Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Sveikos, merginos smile.gif Gal kas galite pagelbeti: man labai reiketu gruper El Fuego telefono numerio arba informacijos kaip su jais susisiekti ax.gif ? Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė V. @ 2009 03 28, 22:10)
Sveikos, merginos smile.gif Gal kas galite pagelbeti: man labai reiketu gruper El Fuego telefono numerio arba informacijos kaip su jais susisiekti ax.gif ? Aciu mirksiukas.gif

Tik nesakyk kad jie tau reikalingi vestuvems doh.gif
Jau geriau Minedas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rragan: 28 kovo 2009 - 21:23
QUOTE(rragan @ 2009 03 28, 22:22)
Tik nesakyk kad jie tau reikalingi vestuvems  doh.gif
Jau geriau Minedas  thumbup.gif

O kas tokio su siais muzikantais? smile.gif
Beje, gal girdejai ka nors apie grupe MAX?
Atsakyti
QUOTE(rragan @ 2009 03 28, 21:22)

Ir kuo kliūna jums el fuego? g.gif jei mėgsta klasiką, puikus variantas. O jūs tikrai esat girdėjus Minedą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 29 kovo 2009 - 00:29
Sveikos brangiosios, gal galetumete kas nors pagelbeti, mes issirinkome savo vestuvems grupe "Energy", gal kas nors turite kokiu nors atsiliepimu apie juos? Cia forume labai ivairus atsiliepimus apie juos...
Atsakyti
O as dar karteli bandysiu paklaust, gal girdejote ka nors apie grupes:
MAX
Sheriff
Dilemma
Aciu jei kas nors ka nors prisimins ir papasakos 4u.gif
Atsakyti
o man idomus komentarai apie Vyganda Stosku ir jo grupe is Silutes ,,Karciama" ax.gif 4u.gif vestuves jau greit, o atsiliepimu nesulaukiu ax.gif truputi jau pradedu nervintis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 03 29, 23:52)
O as dar karteli bandysiu paklaust, gal girdejote ka nors apie grupes:
MAX
Sheriff
Dilemma
Aciu jei kas nors ka nors prisimins ir papasakos  4u.gif

QUOTE(eglieska @ 2009 03 30, 09:57)
o man idomus komentarai apie Vyganda Stosku ir jo grupe is Silutes ,,Karciama" ax.gif  4u.gif vestuves jau greit, o atsiliepimu nesulaukiu  ax.gif truputi jau pradedu nervintis

Nei tie, nei tie negirdeti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SM*AI*VY*SA.E @ 2009 03 17, 19:30)
Sveikutes 
gal kas galesit padet  blush2.gif  Gal zinot toki muzikanta Rasida? jis gyvena Mazeikiuose. vel prireike jo paslaugu, deja tel nr, kuri turejau nebegalioja  verysad.gif  tai jei ka apie ji zinot, parasykit man i az

vis dar tebeieškau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rragan @ 2009 03 28, 19:22)

Oi, ne smile.gif As jau ir savo vestuves atsokau, beje, pas mus grojo grupe Frank orkestra - super grupe (tik galiejau pavadinima blogai uzrasyti blush2.gif ). O El fuego man reikia susirasti visai kitai progai: galima sakyti, jog gavau uzduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė V. @ 2009 03 30, 11:36)
Oi, ne smile.gif As jau ir savo vestuves atsokau, beje, pas mus grojo grupe Frank orkestra - super grupe (tik galiejau pavadinima blogai uzrasyti blush2.gif ). O El fuego man reikia susirasti visai kitai progai: galima sakyti, jog gavau uzduoti smile.gif

o kokia mazdaug tai proga...? ar butinai Fuego reikia? galeciau gauti kontaktus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 30, 10:30)
Nei tie, nei tie negirdeti... unsure.gif

Oh, gaila sad.gif nes laikas eina, o muzikantu taip ir neradom. Net neapsisprendem, muzikantu norim ar dj, as tai ir pries dj nieko neturiu smile.gif o mano puse, sako kad gal netaip linksma bus, kai tiesiog muzika bus g.gif
Atsakyti