Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Su naujais! 4u.gif
Gaudžiau fejerverkus. lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 01, 14:28)
Su naujais! 4u.gif
Gaudžiau fejerverkus. lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 01 sausio 2009 - 14:29
4u.gif as irgi pabandziau gaila tik keletas bandymu ir tebuvo nes dukryte atsikele ir ejom visi ziuret wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2008 12 31, 13:27)
Gal kas turit lietuvišką ar bent jau anglišką canono 450d instrukciją? blush2.gif

Čia straipsnis apie Tavo fotoaparatą.

Gali parsisiųsti lietuvišką instrukciją, skirtą Canon 40D, bet palyginus abi instrukcijas (450D ir 40D, jos beveik nesiskiria).

Čia yra Canon 450D instrukcija anglų kalba.
Atsakyti
Kokie feververkai gražūs smile.gif Aš su muiline bandžiau, tai tik šlamštas gavos... Kitais metais eisiu su veidrodiniu, nes šiemet dėl šalčio pabijojau.. blush2.gif

Saulės pūga, ačiū labai labai wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 01, 14:54)
Kokie feververkai gražūs smile.gif Aš su muiline bandžiau, tai tik šlamštas gavos... Kitais metais eisiu su veidrodiniu, nes šiemet dėl šalčio pabijojau..  blush2.gif

lotuliukas.gif as tai virtuvej per langa islindus buvau tongue.gif o poto variau i kambari lotuliukas.gif
Atsakyti
O kokie gražūs fejerverkai jums gavosi, aš irgi fotkinau, bet iš daug daug kadrų gavosi tik vienas doh.gif
Atsakyti
Na jus saunuoles.

Man tai net geda rodyti blush2.gif vis kazkokie monstriukai gaudavosi doh.gif

user posted image

arba

user posted image
Papildyta:
Dar tokia pagavau

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Visas Jus su Naujaisiais 2009 metais !!!!

Mano rajone fejerverkai buvo sssss. . . .. , tai ir fotkiu nieko gero schmoll.gif Reikejo eit i atviresne erdve.

tai imetu is sios dienos Kauno Rotuses. Imta placiu kampu, tai biski svyyyra objektai hihihi.gif, na po svenciu tai ir priklausytu rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 01 01, 22:37)
Sveikos smile.gif

Visas Jus su Naujaisiais 2009 metais !!!!

Mano rajone fejerverkai buvo sssss. . . .. , tai ir fotkiu nieko gero  schmoll.gif Reikejo eit i atviresne erdve.

tai imetu is sios dienos Kauno Rotuses. Imta placiu kampu, tai biski svyyyra objektai hihihi.gif, na po svenciu tai ir priklausytu  rolleyes.gif

rimtai, kaip po tikru svenciu .. gerai prigere ir egle ir rotuse lotuliukas.gif laugh.gif

Atsakyti
Sveikinu ir aš visas šio skyrelio dalyves su Naujaisiais.

user posted image
Atsakyti
Su Naujais, mielosios!

parodysiu ir as kas man gavosi is tuscio dangaus doh.gif patys nesaudem, tai teko tik kitu nufotkint blush2.gif ir tai ,cia Anglijoj, jie ne labai svencia nauju, tai ir nebuvo ka fotkint cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti