Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Linole,atsuksi vistiek kaip nors.Tik kai jau sis nervus gadinantis darbas bus padarytas,pasiimk adata,ar kita koki smulku dalyka ir tuos sregiukus pravalyk,gal dulkiu kokiu ar siukslyciu prisirinko mirksiukas.gif
Stikline tikru tikriausias ugninis lietus,kaip is kokio nors filmo apie kara,arba fantastinio thumbup.gif Man labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 02 sausio 2009 - 23:26
QUOTE(inesaS @ 2009 01 03, 00:20)
Tik kai jau sis nervus gadinantis darbas bus padarytas,pasiimk adata,ar kita koki smulku dalyka ir tuos sregiukus pravalyk,gal dulkiu kokiu ar siukslyciu prisirinko mirksiukas.gif

Aciu labai. 4u.gif

Stikline, man asmeniskai pataisytas variantas labai patiko. smile.gif Tau didelis 4u.gif
Cia gal kazkoks actionas, vintage detas? Prasom placiau, kaip taip padarei? Papunkciui, ok mirksiukas.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 03, 00:20)
Stikline tikru tikriausias ugninis lietus,kaip is kokio nors filmo apie kara,arba fantastinio thumbup.gif Man labai patinka smile.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 03, 00:40)

Stikline, man asmeniskai pataisytas variantas labai patiko.  smile.gif Tau didelis  4u.gif
Cia gal kazkoks actionas, vintage detas? Prasom placiau, kaip taip padarei? Papunkciui, ok mirksiukas.gif  blush2.gif

aciuks.gif čia Lomo (free) action'as smile.gif
Atsakyti
O as vis fotkinu,fotkinu,o parodyti ir nera ka doh.gif Idedu viena,vien tik todel,kad neatsimenu kada ka nors rodziau.Cia su islaikymu zaidziau.Svarbiausia,kad ji gavosi visai netycia,paskui kiek bandziau tai nieko doro nesigavo.Zinau,kad masina ir uzrasas ant aksvaltio labai nereikalingi,bet ka jau padarysi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 02, 23:56)
O as vis fotkinu,fotkinu,o parodyti ir nera ka doh.gif Idedu viena,vien tik todel,kad neatsimenu kada ka nors rodziau.Cia su islaikymu zaidziau.Svarbiausia,kad ji gavosi visai netycia,paskui kiek bandziau tai nieko doro nesigavo.Zinau,kad masina ir uzrasas ant aksvaltio labai nereikalingi,bet ka jau padarysi

man patinka su islaikymu masinu zibintai wink.gif dabar kaip tik liuminografija labai madoj - neva naujas mados klyksmas - siandien net per NTV ilgiausia reportaza rode per zinias. anksciau skaitydavosi tokie dalykai kaip klaida, bet dabar - visiskai nea wink.gif ta prasme, jei nori tokio rezultato, tai nesiskaito klaida smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Su Naujais. 4u.gif

Mes buvom Druskininkuose, tai tiek smagių kadrų prigaudžiau. thumbup.gif Ir fejerverkų nuotraukos visai neblogos išėjo, ir grįžus bokštą dar įamžinau. ax.gif Mačiau boruzka bandė fotografuot. Tikrai, kas ten ta blykstė toookiam objektui. Va kas man išėjo:
user posted image

Tiesa, kokie gražūs jūsų fejerverkai. bigsmile.gif Stikline, man asmeniškai pirma nuotraukytė gražiau atrodo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 03 sausio 2009 - 09:21
rodau savo kaledines-ziemines foto, nes jau baigias laikas lotuliukas.gif blush2.gif fotkinta buvo daug, bet rodyt kaip ir nera ka blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Amiletta, virsune nukirtai be reikalo smile.gif

labai patiko Stiklines foto fejerverku wub.gif grafika primena biggrin.gif
Atsakyti
Puke,uogyciu grazumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 01 03, 14:10)
rodau savo kaledines-ziemines foto, nes jau baigias laikas lotuliukas.gif  blush2.gif fotkinta buvo daug, bet rodyt kaip ir nera ka blush2.gif

Ačiū už mano foto įvertinimą blush2.gif 4u.gif
Antra foto man patiko labiausiai, būtų gerai, kad sufokusuota būtų į žaisliuką rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos Naujaisiais 4u.gif bigsmile.gif

Snd per pusnis siaip ne taip nusigavom iki Vilbros, ale nukainuotu stovu jau ne kvapo biggrin.gif bet vis tiek parsiveziau stova, 50-uka ir pamesta kitinio objektyvo dangteli, kurio nesugebejau isigyt jau puse metu... biggrin.gif doh.gif Zodz daba esu laiminga kaip rublis biggrin.gif

o vat sniegoooooo blink.gif verkem verkem, kad Kaune dorai nesninga - tai dabar priverte nuo nakties tiek, kad dar kelios valandos - ir eismas bus paralyzuotas visiskai... doh.gif bet pro langa aziuret i ta sniego siena vis vien faina wub.gif biggrin.gif

Del fejerverku - tai liudesys... verysad.gif pas mus rajone tvyrojo kazkokia migla ar rukas - tai nieko dorai nejo nufotkint...plius tu fejerverku ne prudai buvo - vis tik krize pasijuto biggrin.gif
nustacius f/11 islaikymas isaugo iki begalybes biggrin.gif taip kad suds man ten gavos... blush2.gif net netraukiau dar is fotiko - kazkaip liudna bus tuos kadrus siukslinen mest... verysad.gif

Is visu matytu jusu fejerverku - man labiausiai patiko Stiklines antras variantas... wub.gif ir spalvos, ir tie laidai, ir tas zibintas thumbup.gif mistiska tokia foto wub.gif

daba laukiu, kol nustos snigt... bigsmile.gif tada jau rausiu su fotiku laukan thumbup.gif
Atsakyti
Stikline, labai faini fejerverkai, tie žibintai tai išvis. wub.gif thumbup.gif
Pukė, gražios uogytės,labiausiai patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 02, 23:18)
O jei taip  g.gif  chaosiukas, žinau  biggrin.gif bet man kažkuo patinka jis  g.gif

O man primena kokio senovinio filmo kadra, dar jei pabandyti kokia sepia ar jb paversti g.gif , net labai patinka wub.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 01 02, 23:56)

Bet zvaigzdziu/zibintu grozis thumbup.gif man vis nepavyksta blush2.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 01 03, 00:04)
dabar kaip tik liuminografija labai madoj - neva naujas mados klyksmas - siandien net per NTV ilgiausia reportaza rode per zinias. anksciau skaitydavosi tokie dalykai kaip klaida, bet dabar - visiskai nea wink.gif ta prasme, jei nori tokio rezultato, tai nesiskaito klaida smile.gif

maciau ir as ta laida, tikrai labai idomi fotografijos kriptis 4u.gif
Atsakyti