sveikos visos.
noriu paklaust gal kazkas kanors zinote apie muzikantus is Kretingos, jie groja dviese, vienas is ju pavarde Bruzas (meno mokyklos mokytojas)?
sveikos merginos
vis paskaitau paskaitau ir toks klausimelis iskilo, cia gal as ne i tema, bet paskaicius kad muzikantams mokat nuo 2000lt ir pan. iskilo klausimas, bet gal ieskant ar niekam neteko susidurti su muzikantu kuris imtu ne daugiau kaip 1000lt uz vakara? pvz pas mane labai nedideles vestuves (25 zmones, sodyboje), tinka man ir paprastos senos geros tralialiuskos, nes nekeliu dideliu reikalavimu, svarbu kad zmones isjudintu (neseniai buvo tecio jubiliejus, tai grojo 1 muzikantas, paeme 700lt uz vakara + dar ryte pagrojo, deja mano vestuviu diena jis nelaisvas, o noretusi kazko panasaus). Siunciau daug uzklausu ir toks vaizdas susidare, kad kas reklamuojasi internete tikrai nemazai praso, o tie kuriu kontaktu nera internete - kaip juos surasti, kaip suprantu tik per pazistamus. Gal kas nors ka nors zinot? Buciau dekinga.
vis paskaitau paskaitau ir toks klausimelis iskilo, cia gal as ne i tema, bet paskaicius kad muzikantams mokat nuo 2000lt ir pan. iskilo klausimas, bet gal ieskant ar niekam neteko susidurti su muzikantu kuris imtu ne daugiau kaip 1000lt uz vakara? pvz pas mane labai nedideles vestuves (25 zmones, sodyboje), tinka man ir paprastos senos geros tralialiuskos, nes nekeliu dideliu reikalavimu, svarbu kad zmones isjudintu (neseniai buvo tecio jubiliejus, tai grojo 1 muzikantas, paeme 700lt uz vakara + dar ryte pagrojo, deja mano vestuviu diena jis nelaisvas, o noretusi kazko panasaus). Siunciau daug uzklausu ir toks vaizdas susidare, kad kas reklamuojasi internete tikrai nemazai praso, o tie kuriu kontaktu nera internete - kaip juos surasti, kaip suprantu tik per pazistamus. Gal kas nors ka nors zinot? Buciau dekinga.
[quote=VSsirduze,2009 03 08, 22:16]
vis delto aciu uz komentarus, VSsirduze
[/quote]
nera uz ka siaip yra geru muzikantu alytuje ir apie vizita neblogai atsiliepiama, ir graziai groja sypsena mes uzsisakeme is mariampoles grupe "sweett", nes tikrai labai patiko ju ir balsai ir bendravimas ir atsiliepimai geri.
[/quote]
o jei nepaslaptis, kiek mokate jiems?
Papildyta:
Pritariu tavo nuomuonei mes irgi ieskotume ko nors panasaus, kadangi keliam nedideles vestuves.. bet man baisu ir pradet kam skambint o gal isduotum kas per muzikantasm, ir kada tavo vestuves? gal pas mus jis galetu sugroti???
vis delto aciu uz komentarus, VSsirduze
[/quote]
nera uz ka siaip yra geru muzikantu alytuje ir apie vizita neblogai atsiliepiama, ir graziai groja sypsena mes uzsisakeme is mariampoles grupe "sweett", nes tikrai labai patiko ju ir balsai ir bendravimas ir atsiliepimai geri.
[/quote]
Papildyta:
QUOTE(etute @ 2009 03 12, 18:16)
sveikos merginos
Pritariu tavo nuomuonei mes irgi ieskotume ko nors panasaus, kadangi keliam nedideles vestuves.. bet man baisu ir pradet kam skambint o gal isduotum kas per muzikantasm, ir kada tavo vestuves? gal pas mus jis galetu sugroti???
QUOTE(dalkiss @ 2009 03 12, 22:27)
muzikantas tai toks gan jaunas, jis is nedidelio kaimelio Traku rajone, bet man patiko jo balsas ir kad grojo tol kol zmones sedejo (iki 04.30) po to is pacio ryto pradejo su armonika visus zadint ir kviest prie stalo. antra diena irgi buvo kol zmones issiskirste. dainavo senas geras dainas, nieko per daug naujovisko, bet uztat visi ir seni ir jauni dainavo, nes mokejo. tik nezinau ar jis nors kiek veda vakara, nes per gimtadieni tai tik retsykiais pasiulydavo pakelti taurele. manau reiketu pasneketi. Prase pries tai 700lt bet po to dar 100lt padovanojo nes mes ji kvietem i visas pramogas, maitinom (nos manau maitinimas ir nakvyne yra kaip ir privalomi, jei samdai 2 dienom).
Mano vestuves liepos 18d. jei tikrai domina galiu tevu paprasyt numeriuko ir jei turi didesni pasteli gal is gimtadienio pavyktu nors koki filmuka persiust, bent kazkiek balso isgirstum., tad jei domina rasyk i a.z.
QUOTE(dalkiss @ 2009 03 12, 21:27)
Papildyta:
Mokesim iki pirmos nakties 1800 lt, po to po du simtus valandai
Sveikos, gal zinot muzikantu pora is Gargzdu. Zinau tik, kad vyras ir zmona, o kas tokie ir kontaktu nezinau. Gal kuriai teko girdeti?
Dekui.
Dekui.
QUOTE(gabriele3 @ 2009 03 14, 15:55)
iki 1000 Lt zinau kelis, bet jie groja po viena.
Gal gali pasidalint kontaktais? Gali į a/ž
[quote=QUOTE(gabriele3 @ 2009 03 14, 15:55)
iki 1000 Lt zinau kelis, bet jie groja po viena.[/quote]
[quote=AgVi,2009 03 16, 18:23]Gal gali pasidalint kontaktais? Gali į a/ž
[/quote]
as irgi buciau dekinga uz kontaktus, jei galima i a/ž
iki 1000 Lt zinau kelis, bet jie groja po viena.[/quote]
[quote=AgVi,2009 03 16, 18:23]Gal gali pasidalint kontaktais? Gali į a/ž
[/quote]
as irgi buciau dekinga uz kontaktus, jei galima i a/ž
Mergaites kas galite parekomenduoti gerus muzikantus kurie dainuotu rusiskai,ir graziai vestu vestuves?
aš parašiau el.laišką uab linksmai... pažiūrėjau jų puslapį, visai patiko. Muziką normalią groja, kurią visi žino