Su naujais!
Gaudžiau fejerverkus.
as irgi pabandziau gaila tik keletas bandymu ir tebuvo nes dukryte atsikele ir ejom visi ziuret
QUOTE(wite @ 2008 12 31, 13:27)
Gal kas turit lietuvišką ar bent jau anglišką canono 450d instrukciją?
Čia straipsnis apie Tavo fotoaparatą.
Gali parsisiųsti lietuvišką instrukciją, skirtą Canon 40D, bet palyginus abi instrukcijas (450D ir 40D, jos beveik nesiskiria).
Čia yra Canon 450D instrukcija anglų kalba.
QUOTE(wite @ 2009 01 01, 14:54)
Kokie feververkai gražūs Aš su muiline bandžiau, tai tik šlamštas gavos... Kitais metais eisiu su veidrodiniu, nes šiemet dėl šalčio pabijojau..
as tai virtuvej per langa islindus buvau o poto variau i kambari
O kokie gražūs fejerverkai jums gavosi, aš irgi fotkinau, bet iš daug daug kadrų gavosi tik vienas
Na jus saunuoles.
Man tai net geda rodyti vis kazkokie monstriukai gaudavosi
arba
Papildyta:
Dar tokia pagavau
Man tai net geda rodyti vis kazkokie monstriukai gaudavosi
arba
Papildyta:
Dar tokia pagavau
Sveikos
Visas Jus su Naujaisiais 2009 metais !!!!
Mano rajone fejerverkai buvo sssss. . . .. , tai ir fotkiu nieko gero Reikejo eit i atviresne erdve.
tai imetu is sios dienos Kauno Rotuses. Imta placiu kampu, tai biski svyyyra objektai , na po svenciu tai ir priklausytu
Mano rajone fejerverkai buvo sssss. . . .. , tai ir fotkiu nieko gero Reikejo eit i atviresne erdve.
tai imetu is sios dienos Kauno Rotuses. Imta placiu kampu, tai biski svyyyra objektai , na po svenciu tai ir priklausytu
QUOTE(Rasytce @ 2009 01 01, 22:37)
Sveikos
rimtai, kaip po tikru svenciu .. gerai prigere ir egle ir rotuse
Sveikinu ir aš visas šio skyrelio dalyves su Naujaisiais.
Su Naujais, mielosios!
parodysiu ir as kas man gavosi is tuscio dangaus patys nesaudem, tai teko tik kitu nufotkint ir tai ,cia Anglijoj, jie ne labai svencia nauju, tai ir nebuvo ka fotkint
parodysiu ir as kas man gavosi is tuscio dangaus patys nesaudem, tai teko tik kitu nufotkint ir tai ,cia Anglijoj, jie ne labai svencia nauju, tai ir nebuvo ka fotkint