Trupuciuka mistikos
Bandziau ir as fejerverkus gaudyti, gaila stovo su savim neturejau
Papildyta:
Liamuna, graziai mistika isejo
Papildyta:
Liamuna, graziai mistika isejo
Mistika pavadinau, kad man ten desiniam kamputi kazkokie lyg veidukai vaidenasi. O gal tik man? (isiziurejus net baisoka pasidare, net vyra pakvieciau, kad patvirtintu , jog neklystu)
QUOTE(gitulia @ 2009 01 02, 22:09)
Bandziau ir as fejerverkus gaudyti, gaila stovo su savim neturejau
Gitulia, cia visos be stovo? Ar kazkur aparata buvai uzdejusi?
Virsutine labai linksma. Visas miestas svencia.
Liamuna, o tai ten neturejo buti tu veiduku? As tai juos pirmiausiai pamaciau.
linole, be stovo visos, ramsciau masinu stogus
Bet ir masinu stogai ne visai patogu, nes fotika reik kampu i dangu pakreipti, bet siek tiek nuo drebanciu ranku gelbeja
Paskutinej foto ir atspindys ant masinos stogo graziai isejo. Aisku reiktu pafotoshopinti tas nuotraukas siek tiek, kad ryskiau atrodytu
Bet ir masinu stogai ne visai patogu, nes fotika reik kampu i dangu pakreipti, bet siek tiek nuo drebanciu ranku gelbeja
Paskutinej foto ir atspindys ant masinos stogo graziai isejo. Aisku reiktu pafotoshopinti tas nuotraukas siek tiek, kad ryskiau atrodytu
QUOTE(linole @ 2009 01 02, 21:32)
nera ju zvakej, ten kriaukliu prideta tik
QUOTE(inesaS @ 2009 01 02, 22:48)
Linole ,ar pavyko filtra nusukti?
Deja, ne... Palikau ji ramybeje. Sakau, gal kas protinga patarima duos. Nes kirba mintis, kad gal but susu ne i ta puse ir tik dar labiau uzsuku. Bandau atsukti kaip ir visus dalykus: pries laikrodzio rodykle. Bet gal cia atvirkciai? Ten toks 1 milimetro plocio ziedelis, kuri reikia atsukti. Taigi, ir suimti kaip ir ner uz ko... Bandysiu dar i atelje nesti, gal vyriokai ka sugalvos...
Jei ne-gyvensiu tamsos pasaulyje... Tik va, isvalyti dulkiu nebepavyks... Vis rekavau rekavau, kad kol veiks mano muiline, tol nepirksiu veidrodzio. Matyt, cia man spyris, kad imciau taupytis jau...
Gitulia, as pagalvojau, kad toje apatineje nuotraukoje upe kokia.
Liamuna, geras.
QUOTE(linole @ 2009 01 02, 22:09)
Deja, ne... Palikau ji ramybeje. Sakau, gal kas protinga patarima duos. Nes kirba mintis, kad gal but susu ne i ta puse ir tik dar labiau uzsuku. Bandau atsukti kaip ir visus dalykus: pries laikrodzio rodykle. Bet gal cia atvirkciai? Ten toks 1 milimetro plocio ziedelis, kuri reikia atsukti. Taigi, ir suimti kaip ir ner uz ko... Bandysiu dar i atelje nesti, gal vyriokai ka sugalvos...
Jei ne-gyvensiu tamsos pasaulyje... Tik va, isvalyti dulkiu nebepavyks... Vis rekavau rekavau, kad kol veiks mano muiline, tol nepirksiu veidrodzio. Matyt, cia man spyris, kad imciau taupytis jau...
Liamuna, geras.
Liamuna, geras.
Man irgi buvo taip atsitike,tik su UV filtru.Net apsiverkiau is pasiutimo i visas puses bandydama atsukti.Kai esu isterike,tai galvoju sudauzysiu ir tada atsuksiu,bet vyras laiku parejo namo ir mano labai dideliam nustebimui vos palietes filtra ji atsuko reikia labai,labai svelniai,nespaudziant pabandyti.Zinok man veikia sitas budas,jau nekarta isbandziau.Kuo stipriau stengiesi,tuo labiau neiseis.Pabandyk sveniai,svelniai,vos,vos paliesdama
Su Naujais! Visiems gerų kadrų naujais metais
Aš irgi bandžiau fotkint fejerverkus
Turiu daugiau foto, bet neapdirbau dar peržvelgiau įdėtas foto, ti pakomentuosiu gal vėliau kai įdėmiau pažiūrėsiu
Aš irgi bandžiau fotkint fejerverkus
Turiu daugiau foto, bet neapdirbau dar peržvelgiau įdėtas foto, ti pakomentuosiu gal vėliau kai įdėmiau pažiūrėsiu
QUOTE(inesaS @ 2009 01 02, 23:23)
Man irgi buvo taip atsitike,tik su UV filtru.
Aciu, Inesa, uz palaikyma. As irgi is pradziu norejau sudauzyti.
UV tai bent platesnis ziedelis. Nes as Uv uzsuku irgi tvirtai, bet kai platesnis, yra uz ko suimti, tad atsuku. O cia - tiesiog siaurutis ir nera uz ko suima. Na, ziuresim. Gal pavyks per stebukla, kaip Tau buvo. Bandysiu ir as vyru pagalbos prasytis. Vasara taip lengvai as su tuo filtru tvarkiausi. O dabar jau pries tai buvo, kad vos atsukau. Dabar sakiau, nebeuzversiu. Bet ne, matyt ir vel pasukau is dusios....
Stikline, laukiam foto. Sioje -tikras ugnies lietus. Tik labai ryskus laidai virsuje ir lempos, tai neaisku, kas noreta akcentuoti: fejerverkai ar miesto detales.
O jei taip chaosiukas, žinau bet man kažkuo patinka jis