Vat dabar ziurejau radau tinklapi www.eventmusic.lt parasiau jiems laiska. Gal esat ka nors girdeje apie juos?
QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 11, 16:07)
Gal galima butu suzinoti ju tel.numeriuka?
grupe Karciama 868749146
Aš irgi be muzikantų... Kažkoks košmaras: arba stilius man nepatinka ir ausys linksta, arba kaina kosminė. Nors stebuklų tikrai nenoriu... Vienus radau panašius, bet trys tūkstančiai už vakarą man atrodo daug...
Senų temų neskaičiau, nes kainos jau nebeatitinka tikrovės, tarp pavadinimų visai susimaišiau
Mes ieškom nebrangaus muzikanto (apie 1000Lt 8-ioms val), kuris galėtų ir pravesti vakarą, gali būti ir neįžymūs. Jei kas susidūrėte, brūkštelkit čia, ar į AŽ. Ačiū
Mes ieškom nebrangaus muzikanto (apie 1000Lt 8-ioms val), kuris galėtų ir pravesti vakarą, gali būti ir neįžymūs. Jei kas susidūrėte, brūkštelkit čia, ar į AŽ. Ačiū
Aš tai jau irgi nusprendžiau, kad užteks vienai dienai... bet jei rasčiau dviem už 2000 būtų fantastika gal žinot tokių stebuklų? man reikia rugpjūčio pabaigai...
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 12, 12:50)
As rugpjucio 8 dienai imu du muzikantus - vienai dienai 2500 litu.
Ką pasirinkai?
Papildyta:
QUOTE(*sirse* @ 2009 01 12, 12:43)
Aš tai jau irgi nusprendžiau, kad užteks vienai dienai... bet jei rasčiau dviem už 2000 būtų fantastika gal žinot tokių stebuklų? man reikia rugpjūčio pabaigai...
... o man reikia gegužės viduriui
Musu vestuves buvo Panevezy, ten ir muzikantus radom. Buvau labai patenkinta, teta man juos rekomendavo, vienas ju - jos dukros meno vadovas buvo. Jie groja dviese ,,Tautieciai". Kiek nusivyliau fotografu,tai nors muzikantais galejau dziaugtis
QUOTE(*sirse* @ 2009 01 12, 13:43)
Na merginos cia jusu pasiklausius,tai baisu man darosi del kainu muzikantu Mes,tai turim viena labai nerealu muzikanta, bet ji labai sunku gauti. Buvau jo vedamose 2 vestuvese,tai buvo super.... Jie dviese dainuoja. Visi zmones liko apake nuo ju vedimo. Bet jau zinau,kad ju gauti neimanoma,nes reikia pries metus uzsisakyti... Bet zinau,kad jis duos savo pazystamu muzikantu numeriuku... nes reikejo brolio vestuvems,tai jis pasake kas groja geriausiai ir liepe skambinti nuo pirmo numeriuko. Ju buvo gal 10. Tai musu data galejo gal kokie 5 muzikantai. Is pradziu truputi suglumome,nes pagrindiniui muzikantui 17metu,o jo partnerei gal virs 35metu. Bet pasitikejome kitu nuomone ir likome suzaveti nesvarbu,kad buvo jaunas,o dainavo ir vede liux O del kainu,tai is viso duoto saraso beveik visi ejo dviem dienom iki 2000lt.
QUOTE(sauliki @ 2009 01 12, 15:04)
O del kainu,tai is viso duoto saraso beveik visi ejo dviem dienom iki 2000lt.
O kada čia taip buvo? Turiu omeny, prieš mėnesį, metus ar du? Aš tokį atvejį, kad kažkas rastų už 2000Lt dviem dienom išgirdau visai neseniai, ir tai tik likus mėnesiui iki šventės, žiemos sezonu, nes užsakymų neturėjo, tai nusileido, o vasarą tie patys muzikantai už dvi dienas ėmė 3500Lt Baisu Aš kažkaip jau ir susitaikiau su tuo ir jau 2000Lt dviem dienom atrodo tikrai nerealu, juolab sakot, nuostabūs muzikantai Na jums pasisekė
Tiesa, gal galite pasidalinti tuo muzikantų sąrašiuku, jei jau taip pigiai, gal tikrai daug mergaičių pagelbėtumėt