Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Saaule @ 2009 01 13, 21:13)
Skubiai - tai po 7 menesiu? biggrin.gif  4u.gif

taip nes si vakara kiek apskambinau tai tiek ir uzimti musu diena.... blink.gif o gal kas zinote grupe subatukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 13, 19:53)
taip nes si vakara kiek apskambinau tai tiek ir uzimti musu diena.... blink.gif o gal kas zinote grupe subatukai? g.gif

Nezinau tokiu schmoll.gif Nesijaudink, gal tik taip pataikei, dar tikrai daug laiko, manau susirasit mirksiukas.gif 4u.gif O kuri čia diena tiksliau? Gal kokia ypatinga ir bus daug vestuvininkų? rolleyes.gif
Atsakyti
Pabandyk MG International wub.gif dar pasiskambint ax.gif mūsų jaunieji juos užsisakė jau rolleyes.gif dar patiko milli grupe rolleyes.gif (www.milli.lt)
mg international
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 13 sausio 2009 - 21:46
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 12, 15:06)
Muzikanta Sigita su zmona is Panevezio! 4u.gif

Kaip juos susiradote? mirksiukas.gif Kokia kainyte? smile.gif
QUOTE(saule** @ 2009 01 12, 17:01)
Musu vestuves buvo Panevezy, ten ir muzikantus radom. Buvau labai patenkinta, teta man juos rekomendavo, vienas ju - jos dukros meno vadovas buvo. Jie groja dviese ,,Tautieciai". Kiek nusivyliau fotografu,tai nors muzikantais galejau dziaugtis good.gif

O kokia kaina?Ar jie vede vakara? mirksiukas.gif
O koks fotografas buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 01 13, 22:05)
Kaip juos susiradote? mirksiukas.gif Kokia kainyte? smile.gif

Labai gera drauge buvusi ne vieneriose vestuvese kuriose jie grojo, rekomendavo man, per ja galima sakyti ir susiradau, nes dauguma kurie patiko muzikantai - jau mano dienai buvo uzimti! doh.gif
Kaina vienai dienai - jei jis vienas 2000 litu, jei su zmona 2500 litu! 4u.gif
Atsakyti
labutis gal kas zinote nebrangius muzikantus kurie butu laisvi birzelio 6d nes musu atsisake verysad.gif .o kiek ima grupe sweet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapev @ 2009 01 14, 12:28)
labutis gal kas zinote nebrangius muzikantus kurie butu laisvi birzelio 6d nes musu atsisake verysad.gif .o kiek ima grupe sweet smile.gif

tai pasiskambink tu jiem mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 14 sausio 2009 - 12:15
grupe sweet mazdaug iki triju nakties 2000litu
Papildyta:
reikalingi atsiliepimai apie grupes kokteilis, subatukai is lazdiju krasto thumbup.gif
Atsakyti
grupe "Reviu" is siauliu

QUOTE(Gandriene @ 2009 01 12, 23:07)
jo jo, mane irgi domina  tokie nerealus muzikantai ax.gif . Manau nuo ju ir nuo pirsliu viskas priklauso. Taigi labai ieskau muzikantu aplink Siaulius, buciau labai dekinga jei kas parasytu su gerom rekomendacijom.  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 01 13, 23:40)
Pabandyk MG International  wub.gif  dar pasiskambint  ax.gif mūsų jaunieji juos užsisakė jau  rolleyes.gif dar patiko milli grupe rolleyes.gif (www.milli.lt)
mg international

jei nepaslaptis kiek sutare su mg international? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 14, 13:24)
jei nepaslaptis kiek sutare su mg international? g.gif  ax.gif

Įtariu, kad iki 3000 lt ,nes nesiruošė viršyt šios sumos cool.gif doh.gif
Atsakyti
too much for me doh.gif
Atsakyti