Linole,atsuksi vistiek kaip nors.Tik kai jau sis nervus gadinantis darbas bus padarytas,pasiimk adata,ar kita koki smulku dalyka ir tuos sregiukus pravalyk,gal dulkiu kokiu ar siukslyciu prisirinko
Stikline tikru tikriausias ugninis lietus,kaip is kokio nors filmo apie kara,arba fantastinio Man labai patinka
QUOTE(inesaS @ 2009 01 03, 00:20)
Tik kai jau sis nervus gadinantis darbas bus padarytas,pasiimk adata,ar kita koki smulku dalyka ir tuos sregiukus pravalyk,gal dulkiu kokiu ar siukslyciu prisirinko
Aciu labai.
Stikline, man asmeniskai pataisytas variantas labai patiko. Tau didelis
Cia gal kazkoks actionas, vintage detas? Prasom placiau, kaip taip padarei? Papunkciui, ok
QUOTE(inesaS @ 2009 01 03, 00:20)
Stikline tikru tikriausias ugninis lietus,kaip is kokio nors filmo apie kara,arba fantastinio Man labai patinka
QUOTE(linole @ 2009 01 03, 00:40)
Stikline, man asmeniskai pataisytas variantas labai patiko. Tau didelis
Cia gal kazkoks actionas, vintage detas? Prasom placiau, kaip taip padarei? Papunkciui, ok
čia Lomo (free) action'as
O as vis fotkinu,fotkinu,o parodyti ir nera ka Idedu viena,vien tik todel,kad neatsimenu kada ka nors rodziau.Cia su islaikymu zaidziau.Svarbiausia,kad ji gavosi visai netycia,paskui kiek bandziau tai nieko doro nesigavo.Zinau,kad masina ir uzrasas ant aksvaltio labai nereikalingi,bet ka jau padarysi
QUOTE(inesaS @ 2009 01 02, 23:56)
O as vis fotkinu,fotkinu,o parodyti ir nera ka Idedu viena,vien tik todel,kad neatsimenu kada ka nors rodziau.Cia su islaikymu zaidziau.Svarbiausia,kad ji gavosi visai netycia,paskui kiek bandziau tai nieko doro nesigavo.Zinau,kad masina ir uzrasas ant aksvaltio labai nereikalingi,bet ka jau padarysi
man patinka su islaikymu masinu zibintai dabar kaip tik liuminografija labai madoj - neva naujas mados klyksmas - siandien net per NTV ilgiausia reportaza rode per zinias. anksciau skaitydavosi tokie dalykai kaip klaida, bet dabar - visiskai nea ta prasme, jei nori tokio rezultato, tai nesiskaito klaida
Sveikutės. Su Naujais.
Mes buvom Druskininkuose, tai tiek smagių kadrų prigaudžiau. Ir fejerverkų nuotraukos visai neblogos išėjo, ir grįžus bokštą dar įamžinau. Mačiau boruzka bandė fotografuot. Tikrai, kas ten ta blykstė toookiam objektui. Va kas man išėjo:
Tiesa, kokie gražūs jūsų fejerverkai. Stikline, man asmeniškai pirma nuotraukytė gražiau atrodo.
Mes buvom Druskininkuose, tai tiek smagių kadrų prigaudžiau. Ir fejerverkų nuotraukos visai neblogos išėjo, ir grįžus bokštą dar įamžinau. Mačiau boruzka bandė fotografuot. Tikrai, kas ten ta blykstė toookiam objektui. Va kas man išėjo:
Tiesa, kokie gražūs jūsų fejerverkai. Stikline, man asmeniškai pirma nuotraukytė gražiau atrodo.
rodau savo kaledines-ziemines foto, nes jau baigias laikas fotkinta buvo daug, bet rodyt kaip ir nera ka
Amiletta, virsune nukirtai be reikalo
labai patiko Stiklines foto fejerverku grafika primena
Amiletta, virsune nukirtai be reikalo
labai patiko Stiklines foto fejerverku grafika primena
QUOTE(Pukė @ 2009 01 03, 14:10)
rodau savo kaledines-ziemines foto, nes jau baigias laikas fotkinta buvo daug, bet rodyt kaip ir nera ka
Ačiū už mano foto įvertinimą
Antra foto man patiko labiausiai, būtų gerai, kad sufokusuota būtų į žaisliuką
Sveikos Naujaisiais
Snd per pusnis siaip ne taip nusigavom iki Vilbros, ale nukainuotu stovu jau ne kvapo bet vis tiek parsiveziau stova, 50-uka ir pamesta kitinio objektyvo dangteli, kurio nesugebejau isigyt jau puse metu... Zodz daba esu laiminga kaip rublis
o vat sniegoooooo verkem verkem, kad Kaune dorai nesninga - tai dabar priverte nuo nakties tiek, kad dar kelios valandos - ir eismas bus paralyzuotas visiskai... bet pro langa aziuret i ta sniego siena vis vien faina
Del fejerverku - tai liudesys... pas mus rajone tvyrojo kazkokia migla ar rukas - tai nieko dorai nejo nufotkint...plius tu fejerverku ne prudai buvo - vis tik krize pasijuto
nustacius f/11 islaikymas isaugo iki begalybes taip kad suds man ten gavos... net netraukiau dar is fotiko - kazkaip liudna bus tuos kadrus siukslinen mest...
Is visu matytu jusu fejerverku - man labiausiai patiko Stiklines antras variantas... ir spalvos, ir tie laidai, ir tas zibintas mistiska tokia foto
daba laukiu, kol nustos snigt... tada jau rausiu su fotiku laukan
Snd per pusnis siaip ne taip nusigavom iki Vilbros, ale nukainuotu stovu jau ne kvapo bet vis tiek parsiveziau stova, 50-uka ir pamesta kitinio objektyvo dangteli, kurio nesugebejau isigyt jau puse metu... Zodz daba esu laiminga kaip rublis
o vat sniegoooooo verkem verkem, kad Kaune dorai nesninga - tai dabar priverte nuo nakties tiek, kad dar kelios valandos - ir eismas bus paralyzuotas visiskai... bet pro langa aziuret i ta sniego siena vis vien faina
Del fejerverku - tai liudesys... pas mus rajone tvyrojo kazkokia migla ar rukas - tai nieko dorai nejo nufotkint...plius tu fejerverku ne prudai buvo - vis tik krize pasijuto
nustacius f/11 islaikymas isaugo iki begalybes taip kad suds man ten gavos... net netraukiau dar is fotiko - kazkaip liudna bus tuos kadrus siukslinen mest...
Is visu matytu jusu fejerverku - man labiausiai patiko Stiklines antras variantas... ir spalvos, ir tie laidai, ir tas zibintas mistiska tokia foto
daba laukiu, kol nustos snigt... tada jau rausiu su fotiku laukan
Stikline, labai faini fejerverkai, tie žibintai tai išvis.
Pukė, gražios uogytės,labiausiai patiko.
Pukė, gražios uogytės,labiausiai patiko.
QUOTE(Stikline @ 2009 01 02, 23:18)
O man primena kokio senovinio filmo kadra, dar jei pabandyti kokia sepia ar jb paversti , net labai patinka
QUOTE(inesaS @ 2009 01 02, 23:56)
Bet zvaigzdziu/zibintu grozis man vis nepavyksta
QUOTE(Rasytce @ 2009 01 03, 00:04)
dabar kaip tik liuminografija labai madoj - neva naujas mados klyksmas - siandien net per NTV ilgiausia reportaza rode per zinias. anksciau skaitydavosi tokie dalykai kaip klaida, bet dabar - visiskai nea ta prasme, jei nori tokio rezultato, tai nesiskaito klaida
maciau ir as ta laida, tikrai labai idomi fotografijos kriptis