Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Sputnik @ 2009 05 08, 09:57)
muzikantams apie 1000,o grupe ten duetas, tai manau bus maziau tukstancio... dar nezinau kainos  g.gif

aišku, jei jau apsisprendėt ir sutarėt su muzikantais, tuomet nieko ir nebekeiskit. Jei ne, aš geriau pasiieškočiau vestuvių muzikantų, kurie ne tik dainuoja, bet ir groja... Nors, aišku, jei veselė greit, nelabai ką besurasi...

Beje, prieš kokį pusmetį, važiavau autike ir atsisėdau šalia vyruko, kuris skambinosi su Cicinu biggrin.gif Tai kainos Cicino vakarui be šokėjų - 6000, su - 7000 biggrin.gif Įsivaizduokit, 4 šokėjos, už vakarą tegauna po 250. Na, aišku, ir mokesčiai kažkiek nuskaičiuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 08 gegužės 2009 - 10:11
QUOTE(solo @ 2009 05 08, 11:08)
aišku, jei jau apsisprendėt ir sutarėt su muzikantais, tuomet nieko ir nebekeiskit. Jei ne, aš geriau pasiieškočiau vestuvių muzikantų, kurie ne tik dainuoja, bet ir groja... Nors, aišku, jei veselė greit, nelabai ką besurasi...

Beje, prieš kokį pusmetį, važiavau autike ir atsisėdau šalia vyruko, kuris skambinosi su Cicinu  biggrin.gif  Tai kainos Cicino vakarui be šokėjų - 6000, su - 7000  biggrin.gif  Įsivaizduokit, 4 šokėjos, už vakarą tegauna po 250. Na, aišku, ir mokesčiai kažkiek nuskaičiuoja  biggrin.gif

Mes dar nesusitareme, o vestuves rugsejo menesi. Bet kolkas nerandam tokiu variantu kad ir pagrotu graziai ir dainuotu... Noretusi aisku grupes, kad bent tryse butu, bet g.gif neradom dar tokio varianto. ir nezinom kur ieskoti, nes musu vestuves rusiskos, ir muzikantu reikia tokiu, kurie galetu rusiskai dainuoti g.gif
Atsakyti
sveiki visi, ieskantys muzinatu vestuvems ir ne tik, zinau viena superini 4u.gif mirksiukas.gif jis dainavo mano vestuvese, paskiau vaiko krikstynose, vyro jubiliejuje ir kiek zinau gana populiarus vilniaus apskrityje. thumbup.gif jis ne groja, tik dainuoja ir tai daro vienas, bet super buvo, tikrai neapsiriksit, jei ka galiu kontaktus palikt. Mantas 865029843 bigsmile.gif
Atsakyti
O mes vakar buvom nuvaziave i skirtingus restoranelius ir nieko gero neradome... arba romansus dainoja, arba serducka kokia. doh.gif
net nezinau ka daryti, o kita savaite jau reikia apsispresti del grupes, tinka mums ar ne (sheriff)
ju niekur negalima gyvai isgirsti, ir mes nesam tikri kad mums patiks... o laikas eina, ir vestuves jau po 4 menesiu, o muzikantu dar neradom... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sputnik: 09 gegužės 2009 - 11:01
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 09, 12:01)
O mes vakar buvom nuvaziave i skirtingus restoranelius ir nieko gero neradome... arba romansus dainoja, arba serducka kokia.  doh.gif
net nezinau ka daryti, o kita savaite jau reikia apsispresti del grupes, tinka mums ar ne (sheriff)
ju niekur negalima gyvai isgirsti, ir mes nesam tikri kad mums patiks... o laikas eina, ir vestuves jau po 4 menesiu, o muzikantu dar neradom...  doh.gif

sveikute! Pabandyk pasidometi "Piramide". kiek zinau jie rusiskose kavinese tipo "sudaruska" ir "legenda" groja- dvi paneles ir vyras. Lietuviska- uzsienietiska varianta girdejusi- man patiko - bet zinau kad ir rusiskose vestuvese dirba. Jei ka- parasyk man i az parasysiu vadovo kontaktus.
Atsakyti
Sveikutes visos nuotakeles 4u.gif ir as jungiuosi prie tu kurios vis dar muzikantu paieskose, labai gaila bet as irgi vis dar blaskausi verysad.gif lyg kokia paranoja kamuoja, kad neitiks kokius pasirinksiu ir viskas doh.gif Bet tikrai jau laikas susikaupt ir rimtai kibti i darba, ech, nesitikejau kad tai sudetinga su jais bus verysad.gif
Papildyta:
o ir vestuves jau ne uz kalnu............ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 06, 00:19)
O pries kiek laiko jus uzsakynejot juos?  ax.gif 
mes tai beveik apsisprendem del Sheriffo smile.gif na dar galvojame  ax.gif

mes pries kelis menesius susitarem....
Atsakyti
QUOTE(viktesi @ 2009 05 10, 22:23)
sveikute! Pabandyk pasidometi "Piramide". kiek zinau jie rusiskose kavinese tipo "sudaruska" ir "legenda" groja- dvi paneles ir vyras. Lietuviska- uzsienietiska varianta girdejusi- man patiko - bet zinau kad ir rusiskose vestuvese dirba. Jei ka- parasyk man i az parasysiu vadovo kontaktus.

Aciu, butinai pasidomesiu smile.gif
bet atrodo jau apsisprendem del muzikantu, dabar bijau, kad vel nepradetumem abejot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktesi @ 2009 05 10, 22:23)

Suzinuojau, kad "piramide" groja Kaune, "Svarstyklese". Gal butu galima kontaktus suzinuoti? Nes kaip pati vilniete, tai pries vaziuojant, noreciau paskambint, susitarti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif
As irgi rugpjucio menesio nuotakele ax.gif
Gal kas gali parekomenduoti vakaro vedeja panevezyje? mes planuojame vakariene- bet kazko reikia kad butu vakaro vedimas... g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas girdejo kaip groja ir veda vakara Tadeus Urbanovic is Lentvario? Kokiu atsiliepimu turite?
Buciau labai dekinga uz bet kokia info ax.gif
Atsakyti
Samdeme PRONTO muzikantus. Labai smagus jauni vaikinai, visiems tiko ir itiko. Tvarkingai, linksmai groja ir veda vakara. Galime rekomenduoti, nes jau esame juos mate ir kitose vestuvese. Nenusidainavo thumbup.gif
Atsakyti