Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Saga @ 2009 05 04, 10:04)
ar cia vel tas http://www.youtube.c...h?v=rKo_2VNdF-k tik kitu vardu?  stilius tai tas pats kalbos bent jau man atrodo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

patarejas muzikiniais klausimai visu nuotaku  lotuliukas.gif

Ujezau.... BAISIAU NEGU BAISU!!!!!!!!! doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 05 07, 09:47)
Ujezau.... BAISIAU NEGU BAISU!!!!!!!!!  doh.gif  doh.gif

o tu paskaityk komentarus jo ir patarimus, kaip jis save pristato (sitoje temoje) lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...... buvo seniau cia jau tik kitu vardu, moke visus, po to vaizdelio buvo dinges... beje as ji i pasta kaip bajeri buvau gavusi po to lotuliukas.gif ..... va tau ir profas kai jo dainavimas jau kaip bajeris siuntinejamas ...

o siaip juokingi ir komentarai buvo........ zmogus be jokio supratimo wink.gif
uztai labai jau panasu buvo, ent tema sekiau idomumo delei kai pamaciau...... galvoju nu negi antras toks yra.... taigi merginos prie saraso muzikanto itraukit ir kad Akelaitis vestuvems netinkamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 05 07, 11:58)
o tu paskaityk komentarus jo ir patarimus, kaip jis save pristato (sitoje temoje) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...... buvo seniau cia jau tik kitu vardu, moke visus, po to vaizdelio buvo dinges... beje as ji i pasta kaip bajeri buvau gavusi po to  lotuliukas.gif ..... va tau ir profas kai jo dainavimas jau kaip bajeris siuntinejamas ...

o siaip juokingi ir komentarai buvo........ zmogus be jokio supratimo wink.gif
uztai labai jau panasu buvo, ent tema sekiau idomumo delei kai pamaciau...... galvoju nu negi antras toks yra.... taigi merginos prie saraso muzikanto itraukit ir kad Akelaitis vestuvems netinkamas  lotuliukas.gif

tai jau tikrai, teko man su juo susidurt... parase i az, paskambinau tai is pradziu taip visai nieko pasnekejom, sakau per savaite informuosiu, po 3 dienu jis man skambina ir tokiu grubiu tonu "prisizadejai ir neskambini" sakau juk minejau kad jei jus pasirinksim savaites begy as jums paskambinsiu, tai kaip pradejo staugt kad as SM vis tiek nieko nerasiu, kad cia tik reklama varo, bobu pletkai ir t.t., schmoll.gif sakau aciu jusu paslaugu man nereikia as jau susiradau, tai dar labiau stugaut pradejo ir mete rageli... geras fruktas doh.gif aciu dievui kad jo nesirinkau, o kaip jis gyresi, kad Traku meras gali ji rekomenduot, kad jis tikras profesionalas, ne taip kaip kiti. Puikiai zinau kad jis cia skaito ph34r.gif tai tegul daro isvadas nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 06, 23:12)
Man cia dabar kylo klausimas toks...
Jus uzsakynejat muzikantus vienai ar dviem dienom? Mes svesim dvi dienas, taciau pagalvojame, kad antra diena labiau atsipalaidave visi bus, pirtis, saslykai ir panasiai... ar reikia vistiek muzikantu?  g.gif  ar galima tiesiog muzika paleist? zmoniu pirma diena apie 80 bus, antra tai nezinia kas ateis smile.gif

Aš per 6 metus muzikavimo nepakeičiau savo nuomonės, kad samdyti muzikantus antrą dieną - pinigų metimas. Tampymasis, ne kitaip. Kas atsikėlę, kas ne, kas valgo prie stalo, kas blaivosi lauke... Tokia makalošė aplink, kaip pati sakot, antra diena "raslabucha", o kai kuriuos muzikos garsumas ir erzint gali biggrin.gif Na, aišku, čia tik jaunieji nuspręs...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 07, 12:07)
Aš per 6 metus muzikavimo nepakeičiau savo nuomonės, kad samdyti muzikantus antrą dieną - pinigų metimas. Tampymasis, ne kitaip. Kas atsikėlę, kas ne, kas valgo prie stalo, kas blaivosi lauke...  Tokia makalošė aplink, kaip pati sakot, antra diena "raslabucha", o kai kuriuos muzikos garsumas ir erzint gali biggrin.gif Na, aišku, čia tik jaunieji nuspręs...

visiškai pritariu drinks_cheers.gif o dar kai nuo 9 ryto su armonikom ir barabanais žadinai doh.gif tai išvis jokio smagumo nelieka
Atsakyti
sweikutes,o mes muzikantus uzsakem dviem dienom smile.gif ir nieko blogo nematau.... nes torta pjausim tik vestuviu ryta, ir pirslio korimas bus muzikantu iniciatyva, ir vadinamas "labarytis".o valanda kada zadinti tai jau sutarsim. mums labai patiko tos vestuves,kuriose buvo atrakciju ir antra diena, ne tik viska padaryti per viena vakara .tai vat mano nuomone tokia smile.gif
Atsakyti
Sveikos,galiu pasiulyti muzikanta ir renginiu organizatore-vedeja,grojo musu vestuvese ir galvojame krikstynoms uzsisakyti,man jie labai patiko,jie is Panevezio.

VILIJA
Renginiu organizatore ir vedeja
Mob.867826013
El.p. vilija.petkuniene@gmail.com

MAESTRO AUDRIUS
Mob.867628892

www.vestuves.ten.lt
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 07, 18:11)
sweikutes,o mes muzikantus uzsakem dviem dienom smile.gif ir nieko blogo nematau.... nes torta pjausim tik vestuviu ryta, ir pirslio korimas bus muzikantu iniciatyva, ir vadinamas "labarytis".o valanda kada zadinti tai jau sutarsim. mums labai patiko tos vestuves,kuriose buvo atrakciju ir antra diena, ne tik viska padaryti per viena vakara .tai vat mano nuomone tokia smile.gif

Pritariu tau smile.gif Gaila,kad mes muzikantus samdeme tik vienai,nes antra diena labai ju truko.Pas mus pirsliais ejo mano vyro brolis su zmona,tai buvo ju pirmosios vestuves,kaip pirslio ir svocios,todel antra diena jiems buvo labai sunku be muzikantu,kadangi pirma dienele muzikantai labai gerai viska vede, pirsliai ilsejosi tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
Vienu zodziu yra ir savo pliusu ir minusu smile.gif
dabar dar pagalvojame pradzioje uzsakyti grupe, kad tiesiog instrumentaline muzika pagrotu 2-3- valandas, be dainavimo, o tada jau muzikantai su linksmom labai dainom ateis. Kaip jum toks variantas? g.gif Gal esate isbande kas nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 08, 08:07)
dabar dar pagalvojame pradzioje uzsakyti grupe, kad tiesiog instrumentaline muzika pagrotu 2-3- valandas, be dainavimo, o tada jau muzikantai su linksmom labai dainom ateis. Kaip jum toks variantas?  g.gif  Gal esate isbande kas nors?  ax.gif

Variantas nei geras, nei blogas, o tiesiog brangus. Jei samdysit grupę, bus 3-4 žmonės, už 2-3 val mažiau 1000 nepaims (gyva yra gyva), o paskui muzikantai, kuriems, vėlgi neaišku, kiek sumokėsit.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 08, 10:45)
Variantas nei geras, nei blogas, o tiesiog brangus. Jei samdysit grupę, bus 3-4 žmonės, už 2-3 val mažiau 1000 nepaims (gyva yra gyva), o paskui muzikantai, kuriems, vėlgi neaišku, kiek sumokėsit.

muzikantams apie 1000,o grupe ten duetas, tai manau bus maziau tukstancio... dar nezinau kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 08, 11:57)
muzikantams apie 1000,o grupe ten duetas, tai manau bus maziau tukstancio... dar nezinau kainos  g.gif

kas cia tokie taip pigiai ??? g.gif
nes mes uzsisakem TRIO (smuikas, pianinas ir puciamasis vienas) vakarui mokesim 2000lt g.gif ir aisku bus dar vienas is garsesniu atlikeju desertui pries 24h thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 08, 10:07)
dabar dar pagalvojame pradzioje uzsakyti grupe, kad tiesiog instrumentaline muzika pagrotu 2-3- valandas, be dainavimo, o tada jau muzikantai su linksmom labai dainom ateis. Kaip jum toks variantas?  g.gif  Gal esate isbande kas nors?  ax.gif

musu lygiai toks pat planas thumbup.gif
Atsakyti