QUOTE(slapute @ 2009 03 24, 15:45)
Sveikutes
Noriu pasiteirauti, gal turite info kur galima butu pasiklausyti kaip dainuoja grupė- muzikantai Grašis iš Plungės? gal kam teko dalyvauti kokiam baliuke kur jie grojo...labai laukciau atsiliepimu, nes norime juos uzsakyti savo vestuvėms..Girdėjau apie juos neblogų atsiliepimų bet norisi juos išgirsti
padėkite prašau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noriu pasiteirauti, gal turite info kur galima butu pasiklausyti kaip dainuoja grupė- muzikantai Grašis iš Plungės? gal kam teko dalyvauti kokiam baliuke kur jie grojo...labai laukciau atsiliepimu, nes norime juos uzsakyti savo vestuvėms..Girdėjau apie juos neblogų atsiliepimų bet norisi juos išgirsti
padėkite prašau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jie grojo mūsų vestuvėse, beje kadangi nebuvo piršlių , tai ir vakarą pravedė, tikrai rekomenduoju - puikūs tradiciniai vestuvių muzikantai Muziką groja pačią įvairiausią, labai stebi svečių reakciją, kas patinka kas nelabai ir iškarto reaguoja.. Labai daug žaidimų, apskritai labai užima svečius, buvo pašnekinti visi nuo mažiausio iki seniausio.. Žaidimai taip pat įvairūs, ir prie stalo ir šokių aikštelėj.. Na tikrai likom patenkinti O ir svečiam patiko, sprendžiu pagal tai, kad mažiausiai du svečiai po mūsų vestuvių norėjo juos užsakyti savo arba savo draugų vestuvėm.. Rekomenduoju, atidirbo vyrai savo pinigus su kaupu..
Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 25, 12:04)
As girdejau tik gerus atsiliepimus apie juos , bet deja jau spalio menesi visam rugpjuciui jie buvo uzimti...
Papildyta:
As sau muzikantu pradejau ieskoti jau spalio menesi... Bet visi rekomenduoti arba SM rasti muzikantai jau buvo uzimti mano dienai! Mano taip pat rugpjuti vestuves!
Papildyta:
As sau muzikantu pradejau ieskoti jau spalio menesi... Bet visi rekomenduoti arba SM rasti muzikantai jau buvo uzimti mano dienai! Mano taip pat rugpjuti vestuves!
Mes šiuos muzikantus gavome labai lengvai, nes vestuves šventėm sausį Žinokit mergaitės žiemą organizuot vestuves daug lengviau ir PIGIAU..