Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(boruzka @ 2009 01 01, 12:47)

spalvu visiskai nekeiciau  ax.gif  tik patalpoje kur sventeme nustaciau WB balansa  ax.gif  bigsmile.gif istikruju nesitikejau tokio rezultato ..

aha, as ir atradau, kad super geras var ta wb balansa pareguliuot drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
norejau pvz savo ikelt -ale neveikia photobusketas man doh.gif
Atsakyti
Sveiki, su Naujaisiais metais!!! 4u.gif

Kaip graziai tema pasipuose!!! Lamella, idealus fejerverkai. thumbup.gif Tik kaireje nukirsti.
Loreli atvirukas grazus. smile.gif
Edevos virsutine-nuostabi ugnies gelyte. drinks_cheers.gif
Liamunos voriukas, jei nezinociau, sakyciau, kad su sviesytemis piestas. smile.gif

As pati tai nefotografavau. verysad.gif Prie egles bijojau eiti biggrin.gif , o kieme krize pas mus - gal keli menkucius issove. Tikrai nebuvo ka fotkinti. verysad.gif
Turiu gana seniai daryta nuotraukyte. Dariau specialiu rezimu "fejerverkai" ir gana smarkiai pazoominta. Nors aisku, norejosi isbandyti ir su nustatymais. Bet...

user posted image

Siandien buvau prie ezero pafotografuoti, bet isigijau beda: niekaip negaliu poliarizacinio filtro atsukti... verysad.gif
Sakiau, temstant prie egles eisiu, bet dabar visai neber nuotaikos... verysad.gif

Atsakyti
Gražūs fejerverkai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
sveikinu su Naujais mus visas wub.gif gerų idėjų ir ryšių nuotraukų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
siemet ferverkai man ir s buvo doh.gif plius tikrai pas mus ir nieko gero nebuvo doh.gif cia is mano geriausia doh.gif tai primeskit, kokios kitos doh.gif

user posted image

o cia is pernai ax.gif i kompozicija tai neziurekit, aisku blush2.gif tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 02 sausio 2009 - 16:23
QUOTE(linole @ 2009 01 02, 16:54)
Kaip graziai tema pasipuose!!! Lamella, idealus fejerverkai.  thumbup.gif Tik kaireje nukirsti.

Čia vienintelė pavykusi nuotrauka iš visų kiek padariau lotuliukas.gif Jo kairėje nukirsti... blush2.gif bet kompoziciškai juk neturi būti per vidury. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 02 sausio 2009 - 16:56
QUOTE(lamella @ 2009 01 02, 17:55)
Čia vienintelė pavykusi nuotrauka iš visų kiek padariau lotuliukas.gif Jo kairėje nukirsti... blush2.gif bet kompoziciškai juk neturi būti per vidury. lotuliukas.gif

Taisykles yr tam, kad jas lauzytum. mirksiukas.gif biggrin.gif

Dar pora mano kaledine, tiksliau-ziemos tematika:

Ledo pieva:
user posted image

Ar tas tamsus virsus labai vaizda gadina?

Kaledu senio kelias:
user posted image

Photobucket vos krauna siandien... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 02 sausio 2009 - 18:21
sveikos. su naujais visas mirksiukas.gif faini visu fereverkai biggrin.gif vienu daugiau, kitu maziau, faina, kad gaudet bigsmile.gif mirksiukas.gif
linole, ledo pieva visai zavi thumbup.gif
Atsakyti
Linole, gerai pamatytas kadras, kur Kalėdų senio takas
Atsakyti
Kalėdų senio takas wub.gif Labai man patiko si nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Aciu uz mano kelio nuotraukos komentarus. 4u.gif
Is tikruju, toki idomu "kelia" pamaciau beveik toje vietoje, kur spejama, buvo gyvenviete ant poliu Luokesu ezere. Spejama, kad gyvenviete zmones ant vandens statesi noredami apsaugoti nuo zveriu ar piktuju dvasiu. Todel nuotrauka norejosi pavadinti "Geruju dvasiu kelias". Bet pagalvojau, kad nezinantys nesupras. Todel pavadinau i senio. Ir kai ilgiau i nuotrauka paziurejau, pajutau labiau "seniska" nuotaika nei dvasiu.

Tik gaila, kad per savo neatsisukanti filtra siandien prie egles nenuejau... verysad.gif Ryt jau sniega ir pugas zada, bus nepalankus oras fotografavimui... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 02 sausio 2009 - 19:41
QUOTE(wite @ 2008 12 31, 13:27)
Canon 450D smile.gif Pabandysiu sumest porą, tik laukiu kol ipix sumes nuotraukas į netą, nes tik dabar pamačiau KAIP photobucketas muilina foto...
Aš po ten su riedučiais maldavausi ankščiau, va kodėl matyta  biggrin.gif
Gal kas turit lietuvišką ar bent jau anglišką canono 450d instrukciją? blush2.gif

As turiu lietuviska instrukcija CANON 350D ax.gif Jei tiktu, parasyk man a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 02, 18:19)
Ar tas tamsus virsus labai vaizda gadina?

Kaledu senio kelias:

Photobucket vos krauna siandien...  doh.gif

Na man tai visai netrukdo, net toks ispudis, kad tas piesinys isisiurbia i ta tamsa, ir ori ten skristi (na nemoku zodziais paaiskint), bet man visai wub.gif

Kelias labai ispudingas bigsmile.gif
Atsakyti