Sveikos, merginos Gal kas galite pagelbeti: man labai reiketu gruper El Fuego telefono numerio arba informacijos kaip su jais susisiekti ? Aciu
QUOTE(Aistė V. @ 2009 03 28, 22:10)
Sveikos, merginos Gal kas galite pagelbeti: man labai reiketu gruper El Fuego telefono numerio arba informacijos kaip su jais susisiekti ? Aciu
Tik nesakyk kad jie tau reikalingi vestuvems
Jau geriau Minedas
QUOTE(rragan @ 2009 03 28, 22:22)
O kas tokio su siais muzikantais?
Beje, gal girdejai ka nors apie grupe MAX?
QUOTE(rragan @ 2009 03 28, 21:22)
Ir kuo kliūna jums el fuego? jei mėgsta klasiką, puikus variantas. O jūs tikrai esat girdėjus Minedą?
O as dar karteli bandysiu paklaust, gal girdejote ka nors apie grupes:
MAX
Sheriff
Dilemma
Aciu jei kas nors ka nors prisimins ir papasakos
MAX
Sheriff
Dilemma
QUOTE(Sputnik @ 2009 03 29, 23:52)
O as dar karteli bandysiu paklaust, gal girdejote ka nors apie grupes:
MAX
Sheriff
Dilemma
MAX
Sheriff
Dilemma
QUOTE(eglieska @ 2009 03 30, 09:57)
o man idomus komentarai apie Vyganda Stosku ir jo grupe is Silutes ,,Karciama" vestuves jau greit, o atsiliepimu nesulaukiu truputi jau pradedu nervintis
Nei tie, nei tie negirdeti...
QUOTE(SM*AI*VY*SA.E @ 2009 03 17, 19:30)
Sveikutes
gal kas galesit padet Gal zinot toki muzikanta Rasida? jis gyvena Mazeikiuose. vel prireike jo paslaugu, deja tel nr, kuri turejau nebegalioja tai jei ka apie ji zinot, parasykit man i az
gal kas galesit padet Gal zinot toki muzikanta Rasida? jis gyvena Mazeikiuose. vel prireike jo paslaugu, deja tel nr, kuri turejau nebegalioja tai jei ka apie ji zinot, parasykit man i az
vis dar tebeieškau
QUOTE(rragan @ 2009 03 28, 19:22)
Oi, ne As jau ir savo vestuves atsokau, beje, pas mus grojo grupe Frank orkestra - super grupe (tik galiejau pavadinima blogai uzrasyti ). O El fuego man reikia susirasti visai kitai progai: galima sakyti, jog gavau uzduoti
QUOTE(Aistė V. @ 2009 03 30, 11:36)
Oi, ne As jau ir savo vestuves atsokau, beje, pas mus grojo grupe Frank orkestra - super grupe (tik galiejau pavadinima blogai uzrasyti ). O El fuego man reikia susirasti visai kitai progai: galima sakyti, jog gavau uzduoti
o kokia mazdaug tai proga...? ar butinai Fuego reikia? galeciau gauti kontaktus
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 30, 10:30)
Nei tie, nei tie negirdeti...
Oh, gaila nes laikas eina, o muzikantu taip ir neradom. Net neapsisprendem, muzikantu norim ar dj, as tai ir pries dj nieko neturiu o mano puse, sako kad gal netaip linksma bus, kai tiesiog muzika bus