Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Vat dabar ziurejau radau tinklapi www.eventmusic.lt parasiau jiems laiska. Gal esat ka nors girdeje apie juos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 11, 16:07)
Gal galima butu suzinoti ju tel.numeriuka? blush2.gif  4u.gif

grupe Karciama 868749146
Atsakyti
Aš irgi be muzikantų... Kažkoks košmaras: arba stilius man nepatinka ir ausys linksta, arba kaina kosminė. Nors stebuklų tikrai nenoriu... verysad.gif Vienus radau panašius, bet trys tūkstančiai už vakarą man atrodo daug... verysad.gif
Atsakyti
man irgi tiek daug, na mes tikimes rasti muzikantus uz 2000lt ar panasiai dviems dienoms, nes ieskom dviems dienoms kad butu smile.gif o kada tavo vestuves?
Atsakyti
Senų temų neskaičiau, nes kainos jau nebeatitinka tikrovės, tarp pavadinimų visai susimaišiau doh.gif
Mes ieškom nebrangaus muzikanto (apie 1000Lt 8-ioms val), kuris galėtų ir pravesti vakarą, gali būti ir neįžymūs. Jei kas susidūrėte, brūkštelkit čia, ar į AŽ. Ačiū mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tai jau irgi nusprendžiau, kad užteks vienai dienai... bet jei rasčiau dviem už 2000 būtų fantastika smile.gif gal žinot tokių stebuklų? man reikia rugpjūčio pabaigai...
Atsakyti
As rugpjucio 8 dienai imu du muzikantus - vienai dienai 2500 litu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 12, 12:50)
As rugpjucio 8 dienai imu du muzikantus - vienai dienai 2500 litu. unsure.gif

Ką pasirinkai? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(*sirse* @ 2009 01 12, 12:43)
Aš tai jau irgi nusprendžiau, kad užteks vienai dienai... bet jei rasčiau dviem už 2000 būtų fantastika  smile.gif  gal žinot tokių stebuklų? man reikia rugpjūčio pabaigai...

... o man reikia gegužės viduriui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 01 12, 12:57)
Ką pasirinkai? ax.gif

Muzikanta Sigita su zmona is Panevezio! 4u.gif
Atsakyti
Musu vestuves buvo Panevezy, ten ir muzikantus radom. Buvau labai patenkinta, teta man juos rekomendavo, vienas ju - jos dukros meno vadovas buvo. Jie groja dviese ,,Tautieciai". Kiek nusivyliau fotografu,tai nors muzikantais galejau dziaugtis good.gif
Atsakyti
QUOTE(*sirse* @ 2009 01 12, 13:43)
Aš tai jau irgi nusprendžiau, kad užteks vienai dienai... bet jei rasčiau dviem už 2000 būtų fantastika  smile.gif  gal žinot tokių stebuklų? man reikia rugpjūčio pabaigai...

Na merginos cia jusu pasiklausius,tai baisu man darosi del kainu muzikantu blink.gif Mes,tai turim viena labai nerealu muzikanta, bet ji labai sunku gauti. Buvau jo vedamose 2 vestuvese,tai buvo super.... Jie dviese dainuoja. Visi zmones liko apake nuo ju vedimo. Bet jau zinau,kad ju gauti neimanoma,nes reikia pries metus uzsisakyti... blush2.gif Bet zinau,kad jis duos savo pazystamu muzikantu numeriuku... nes reikejo brolio vestuvems,tai jis pasake kas groja geriausiai ir liepe skambinti nuo pirmo numeriuko. Ju buvo gal 10. Tai musu data galejo gal kokie 5 muzikantai. Is pradziu truputi suglumome,nes pagrindiniui muzikantui 17metu,o jo partnerei gal virs 35metu. Bet pasitikejome kitu nuomone ir likome suzaveti bigsmile.gif nesvarbu,kad buvo jaunas,o dainavo ir vede liux bigsmile.gif O del kainu,tai is viso duoto saraso beveik visi ejo dviem dienom iki 2000lt.
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2009 01 12, 15:04)
O del kainu,tai is viso duoto saraso beveik visi ejo dviem dienom iki 2000lt.

O kada čia taip buvo? bigsmile.gif Turiu omeny, prieš mėnesį, metus ar du? Aš tokį atvejį, kad kažkas rastų už 2000Lt dviem dienom išgirdau visai neseniai, ir tai tik likus mėnesiui iki šventės, žiemos sezonu, nes užsakymų neturėjo, tai nusileido, o vasarą tie patys muzikantai už dvi dienas ėmė 3500Lt Baisu blink.gif Aš kažkaip jau ir susitaikiau su tuo ir jau 2000Lt dviem dienom atrodo tikrai nerealu, juolab sakot, nuostabūs muzikantai g.gif Na jums pasisekė mirksiukas.gif

Tiesa, gal galite pasidalinti tuo muzikantų sąrašiuku, jei jau taip pigiai, gal tikrai daug mergaičių pagelbėtumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saaule: 12 sausio 2009 - 15:17