Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(krikstole @ 2009 03 04, 16:52)
O kokia Ilex kaina vienam vakarui?

pagoogling Ilex ir surasi kontaktus. Jie turi savo puslapi. gali paskambinti ir suzinosi. Bent jau as nesitikejau, kad galesiu ipirkti, bet pasirodo, kad tikrai nebrangu kaip 5 zmoniu grupei. as vis dar galvoju imti juos arba tokia kita grupe. Tik jei nesusideresim su jais del pravedimo, tai neimsiu.
Atsakyti
Mums siūlo muzikantą Kazimierą Malinauską iš Joniškio smile.gif Groja su dukra(ji lyg tai su smuiku) smile.gif Gal kam teko girdėti,dalyvauti kokiame renginyje?
Laukiam atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!
Man skubiai reikia atsiliepimų apie grupę DVYNIAI smile.gif Labai labai prasau atsiliepti tas, pas kurias jie grojo ax.gif As juos uzsisakiau, bet va gavau ne pacius geriausius atsiliepimus verysad.gif Tai va dabar "parinuosi", ar nereiketu man nuo ju pabegti ir uzsisakyti ka nors kita g.gif
Labai laukiu Jusu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
O gal aks turit atsiliepimų apie grupę iš Šiaulių "Tamdemas"? g.gif
Atsakyti
Skubiai reikalingi atsiliepimai apie grupę Energy.
Į AŽ, ačiū.
Atsakyti
Ar pas kuria nors vestuvese ar kokioje nors kitoje sventeje dalyvavo grupe "Forte" (Kestutis Visockas ir Virg Cesynas)? kokie butu Jusu atsiliepimai apie sia grupe?
Atsakyti
Ir gal dar pas kuria nors vestuvese ar kitoje sventeje koncertavo grupe Allgretto? reikia skubiai atsiliepimu ir apie sia grupe
Atsakyti
QUOTE(VSsirduze @ 2009 03 04, 22:47)
oi tik ne jie.... doh.gif jie jei neklystu tetis ir sunus, siaip vestuvese neesu buvus, bet jie sventese koncertuoja, pvz per jonines, esu girdejus ju dainavima ir tokius kuklius zaidimukus, tai populiariausias is ju kilnoti stikliuka g.gif siaip asmeniskai man ne jie, nes man svarbi detale, kad muzikantai  drinks_cheers.gif  nedarytu, o jie nevengia. bet konkreciai negaliu pasakyti apie vestuviu vedima. aisku kiekvienas pasirenka pagal save mirksiukas.gif cia tik mano nuomone, vyresni zmones juos lyg ir giria...

blink.gif na tokiu tai tikrai nesinoretu.. bus kam ir be ju pakilnot biggrin.gif siaip as ir mano busimasis vyrelis sokam folko ansamblyj, tad noretus, kad ir muzikantai kokia polkute ar valsiuka kaimietiska sugrot moketu, ir naujovisku dainu.. bet cia turbut tarpusavyj nedera tokie kriterijai g.gif

vis delto aciu uz komentarus, VSsirduze mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!
Man skubiai reikia atsiliepimų apie grupę DVYNIAI Labai labai prasau atsiliepti tas, pas kurias jie grojo As juos uzsisakiau, bet va gavau ne pacius geriausius atsiliepimus Tai va dabar "parinuosi", ar nereiketu man nuo ju pabegti ir uzsisakyti ka nors kita
Labai laukiu Jusu pagalbos
Atsakyti
QUOTE(vai-vai @ 2009 03 06, 08:30)
Sveikos, merginos!
Man skubiai reikia atsiliepimų apie grupę DVYNIAI smile.gif Labai labai prasau atsiliepti tas, pas kurias jie grojo ax.gif As juos uzsisakiau, bet va gavau ne pacius geriausius atsiliepimus verysad.gif Tai va dabar "parinuosi", ar nereiketu man nuo ju pabegti ir uzsisakyti ka nors kita g.gif
Labai laukiu Jusu pagalbos  4u.gif

As taipat apie juos galvojau,bet paklausiau draugu ir seimos nariu nuomones apie siuos muzikantus tai mano mama pasake - kad ir ji gali taip padainuoti doh.gif tikrai siaubingas balsas schmoll.gif Nepyk,bet cia mano ir mano draugu nuomone,tikrai negaleciau ju klausytis visa vakara blink.gif 4u.gif Pasiklausiau kitu muzikantu tai galvojam kad sakysimes sia grupe http://www_mili_lt balsai labai grazus abieju wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magicas @ 2009 03 05, 18:19)
pagoogling Ilex ir surasi kontaktus.  Jie turi savo puslapi. gali paskambinti ir suzinosi. Bent jau as nesitikejau, kad galesiu ipirkti, bet pasirodo, kad tikrai nebrangu kaip 5 zmoniu grupei. as vis dar galvoju imti juos arba tokia kita grupe. Tik jei nesusideresim su jais del pravedimo, tai neimsiu.

Neveda ILEX'ai mirksiukas.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2009 03 07, 00:41)
As taipat apie juos galvojau,bet paklausiau draugu ir seimos nariu nuomones apie siuos muzikantus tai mano mama pasake - kad ir ji gali taip padainuoti  doh.gif  tikrai siaubingas balsas  schmoll.gif Nepyk,bet cia mano ir mano draugu nuomone,tikrai negaleciau ju klausytis visa vakara  blink.gif  4u.gif  Pasiklausiau kitu muzikantu tai galvojam kad sakysimes sia grupe http://www_mili_lt balsai labai grazus abieju  wub.gif  thumbup.gif

Musu pirmasis pasirinkimas irgi buvo MILI, bet jie musu dienai uzimti verysad.gif Tai va ir uzsisakem kaip durniai Dvynius. Mes juos rinkomes del vedimo, bet dabar jau imu pergyventi, kad jie ne tik nusidainuos, bet ir nieko gero su vakaro vedimu nepadarys unsure.gif
Atsakyti