sveikos,
aptikau temele apie vestuviu muzikantus, tad noriu pasidalinti savo ispudziais apie juos. pernai geguzes menesi mes atsventeme savo nuostabias vestuves...rinkomes is daugybes muzikantu ir dekui dievui issirinkome. per vestuviu svente grojo grupe "Soft rain" is Alytaus super grupe ausu nevargino pigus popsas, "vel geguzio ziedai" ir kiti liaudiski "perlai"
rekomenduoju sia grupe toms, kurios nori tikrai puikios , nepamirstamos sventes:)
sekmes
Labas,
gal kas nors ką nors girdėjote apie grupę JUMP BAND? arba dar jie vestuvėms vadinasi A.SOLO BAND (vokalas Ray Solo)? norime juos pasamdyti vestuvėms, gal kažkas galėtų pakometuot?..
gal kas nors ką nors girdėjote apie grupę JUMP BAND? arba dar jie vestuvėms vadinasi A.SOLO BAND (vokalas Ray Solo)? norime juos pasamdyti vestuvėms, gal kažkas galėtų pakometuot?..
Sveikos, merginos,
biskuti man jau panika, jauciu pasidarysiu kaip tos nuotakos siaubunes, visas paslaugas jau turim uzsisake, tik va su muzikantais problema, o vestuves jau ant nosies liepos 18d.
Gal kuri girdejo apie muzikantus is Gargzdu Stasys ir Algis? PADEKIT
biskuti man jau panika, jauciu pasidarysiu kaip tos nuotakos siaubunes, visas paslaugas jau turim uzsisake, tik va su muzikantais problema, o vestuves jau ant nosies liepos 18d.
QUOTE(ziedelis09 @ 2009 04 27, 22:33)
Sveikos, merginos,
KOKIO AMŽIAUS TIE MUZIKANTAI?
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 04 27, 22:52)
KOKIO AMŽIAUS TIE MUZIKANTAI?
Tiksliai nezinau, bet lygtai vyresni gal nuo 40 iki 50, gal daugiau, net nezinau, lygtai vienas muzikos mokytojas, yra groje bare kazkur Gargzduose, tik nepasakysiu kokiame.
Esi girdejusi juos?
kaip gerai butu, kad suzinociau ka nors, ar galima jais pasitiketi.
Tai niekas nieko negirdejot apie Stasi ir Algi is Gargzdu?
Vadinasi mano vestuves jau pravalas
QUOTE(ziedelis09 @ 2009 04 28, 16:37)
Prajuokinote.Nejaugi nepasitikite tais zmonėmis,su kuriais tariatės ir norite susirinkti supermamos mergaičių pletkus
QUOTE(ziedelis09 @ 2009 04 28, 16:37)
Nieko dar nereiskia tiesiog gal nera cia zmoniu kurie su jais buvo susitike arba tingi rasyti
QUOTE(Hottea @ 2009 04 28, 20:52)
Sakau, gal kokia apklausos tema sukurti su muzikantais konkreciais - prabalsuotu forumietes, nes dbr neimanoma suprasti, kurie muzikantai populiarus, kurie geri, o kuriuos zmonos reklamuoja
visai nebloga ideja! jei balsuos tie, kas tikrai zino kaip dirba muzikantai, o ne siaip del idomumo