Sveikutes
Su Naujais Metais!
oioi kiek grozio pridejote
as va tai neturiu nieko rodyti , sia sav.buvau prie juros,tai tik ten ir pafotkinau
ziurinejausi stovo t.p. ,bet dar nenusipirkau bus paroda cia Londone,tai tikiuosi issirinksiu gal kas nors irgi varot?
.........
QUOTE(ediper @ 2009 01 03, 16:53)
Sveikutes
Su Naujais Metais!
as va tai neturiu nieko rodyti , sia sav.buvau prie juros,tai tik ten ir pafotkinau
ziurinejausi stovo t.p. ,bet dar nenusipirkau bus paroda cia Londone,tai tikiuosi issirinksiu gal kas nors irgi varot?
Su Naujais Metais!
Sveika Kokia paroda?Kur ir kada?
PS. Greitai rodai Naujametine jura
cia tik siaip kokie universalus trikojai
QUOTE(inesaS @ 2009 01 03, 18:12)
http://www.sinwp.com/G_2.htm
as eisiu tik i Trade Show siaip aisku butu labai idomu ir kokiam seminare pasedeti,niu bet gal ateiciai palixiu ta reikala nemokama registrac. iki 9-os d.
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 01 03, 18:12)
su jura sunkiai... buvo rukas,salta laaaaabai ...brrr...
QUOTE(Amiletta @ 2009 01 03, 09:11)
Va kas man išėjo:
ech, net supavydejau, kad as dar boksto nenufotkinus
QUOTE(Pukė @ 2009 01 03, 13:10)
rodau savo kaledines-ziemines foto, nes jau baigias laikas fotkinta buvo daug, bet rodyt kaip ir nera ka
uogytes ir kankorezio spalvine gama
Ediper, trikojai-universalus dalykas. Kiek vienam pomegiui.
Antros nuotraukos horizontas truputuka nusvires.
Pukes uogytes - tai grozis. Gal tik wb reiktu kazka padaryti, nes matosi pilkumas-melynumas. Pas mane irgi ta pati problema su wb-niekaip nesiseka balto gauti.
Antra nuotrauka man irgi nieko. Komponavimas labai panasus i Lamellos kazkada fotografuota. Man paciai labai patinka tokio tipo nuotraukos. Gal tik zaisliukui norisi ryskumo daugiau. O jus visi panasiu zaislu prisipirke, jau ne pas pirma matau.
Paskutine su kankoreziu man kazkaip nesiziuri. Norisi daugiau kontrastingu spalvu.
Amilettos boksto spalvos techniskai atliktos, tik virsunes gaila.
InesoS gatve labai neblogai ziurisi. Automobilio sviesos priduoda gyvumo ar nuotaikos - nezinau kaip tiksliai pasakyti - nuotraukai. Sviesos tos isdege, bet be automobilio butu paprastas gatves vaizdas ir tiek.
Peperoni tik uzsuko pasilabinti. Ale atejusi kad drebtels mums staigmenu, speju... Labai laukiu.
InesaS, atsisuko filtras!!! Neveltui tiek Tu, kiek vyrai is kitu www sake, kad reikia svelniai svelniai. As dvi dienas sukau, vyrams daviau pameginti, o atsuko nediduke laibute mergyte... Tiesiog atsisedo ir trumpai pasukinejo tarsi zaisdama... Bet man laimes pilnos kelnes.
Is to dziaugsmo bandziau RAW. Nes pazengusiu temu pirmame desimtuke daug kalbama apie fotografavimo RAW privalumus. Na, lyg ir nieko. Bet konvertuojant su FujiPineFixViewer labai sumuilina kazkodel tai... O PS priedo konvertavimui neturiu.
Antros nuotraukos horizontas truputuka nusvires.
Pukes uogytes - tai grozis. Gal tik wb reiktu kazka padaryti, nes matosi pilkumas-melynumas. Pas mane irgi ta pati problema su wb-niekaip nesiseka balto gauti.
Antra nuotrauka man irgi nieko. Komponavimas labai panasus i Lamellos kazkada fotografuota. Man paciai labai patinka tokio tipo nuotraukos. Gal tik zaisliukui norisi ryskumo daugiau. O jus visi panasiu zaislu prisipirke, jau ne pas pirma matau.
Paskutine su kankoreziu man kazkaip nesiziuri. Norisi daugiau kontrastingu spalvu.
Amilettos boksto spalvos techniskai atliktos, tik virsunes gaila.
InesoS gatve labai neblogai ziurisi. Automobilio sviesos priduoda gyvumo ar nuotaikos - nezinau kaip tiksliai pasakyti - nuotraukai. Sviesos tos isdege, bet be automobilio butu paprastas gatves vaizdas ir tiek.
Peperoni tik uzsuko pasilabinti. Ale atejusi kad drebtels mums staigmenu, speju... Labai laukiu.
InesaS, atsisuko filtras!!! Neveltui tiek Tu, kiek vyrai is kitu www sake, kad reikia svelniai svelniai. As dvi dienas sukau, vyrams daviau pameginti, o atsuko nediduke laibute mergyte... Tiesiog atsisedo ir trumpai pasukinejo tarsi zaisdama... Bet man laimes pilnos kelnes.
Is to dziaugsmo bandziau RAW. Nes pazengusiu temu pirmame desimtuke daug kalbama apie fotografavimo RAW privalumus. Na, lyg ir nieko. Bet konvertuojant su FujiPineFixViewer labai sumuilina kazkodel tai... O PS priedo konvertavimui neturiu.
QUOTE(linole @ 2009 01 03, 19:25)
*Peperoni tik uzsuko pasilabinti. Ale atejusi kad drebtels mums staigmenu, speju... Labai laukiu.
**InesaS, atsisuko filtras!!! Neveltui tiek Tu, kiek vyrai is kitu www sake, kad reikia svelniai svelniai. As dvi dienas sukau, vyrams daviau pameginti, o atsuko nediduke laibute mergyte... Tiesiog atsisedo ir trumpai pasukinejo tarsi zaisdama... Bet man laimes pilnos kelnes.
***Is to dziaugsmo bandziau RAW. Nes pazengusiu temu pirmame desimtuke daug kalbama apie fotografavimo RAW privalumus. Na, lyg ir nieko. Bet konvertuojant su FujiPineFixViewer labai sumuilina kazkodel tai... O PS priedo konvertavimui neturiu.
* prajuokinai Peperoni sedi ir tvarko visokiu egluciu fotkes (nes pasizadejo iki triju karaliu ) - o akys jau raudonos ... neziurejau dar kas yr tam mano fotike.. uzsukau tik naujaji objektyva, patikrinau ar veikia, ir viskas ... daba nekntriai lauksiu naujos temos...
** nu cia tai geras gera patirtis daba zinosim ir mes i ka kreiptis, kai kas uzstrigs - ogi i vaikus...
***as bandziau pacioj pradzioj, kai dar nelabai draugavau su fotiku... tada jokio ispudzio nepaliko... bet suprantu, kad darant svarbias foto - tai nepamainoma... bet, jauciu, vis tiek kol kas dar tik ateity mano draugyste su tuo raw...
aciu, merginos, uz komentarus man paciai uogytes patiko... o su wb neiseina susidraugaut nustatau lyg fotike, baltu lapu nefotkinu, o gal vertetu
linole, dekui uz komentarus
QUOTE(Pukė @ 2009 01 03, 20:22)
aciu, merginos, uz komentarus man paciai uogytes patiko... o su wb neiseina susidraugaut nustatau lyg fotike, baltu lapu nefotkinu, o gal vertetu
tikrai vertetu
as vis galvodavau, nu vargas cia , kam reik - fotikas pats gali.... bet kai pabandziau ir pamaciau akivaizdu skirtuma - daugiau nebenaudoju automatiniu rezimu...
Ediper,juros foto galetu buti ir geresns,bet jei buvo salta,tai tikiu,kad nelabai noro fotkinti buvo.
linole dziaugiuosi,kad pagaliau atsisuko tas prakletas filtras
Pukebutinai pabandyk nusistatyti balta balansa su popieriaus lapu.Pati nustebsi pamacius skirtuma
Peperoni,davai nesilauzyk ir dek cia nors viena nuotraulyte
linole dziaugiuosi,kad pagaliau atsisuko tas prakletas filtras
Pukebutinai pabandyk nusistatyti balta balansa su popieriaus lapu.Pati nustebsi pamacius skirtuma
Peperoni,davai nesilauzyk ir dek cia nors viena nuotraulyte