Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Sveikos mamos ir ne tik , noriu pareklamuoti savo vestuvių muzikantus, neseniai atšokaus laimingiausia diena, ir visoms linkiu, kad vedybos ir kasdiena butu tokia pat saulėta ir džiugi kaip jūsų vestuvių diena, juk mes esam šeimos židinio kurstytojos, bet gana čia visai i lankas nuėjau. Tai va mūsų vestuvėse grojo thumbup.gif superinis muzikantas Mantas jis berots iš Trakų , bet gali atvykt belenkur, tai va atradau ji per drauge, nes josios gimtadieni jis grojo, man ir mano svečiams jis labai patiko, balsas tembras ir visa kita SUPER ai beja galite jo pasiklausyti mantastenore.mylivepage.com žiūrėti failų archyve
rekomenduoju tikrai pasidomėti juo, tam kas žada kelti vestuves ar šeip kokius jubiliejus ir tt
Atsakyti
QUOTE(simute&rutele @ 2009 03 17, 10:57)
Sveikos mamos ir ne tik  , noriu pareklamuoti savo vestuvių muzikantus, neseniai atšokaus laimingiausia diena, ir visoms linkiu, kad vedybos ir kasdiena butu tokia pat saulėta ir džiugi kaip jūsų vestuvių diena, juk mes esam šeimos židinio kurstytojos, bet gana čia visai i lankas nuėjau. Tai va mūsų vestuvėse grojo  thumbup.gif superinis muzikantas Mantas  jis berots iš Trakų  , bet gali atvykt belenkur, tai va atradau ji per drauge, nes josios gimtadieni jis grojo, man ir mano svečiams jis labai patiko, balsas tembras ir visa kita SUPER  ai beja galite jo pasiklausyti mantastenore.mylivepage.com žiūrėti failų archyve
rekomenduoju tikrai pasidomėti juo, tam kas žada kelti vestuves ar šeip kokius jubiliejus ir tt

am... man asmeniškai šiuolaikinės dainos operiniu pastatymu tikrai nekaip skamba schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, mano vestuves bus rugpjucio 22 d. ir kaip jau sutariau su grupe banglai is klp. gal teko girdeti apie juos ka nors? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrule555 @ 2009 03 17, 13:37)
sveikos, mano vestuves bus rugpjucio 22 d. ir kaip jau sutariau su grupe banglai is klp. gal teko girdeti apie juos ka nors? rolleyes.gif

taip. džiaukitės, jei atvažiuos jie, o ne pakiš kitus muzikantus, jei gautų brangesnę chaltūrą. Čia mano patirtis byloja biggrin.gif Jei patys bus, na, bus ir vedimo, ir parodijų, balsai normalūs, bet skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 17, 14:41)
taip. džiaukitės, jei atvažiuos jie, o ne pakiš kitus muzikantus, jei gautų brangesnę chaltūrą. Čia mano patirtis byloja  biggrin.gif  Jei patys bus, na, bus ir vedimo, ir parodijų, balsai normalūs, bet skonio reikalas  mirksiukas.gif

man jau baisu darosi po tawo pareiskimo verysad.gif schmoll.gif tikrai taip buvo?kad pakiso kitus?
Atsakyti
QUOTE(sandrule555 @ 2009 03 17, 13:45)
man jau baisu darosi po tawo pareiskimo  verysad.gif  schmoll.gif  tikrai taip buvo?kad pakiso kitus?

Pakišo mus pačius mirksiukas.gif Bėda ta, kad mums buvo priekaištai, o kur vedimas, kur bajeriai, kur parodijos blink.gif Jis (vadovas) mums tiesiog pasiūlė groti vestuvėse, bet nepasakė, kad jose turėjo groti jie patys. Tai va, nors prie repertuaro prikibt neturėjo ko, bet buvo nesmagu vient dėl situacijos ir kad svečiai negavo to, dėl ko buvo tartasi. Būtinai sudarykit sutartį.
Atsakyti
labai aciu solo uz informacija mirksiukas.gif tikrai padejai
gal dar kas buvot susidure su jais?(Banglais) ar gerai veda ir dainuoja vestuvese?
Atsakyti
Mes išsirinkome grupę "Sostinė". Sutikom juos vestuvių parodoje, o poto nuvažiavome į namus pokalbiui. Labai patiko, kad ves renginį, prigalvos žaidimų, persirenginės. Bus įvairaus stiliaus dainų. Gros gitara (nuo kurios aš lydausi), saksafonu ir akardeonu ir sintezatoriusm. na viskas patiko:) gros vieną dieną iki 2 nakties. Mes sudarėm sutartį ir palikom avansą. Kaina labai didelė, bet mes labai jų norėjom ir dabar labai palengvėjo:) Sėkmės visoms beeiškančioms.
Atsakyti
Sveikutes,gal ka esat girdejusios apie muzikanta is marijampoles Sauliu?
Atsakyti
QUOTE(almukass83 @ 2009 03 17, 17:07)
Sveikutes,gal ka esat girdejusios apie muzikanta is marijampoles Sauliu?

Kokia to SAULIAUS konkrečiai pavardė,nes yra grojantys bent penki muzikantai tokiu vardu
Atsakyti
Sveikutes
gal kas galesit padet blush2.gif Gal zinot toki muzikanta Rasida? jis gyvena Mazeikiuose. vel prireike jo paslaugu, deja tel nr, kuri turejau nebegalioja verysad.gif tai jei ka apie ji zinot, parasykit man i az
Atsakyti
QUOTE(misterx5 @ 2009 03 17, 17:13)
Kokia to SAULIAUS konkrečiai pavardė,nes yra grojantys bent penki muzikantai tokiu vardu

na as tik jo telefona zinau
Atsakyti