte... lotuliukas.gif thumbup.gif Tiesiog atsisedo ir trumpai pasukinejo tarsi zaisdama... doh.gif Bet man laimes pilnos kelnes. drinks_cheers.gif

Is to dziaugsmo bandziau RAW. Nes pazengusiu temu pirmame desimtuke daug kalbama apie fotografavimo RAW privalumus. Na, lyg ir nieko. Bet konvertuojant su FujiPineFixViewer labai sumuilina kazkodel tai... verysad.gif O PS priedo konvertavimui neturiu. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 03 sausio 2009 - 19:28
QUOTE(linole @ 2009 01 03, 19:25)

*Peperoni 4u.gif tik uzsuko pasilabinti. Ale atejusi kad drebtels mums staigmenu, speju...  ax.gif  Labai laukiu. 

**InesaS, atsisuko filtras!!! Neveltui tiek Tu, kiek vyrai is kitu www sake, kad reikia svelniai svelniai.  As dvi dienas sukau, vyrams daviau pameginti, o atsuko nediduke laibute mergyte...  Tiesiog atsisedo ir trumpai pasukinejo tarsi zaisdama...  doh.gif Bet man laimes pilnos kelnes. 

***Is to dziaugsmo bandziau RAW. Nes pazengusiu temu pirmame desimtuke daug kalbama apie fotografavimo RAW privalumus. Na, lyg ir nieko. Bet konvertuojant su FujiPineFixViewer labai sumuilina kazkodel tai...  O PS priedo konvertavimui neturiu. 

* prajuokinai lotuliukas.gif Peperoni sedi ir tvarko visokiu egluciu fotkes (nes pasizadejo iki triju karaliu doh.gif blush2.gif ) - o akys jau raudonos ... verysad.gif neziurejau dar kas yr tam mano fotike.. blush2.gif uzsukau tik naujaji objektyva, patikrinau ar veikia, ir viskas ... ax.gif daba nekntriai lauksiu naujos temos... bigsmile.gif

** nu cia tai geras biggrin.gif gera patirtis biggrin.gif daba zinosim ir mes i ka kreiptis, kai kas uzstrigs - ogi i vaikus... bigsmile.gif

***as bandziau pacioj pradzioj, kai dar nelabai draugavau su fotiku... tada jokio ispudzio nepaliko... ax.gif bet suprantu, kad darant svarbias foto - tai nepamainoma... ax.gif bet, jauciu, vis tiek kol kas dar tik ateity mano draugyste su tuo raw... ax.gif
Atsakyti
aciu, merginos, uz komentarus smile.gif man paciai uogytes patiko... o su wb neiseina susidraugaut doh.gif nustatau lyg fotike, baltu lapu nefotkinu, o gal vertetu g.gif

linole, dekui uz komentarus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 01 03, 20:22)
aciu, merginos, uz komentarus smile.gif man paciai uogytes patiko... o su wb neiseina susidraugaut doh.gif nustatau lyg fotike, baltu lapu nefotkinu, o gal vertetu g.gif

linole, dekui uz komentarus biggrin.gif

tikrai vertetu wink.gif

as vis galvodavau, nu vargas cia doh.gif , kam reik - fotikas pats gali.... ax.gif bet kai pabandziau ir pamaciau akivaizdu skirtuma - daugiau nebenaudoju automatiniu rezimu... ax.gif
Atsakyti
Ediper,juros foto galetu buti ir geresns,bet jei buvo salta,tai tikiu,kad nelabai noro fotkinti buvo.
linole dziaugiuosi,kad pagaliau atsisuko tas prakletas filtras thumbup.gif
Pukebutinai pabandyk nusistatyti balta balansa su popieriaus lapu.Pati nustebsi pamacius skirtuma mirksiukas.gif
Peperoni,davai nesilauzyk ir dek cia nors viena nuotraulyte bigsmile.gif
Atsakyti