QUOTE(Saga @ 2009 05 07, 11:58)
o tu paskaityk komentarus jo ir patarimus, kaip jis save pristato (sitoje temoje)
...... buvo seniau cia jau tik kitu vardu, moke visus, po to vaizdelio buvo dinges... beje as ji i pasta kaip bajeri buvau gavusi po to
..... va tau ir profas kai jo dainavimas jau kaip bajeris siuntinejamas ...
o siaip juokingi ir komentarai buvo........ zmogus be jokio supratimo
uztai labai jau panasu buvo, ent tema sekiau idomumo delei kai pamaciau...... galvoju nu negi antras toks yra.... taigi merginos prie saraso muzikanto itraukit ir kad Akelaitis vestuvems netinkamas
tai jau tikrai, teko man su juo susidurt... parase i az, paskambinau tai is pradziu taip visai nieko pasnekejom, sakau per savaite informuosiu, po 3 dienu jis man skambina ir tokiu grubiu tonu "prisizadejai ir neskambini" sakau juk minejau kad jei jus pasirinksim savaites begy as jums paskambinsiu, tai kaip pradejo staugt kad as SM vis tiek nieko nerasiu, kad cia tik reklama varo, bobu pletkai ir t.t.,
sakau aciu jusu paslaugu man nereikia as jau susiradau, tai dar labiau stugaut pradejo ir mete rageli... geras fruktas
aciu dievui kad jo nesirinkau, o kaip jis gyresi, kad Traku meras gali ji rekomenduot, kad jis tikras profesionalas, ne taip kaip kiti. Puikiai zinau kad jis cia skaito
tai tegul daro isvadas