Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(slapute @ 2009 03 24, 15:45)
Sveikutes
Noriu pasiteirauti, gal turite info kur galima butu pasiklausyti kaip dainuoja grupė- muzikantai Grašis iš Plungės? gal kam teko dalyvauti kokiam baliuke kur jie grojo...labai laukciau atsiliepimu, nes norime juos uzsakyti savo vestuvėms..Girdėjau apie juos neblogų atsiliepimų bet norisi juos išgirsti rolleyes.gif
padėkite prašau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  mirksiukas.gif
aciuks.gif

Jie grojo mūsų vestuvėse, beje kadangi nebuvo piršlių , tai ir vakarą pravedė, tikrai rekomenduoju - puikūs tradiciniai vestuvių muzikantai thumbup.gif Muziką groja pačią įvairiausią, labai stebi svečių reakciją, kas patinka kas nelabai ir iškarto reaguoja.. Labai daug žaidimų, apskritai labai užima svečius, buvo pašnekinti visi nuo mažiausio iki seniausio.. Žaidimai taip pat įvairūs, ir prie stalo ir šokių aikštelėj.. Na tikrai likom patenkinti thumbup.gif O ir svečiam patiko, sprendžiu pagal tai, kad mažiausiai du svečiai po mūsų vestuvių norėjo juos užsakyti savo arba savo draugų vestuvėm.. Rekomenduoju, atidirbo vyrai savo pinigus su kaupu..

Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 25, 12:04)
As girdejau tik gerus atsiliepimus apie juos mirksiukas.gif , bet deja jau spalio menesi visam rugpjuciui jie buvo uzimti... unsure.gif
Papildyta:
As sau muzikantu pradejau ieskoti jau spalio menesi... ax.gif Bet visi rekomenduoti arba SM rasti muzikantai jau buvo uzimti mano dienai! unsure.gif Mano taip pat rugpjuti vestuves! 4u.gif

Mes šiuos muzikantus gavome labai lengvai, nes vestuves šventėm sausį ax.gif Žinokit mergaitės žiemą organizuot vestuves daug lengviau ir PIGIAU.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2009 03 25, 11:11)
Mes šiuos muzikantus gavome labai lengvai, nes vestuves šventėm sausį  ax.gif Žinokit mergaitės žiemą organizuot vestuves daug lengviau ir PIGIAU..  ax.gif

Kad pigiau, tai faktas! smile.gif
Bet jei jau kelt vestuves, niekada nekelciau ziema... ax.gif Nebent susikloscius kazkokioms tai aplinkybems, o siaip tai nea... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 25, 12:13)
Kad pigiau, tai faktas! smile.gif
Bet jei jau kelt vestuves, niekada nekelciau ziema... ax.gif Nebent susikloscius kazkokioms tai aplinkybems, o siaip tai nea... ax.gif

O man, asmeniskai, vestuves ziema visai idomiai, ypac kai ziema grazi, sniego daug! O jei dar diena sauleta. tai is viso thumbup.gif
Taciau mums ruduo labausiai patinka, todel nusprendem rugsejo menesi vestuves svest 4u.gif
Atsakyti
o mano gegužį. kad tik oras geras būtų biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
reikia pagalbos, tiksliau informacijos, o dar tiksliau kokiu nors atsiliepimu apie muzikanta Arvida Lauru (Laurus pavarde)... Jis salia muzikavimo dirba Vln vaiku ir jaunimo centre. Gal kas nors esate ka nors girdeje apie jo muzikavima? Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija 4u.gif
Atsakyti
Aciukas visoms kurios parasete apie muzikantus Grasi notworthy.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2009 03 20, 15:13)
tikrai ne reklama, bet butent jie ir atsake sad.gif tiesiog ieskome analogisko varianto, tik deja, ne taip lengva kaip atrode...

O jei rimtai, kodel atsake? ir kokiai datai?
Papildyta:
QUOTE(Elenzo @ 2009 03 17, 16:20)
Mes išsirinkome grupę "Sostinė". Sutikom juos vestuvių parodoje, o poto nuvažiavome į namus pokalbiui. Labai patiko, kad ves renginį, prigalvos žaidimų, persirenginės. Bus įvairaus stiliaus dainų. Gros gitara (nuo kurios aš lydausi), saksafonu ir akardeonu ir sintezatoriusm. na viskas patiko:) gros vieną dieną iki 2 nakties. Mes sudarėm sutartį ir palikom avansą. Kaina labai didelė, bet mes labai jų norėjom ir  dabar labai palengvėjo:) Sėkmės visoms beeiškančioms.

Na dziaugiuosi, kad tau patiko. Esu su jais susidurus anksciau. Tiesa, nieko negaliu pasakyti apie tai, kaip jie veda vakara. Tik vienas dalykas, kad mums ju atsisakius, siule kaina dvigubai mazesne. Zodziu, uzsiplesia smile.gif Bet tikiuosi, kad jie bus verti tu pinigu ir tavo svente praeis puikiai 4u.gif
Atsakyti
O mes savo vestuve samdem didzeju ir likom laaabai patenkinti, nes grojo gera sena ir siuolaikiska muzika. na, tai ko mums reikejo thumbup.gif Ir uzvedinejo publika ir atitinkamiem tostam labai tinkama muzika leisdavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ARN Paukstes @ 2009 03 26, 18:11)
O mes savo vestuve samdem didzeju ir likom laaabai patenkinti, nes grojo gera sena ir siuolaikiska muzika. na, tai ko mums reikejo  thumbup.gif  Ir uzvedinejo publika ir atitinkamiem tostam labai tinkama muzika leisdavo  thumbup.gif

Vat mes irgi pagalvojam apie dj, o kaip su publika? Ar nenuobodziauja, nes kai gyvai groja, tai vistiek veiksmas kazkos vyksta smile.gif O kaip su vedeju pas jus buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slapute @ 2009 03 24, 14:45)
Sveikutes
Noriu pasiteirauti, gal turite info kur galima butu pasiklausyti kaip dainuoja grupė- muzikantai Grašis iš Plungės? gal kam teko dalyvauti kokiam baliuke kur jie grojo...labai laukciau atsiliepimu, nes norime juos uzsakyti savo vestuvėms..Girdėjau apie juos neblogų atsiliepimų bet norisi juos išgirsti rolleyes.gif
padėkite prašau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  mirksiukas.gif
aciuks.gif

juos mums labai rekomendavo, tai sake kad tai muzikantai kurie uz savo paimtus pinigus atidirba su kaupu smile.gif
Atsakyti
sveikutes ir as prisidesiu,mes uzsisakem muzikantus is grupes karciama(silute),as lankiau kazkada kantri kluba ir susieidavo visi miestai ir siluteje sokome tai jei puikiai groja kantri,o vestuvem tai is vis gerai,nes mano busima svogerka pazista juos smile.gif tai garantavo man 100% kad viskas bus puiku,geros dainos,linksmos,ir pades pirsliam thumbup.gif
Papildyta:
ir beto kai uzsisakynejau sausi,jie liepa kaip tik taik amno vestuviu savaitgali turejo laisva smile.gif o mano vestuves liepos 4d 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 27, 18:57)
juos mums labai rekomendavo, tai sake kad tai muzikantai kurie uz savo paimtus pinigus atidirba su kaupu  smile.gif

mums rekomendavo duetą iš Šiaulių-Juozą ir Jurgą-sako dažnai groja klube Juone Pastoge-gal kas dalyvavote?
Atsakyti