Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(almukass83 @ 2009 03 17, 20:34)
na as tik jo telefona zinau

Jei ne paslaptis-koks teefono nr
Atsakyti
[quote=misterx5,2009 03 17, 20:36]
[/qu
trys paskutiniai skaitmenys telefono 176
Atsakyti
[quote=almukass83,2009 03 17, 20:54]
[quote=misterx5,2009 03 17, 20:36]
[/qu
trys paskutiniai skaitmenys telefono 176
[/quote]
Tai SAULIUS TREIKAUSKAS.Gerai dainuoja,puikiai parodijuoja KUČINSKĄ,bet mėgsta stikliuką
Atsakyti
QUOTE(misterx5 @ 2009 03 17, 21:11)
Tai SAULIUS TREIKAUSKAS.Gerai dainuoja,puikiai parodijuoja KUČINSKĄ,bet mėgsta stikliuką

o tai gal zinai kokiu muzikantu nebrangininku telefonu?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Norejau pasiteirauti gal kas esate susidure su muzikantais is grupes "Antraktas" ?
http://www.antraktas.com/ stai ju kontaktai. Man tai visai patiko kaip dainuoja, kokios bus nuomones? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš pernai dalyvavau vestuvėse ir buvo labai šaunūs muzikantai. Ir kažkaip darbe kalbėjom apie tas vestuves, o šiemet vienas bendradarbis nori kelti vestuves ir prašo muzikantų kontaktų, pasirodo jaunieji nei vienas neišsaugojų jų. Tie muzikantai tai grupė TAU, gal kas iš Jūsų žinot jų kopntaktus? Per google man nesiseka niekaip rasti, meta viską, tik ne tai, ką reikia smile.gif

Atsakyti
Sveikos,

Atsisakė mūsų muzikantai, todėl griebiuosi šiaudo ir visu klausinėju, gal kam teko susidurti su idomesniai muzikantais, mano vizija būtų tokia:
vakaro pradžioje tinkamiausia foninė muzika, tokia kaip pvz. Norah Jones, vėliau linksmesnė - rock’n'roll, boogie, twist, rock ( pvz. Chubby Checker, Sting, T.Jones, James Brown, The Beatles, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Queen, Tina Turner, nuostabu būtų ir AC/DC, tiek angliška, tiek lietuviška, dėl lietuviškos tinkamiausi V.Kernagio kūrybos, S.Povilaičio šlageriai, visokios 40 kaštonų, Senieji Vilniaus stogai ir pan...
Būtų labai smagu, jei parašytumėte man mailiuką, jei netyčia turėtumėte idejų, ar pasiūlymų.

Ačiūsmile.gif

sjulsonas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2009 03 20, 12:01)
Sveikos,

Atsisakė mūsų muzikantai, todėl griebiuosi šiaudo ir visu klausinėju, gal kam teko susidurti su idomesniai muzikantais, mano vizija būtų tokia:
vakaro pradžioje tinkamiausia foninė muzika, tokia kaip pvz. Norah Jones, vėliau linksmesnė - rock’n'roll, boogie, twist, rock ( pvz. Chubby Checker, Sting, T.Jones, James Brown, The Beatles, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Queen, Tina Turner, nuostabu būtų ir AC/DC, tiek angliška, tiek lietuviška, dėl lietuviškos tinkamiausi V.Kernagio kūrybos, S.Povilaičio šlageriai, visokios 40 kaštonų, Senieji Vilniaus stogai ir pan...
Būtų labai smagu, jei parašytumėte man mailiuką, jei netyčia turėtumėte idejų, ar pasiūlymų.

Ačiūsmile.gif

sjulsonas@gmail.com

www.simpley.lt
Atsakyti
ir klausimas, ir atsakymas kvepia reklama biggrin.gif Nepykit, bet kaip forumo senbuvė dažnai atpažįstu tokius triukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 20, 15:01)
ir klausimas, ir atsakymas kvepia reklama  biggrin.gif  Nepykit, bet kaip forumo senbuvė dažnai atpažįstu tokius triukus  biggrin.gif

Pritariu solo teiginiui
Atsakyti
tikrai ne reklama, bet butent jie ir atsake sad.gif tiesiog ieskome analogisko varianto, tik deja, ne taip lengva kaip atrode...
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2009 03 20, 14:13)
tikrai ne reklama, bet butent jie ir atsake sad.gif tiesiog ieskome analogisko varianto, tik deja, ne taip lengva kaip atrode...

čia kitas galimas reklamos variantas, išradinga jūs biggrin.gif moderatoriai, atsekę IP supyktų, bet vaikiškai nežaisim mirksiukas.gif O šiaip tokią įvairią muziką dar groja, kiek žinau, "Trys apelsinai", ir giriu juos už super vokalą. Temas reiktų skaityt...
Atsakyti