Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(magicas @ 2009 03 03, 12:35)
sveiki visi ir visos!
reikia atsiliepimu apie MG International, Sysex, Retro ir kazkokius Egidiju su Valium (ar Alium)
Svarbu muzikavimo kokybe, repertuaras ir sugebejimai taktiskai ir linksmai vesti rengini.
Beje, patinka grupe Ilex, bet ar ji veda renginius nors kiek. Patys sako, kad padeda vesti, bet butu geriau suzinoti is maciusiu.

Laba,
musu kandidatu sarase buvo 2 muzikantu grupes is tavu isvardintu,tai mg international ir Egidijus ir Alius Janauskai(greiciausiai siuos muzikantus turi omenyje).Kodel nepasirinkome mg international:forume radau atsiliepimu,kad truputi gali buti problemu su jais del stikliuko,nors muzikantai neblogi,taciau nusprendem,kad geriau noretume matyti save sventeje muzikantus o ne svecius-muzikantus 4u.gif o pasirinkome tai mes Janauskus,jie labiausiai atitiko musu reikalavimus del grojimo bei vedimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinuke @ 2009 03 04, 11:06)
Laba,
musu kandidatu sarase buvo 2 muzikantu grupes is tavu isvardintu,tai mg international ir Egidijus ir Alius Janauskai(greiciausiai siuos muzikantus turi omenyje).Kodel nepasirinkome mg international:forume radau atsiliepimu,kad truputi gali buti problemu su jais del stikliuko,nors muzikantai neblogi,taciau nusprendem,kad geriau noretume matyti save sventeje muzikantus o ne svecius-muzikantus  4u.gif o pasirinkome tai mes Janauskus,jie labiausiai atitiko musu reikalavimus del grojimo bei vedimo  smile.gif

labai aciu uz nuomone.
sito apie mg negirdejau, bet manau, kad reikes juos pazaboti dar pries vestuves. smile.gif As jau ir anksciau galvojau, kad su bet kuria grupe reikes rimtai apie tai pasikalbeti, nes mano vestuvese tokiu bardaku tikrai nebus.
MG mums rekomendavo viena grupe, kuri pati negali mums reikalingu laiku. Is pokalbio telefonu MG patiko, dainu atsiunte, nepasikele kaip kokie Frank Orchestra ar S-top. Ir siaip vieni stipresniu muzikantu pasirode. Kadangi ir pats esu gana stipriai susijes su muzika, tai man reikia kokybes.
Man Egidijus ir Alius Janauskai irgi atsiunte filmuka is vestuviu, bet man tai nepatiko. Aisku, ten tik fragmentai, bet mes norim siuolaikiskesniu vestuviu, o ten pamatem vien "suk suk rateli" ir "kairen, desinen, aukstyn, zemyn..." Galeciau per skype atsiusiti, jei idomu.
Siaip tai jei nereiketu vedimo, tai imciau Ilex. Del ju vokalistes netgi skirtis gali kilti noras smile.gif juokauju aisku smile.gif Visi ten profai, nebrangininkai, 5 groja. Zodziu, patiko ziauriai, bet...... Pravesti neapsiima, tik padetu siek tiek...
Atsakyti
QUOTE(magicas @ 2009 03 04, 09:14)
labai aciu uz nuomone.
sito apie mg negirdejau, bet manau, kad reikes juos pazaboti dar pries vestuves. smile.gif As jau ir anksciau galvojau, kad su bet kuria grupe reikes rimtai apie tai pasikalbeti, nes mano vestuvese tokiu bardaku tikrai nebus.
MG mums rekomendavo viena grupe, kuri pati negali mums reikalingu laiku. Is pokalbio telefonu MG patiko, dainu atsiunte, nepasikele kaip kokie Frank Orchestra ar S-top. Ir siaip vieni stipresniu muzikantu pasirode. Kadangi ir pats esu gana stipriai susijes su muzika, tai man reikia kokybes.
Man Egidijus ir Alius Janauskai irgi atsiunte filmuka is vestuviu, bet man tai nepatiko. Aisku, ten tik fragmentai, bet mes norim siuolaikiskesniu vestuviu, o ten pamatem vien "suk suk rateli" ir "kairen, desinen, aukstyn, zemyn..." Galeciau per skype atsiusiti, jei idomu.
Siaip tai jei nereiketu vedimo, tai imciau Ilex. Del ju vokalistes netgi skirtis gali kilti noras smile.gif juokauju aisku smile.gif Visi ten profai, nebrangininkai, 5 groja. Zodziu, patiko ziauriai, bet...... Pravesti neapsiima, tik padetu siek tiek...

Nezinau ar apie tuos Janauskus kalbi,kur mes uzsisakeme,bet mes ziurejome visa filma is ju grotu vestuviu(buvome pas juos i namus nuvaziave) tai tikrai negirdejome nei vienos tokios dainos,kaip ''suk suk rateli'' ar ''po stikliuka'' schmoll.gif mums uzteko paklausyt,kaip Egidijus su pianinu namuose pagrojo ir padainavo mums robbie williamso ir dziaziniu kurininiu,mums to uzteko nuspresti mirksiukas.gif aisku viska su jais suderinome ir issakeme ko mes norime,manau vieni kitus supratome ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magicas @ 2009 03 04, 11:14)

Ar jūs "Ilex" narys? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2009 03 03, 22:28)
Labukas  mirksiukas.gif  perziurejau visa tema,bet niekur neradau atsiliepimu apie grupe "Mili" http://www_mili_lt labai susidomejau seis muzikantais,gal kuriai teko bendrauti,ar dalyvauti vestuvese kuriuose jie grojo?  4u.gif

sveika

jie puikiai dainoja ir praveda vestuves 4u.gif gali drasiai samdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzexxx @ 2009 03 04, 10:13)
sveika

jie puikiai dainoja ir praveda vestuves  4u.gif  gali drasiai samdyti  mirksiukas.gif

Aciukas labai didelis uz atsakyma bigsmile.gif O koks ju stylius,ta prasme kaip tradiciniai muzkanati ar dirba su ivairia muzika? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 04, 13:11)
Ar jūs "Ilex" narys?  biggrin.gif

Ne, nesu, o yra pozymiu? smile.gif
Nesupratau, ka turejai omeny schmoll.gif Matyt, ko nors nezinau apie juos smile.gif
tik sakau, kad vokaliste yra labai patraukli svelniai tariant ir balsinga. smile.gif
Atsakyti
O kokia Ilex kaina vienam vakarui?
Atsakyti
Mums rekomendavo vestuvėms grupę "ŠIUPINYS" iš Panevėžio.Du muzikantai ,groja ir veda, sakė daug jumoro, žaidimų jų programoje.Kaina 2000 už vakarą. Gal kas turite apie juos atsiliepimų
Atsakyti
QUOTE(dalkiss @ 2009 03 03, 22:57)
berods Burneikai, tevas ir sunus smile.gif buciau lb dekinga uz info  4u.gif

oi tik ne jie.... doh.gif jie jei neklystu tetis ir sunus, siaip vestuvese neesu buvus, bet jie sventese koncertuoja, pvz per jonines, esu girdejus ju dainavima ir tokius kuklius zaidimukus, tai populiariausias is ju kilnoti stikliuka g.gif siaip asmeniskai man ne jie, nes man svarbi detale, kad muzikantai drinks_cheers.gif nedarytu, o jie nevengia. bet konkreciai negaliu pasakyti apie vestuviu vedima. aisku kiekvienas pasirenka pagal save mirksiukas.gif cia tik mano nuomone, vyresni zmones juos lyg ir giria...
Atsakyti
Sveiki gal kas turit kokiu atsiliepimu apie grupe RYTMETYS is Alytaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapev @ 2009 03 05, 14:55)
Sveiki gal kas turit kokiu atsiliepimu apie grupe RYTMETYS is Alytaus 4u.gif

Buvau 2 vestuvese, vienose pirsliaut teko. Visai patiko, jie ir pravest gali sake. Siaip kaip pati buvau pasiruosus daug, tai jeims ir mazai reikejo, bet savo zaidimu ir pirma ir antra diena iterpe. Grojo kiek reikejo, kol liko vos keli sveciai, kainos nezinau.
http://rytmetis_visokybes_com/ va ju puslapis su demo versja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 05 kovo 2009 - 17:25