Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Na as irgi svarsciau apie ILEX, bet kazkoks absurdas, kad ju dainu galima pasiklausyti tik nuvaziavus i HBH doh.gif , o svetainei tik kelios rusiskos imestos.... susirasiau su jais e-mailu, taj pasiule atvaziuot i HBH g.gif Ne , pamaniau, nu cia tai geras, siaip grupe gal ir jega, bet kur ju dainu daugiau isgirst. Manau taip praranda nemazai klientu..... frusty.gif Na cia ti8k mano nuomone.....

Tai taip ir nusprendem, kad turbut jamam grupe Black4, ka jus apie juos manot, gal pas ka nors yra groja?
http://www.black4.lt/ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beproti$kai Fantasti$k @ 2009 01 14, 14:07)
Na as irgi svarsciau apie ILEX, bet kazkoks absurdas, kad ju dainu galima pasiklausyti tik nuvaziavus i HBH  doh.gif

O aš tame radau pliusą, kad galima bus pamatyti kaip jie gyvai koncertuoja, nes per susitikimą, manau, tikrai nepamatytum tiek ax.gif Aš važiuosiu su jais susitikti ir vėliau galėsiu parašyti atsiliepimus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri girdejote apie muzikanta Vilmanta Driuka is Ukmerges? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 01 14, 17:00)
Gal kuri girdejote apie muzikanta Vilmanta Driuka is Ukmerges? smile.gif

Geras muzikantas ir žmogus.Profesionalas.
Atsakyti
QUOTE(misterx5 @ 2009 01 14, 18:45)
Geras muzikantas ir žmogus.Profesionalas.

Gal teko dalyvauti jo vedamose vestuvese? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beproti$kai Fantasti$k @ 2009 01 14, 15:07)
Na as irgi svarsciau apie ILEX, bet kazkoks absurdas, kad ju dainu galima pasiklausyti tik nuvaziavus i HBH  doh.gif , o svetainei tik kelios rusiskos imestos.... susirasiau su jais e-mailu, taj pasiule atvaziuot i HBH g.gif  Ne , pamaniau, nu cia tai geras, siaip grupe gal ir jega, bet kur ju dainu daugiau isgirst. Manau taip praranda nemazai klientu.....  frusty.gif Na cia ti8k mano nuomone.....
Tai taip ir nusprendem, kad turbut jamam grupe Black4, ka jus apie juos manot, gal pas ka nors yra groja?

gal gali i AZ black4 kainyte parasyt?
Atsakyti
QUOTE(Beproti$kai Fantasti$k @ 2009 01 14, 15:07)
Na as irgi svarsciau apie ILEX, bet kazkoks absurdas, kad ju dainu galima pasiklausyti tik nuvaziavus i HBH  doh.gif , o svetainei tik kelios rusiskos imestos.... susirasiau su jais e-mailu, taj pasiule atvaziuot i HBH g.gif  Ne , pamaniau, nu cia tai geras, siaip grupe gal ir jega, bet kur ju dainu daugiau isgirst. Manau taip praranda nemazai klientu.....  frusty.gif Na cia ti8k mano nuomone.....

ir man kainyte parasyk ax.gif
Atsakyti
sweikos, o kokie atsiliepimai apie vytauta krupaviciu is kauno? rytoj susitarem su juo susitikt norisi ka nors isgirst smile.gif
Atsakyti
nagi merginos, negi nieks nieko nezinot apie vytauta krupaviciu? senas temas skaiciau bet gal naujesniu atsiliepimu bus wink.gif
Atsakyti
Sveikos,vienoj is senesniu temu viena forumiete labai isgyrė Remigijų Mickų. Gal žinot dar kokiu atsiliepimu? Nesinoretų pasikliauti vienu žmogum smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *soniqa*: 15 sausio 2009 - 20:47
ar tas vytautas gyvena vaziuojant link raudonvario
Atsakyti
QUOTE(lapev @ 2009 01 15, 23:17)
ar tas vytautas gyvena vaziuojant link raudonvario

taip jis kazkur netoli regitros pakalnes gatvej smile.gif ka nors zinai?
Atsakyti