Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(magnifica @ 2009 01 07, 21:40)
Klausei jų dainų puslapiuke? Kaip tau? ax.gif

Mes su jais tariamės susitikti ir imsim thumbup.gif Man jie labai patinka mirksiukas.gif

QUOTE(solo @ 2009 01 08, 00:23)
Ylex neblogi muzikantai mirksiukas.gif

Smagu išgirst tokią nuomonę iš profesionalės mirksiukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, na tai ar dar kas nors parasys kokiu muzikantu? ir apie grupe "vakaras" niekas nieko nezinote? sad.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 01 08, 02:23)
.... nežinau, moterys, kur jūs ir kaip žiūrėt, jei "Broliai" jums normalu... Tai ar tokie turi būt vestuviniai muzikantai? Stovi dviese iš kompo arba vieno lapo dainuoja. Bendras vaizdas labai nekoks.

Ylex neblogi muzikantai mirksiukas.gif

na man jie kaip uz tokia kaina tai toki ir muzikantai.... smile.gif"broliai" jau isbraukti is kandidatu saraso cool.gif musu biudzetas negali skirti vos ne triju tukstanciu muzikantams uz viena vakara blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 01 08, 07:26)
Mes su jais tariamės susitikti ir imsim  thumbup.gif Man jie labai patinka  mirksiukas.gif
Smagu išgirst tokią nuomonę iš profesionalės  mirksiukas.gif  thumbup.gif  4u.gif

Galvoju, ar čia ta pati Saaule bigsmile.gif Aš ne profė, tik sukantis toj srity bent jau pasveri už ir prieš smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 08, 11:07)
na man jie kaip uz tokia kaina tai toki ir muzikantai....  smile.gif"broliai" jau isbraukti is kandidatu saraso cool.gif  musu biudzetas negali skirti vos ne triju tukstanciu muzikantams uz viena vakara blush2.gif  doh.gif

Tiek tikrai nereikia, jūs ieškokit ne grupių (gi atitinkamai nuo nuo žmonių skaičiaus ir kaina priklauso), o muzikantų, kurie dainuoja po 2, max po 3. Nežinau, kuriam jūs mieste, pasiklausinėkit pažįstamų, gal kada organizavo šventę su muzikantais, šeimininkės dažnai pasiima vizitines, jos gali rekomenduoti, taip pat sodybų šeiminininkai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 01 08, 12:33)
Galvoju, ar čia ta pati Saaule  bigsmile.gif  Aš ne profė, tik sukantis toj srity bent jau pasveri už ir prieš  smile.gif

Ta pati biggrin.gif Aš tą ir turėjau omeny, kad sukies toje srityje mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Paneles, gal kuri esate girdejusi ka nors apie danininke Katazyna? Jie dainuoja trise, lenku-rusu-lietuviu kalbom.. Ju kaina kai skambinau sake 4000-5000 tukst... Hm, ar ne daugoka vienam vakarui?
Atsakyti
QUOTE(&edita @ 2009 01 08, 16:49)
Paneles, gal kuri esate girdejusi ka nors apie danininke Katazyna? Jie dainuoja trise, lenku-rusu-lietuviu kalbom.. Ju kaina kai skambinau sake 4000-5000 tukst... Hm, ar ne daugoka vienam vakarui?

mano nuomone tai tikrai per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 01 08, 07:26)
Mes su jais tariamės susitikti ir imsim  thumbup.gif Man jie labai patinka  mirksiukas.gif
Smagu išgirst tokią nuomonę iš profesionalės  mirksiukas.gif  thumbup.gif  4u.gif

O kur susitiksit? Važiuosit gal į HBH? ax.gif
QUOTE(solo @ 2009 01 08, 12:33)
Tiek tikrai nereikia, jūs ieškokit ne grupių (gi atitinkamai nuo nuo žmonių skaičiaus ir kaina priklauso), o muzikantų, kurie dainuoja po 2, max po 3. Nežinau, kuriam jūs mieste, pasiklausinėkit pažįstamų, gal kada organizavo šventę su muzikantais...

Na, tik vat kur jų ieškoti verysad.gif Aš tai iš VLN, bet iš kokio skelbimuko imti nelabai norėčiau blush2.gif
Vis linkstu prie tų ILEX bigsmile.gif
QUOTE(&edita @ 2009 01 08, 14:49)

Aš girdėjusi - ji dainavo su dviem vyrais mūsų draugų vetsuvėse thumbup.gif Na, nepasakyčiau, kad labai jau superinė, bet nebloga ax.gif Tačiau tiek, kiek ji prašo, manau, tikrai neverta blush2.gif
Atsakyti
tai vat as irgi is skelbimo nelabai, aisku tokie pigesni bet nei savo dainu parodyt negali kai paprasai nieko neturi..... na tai taip aklai imt nesinori.... unsure.gif katik padariau tokia statistika : sneketa su mazdaug apie 20 muzikantu/grupiu is kuriu tik trys buvo kuriu kaina vienam vakarui nesieke 2000lt, taip kad kur dar ieskoti as nebezinau. neviltis mergaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 08, 16:28)
tai vat as irgi is skelbimo nelabai, aisku tokie pigesni bet nei savo dainu parodyt negali kai paprasai nieko neturi..... na tai taip aklai imt nesinori.... unsure.gif katik padariau tokia statistika : sneketa su mazdaug apie 20 muzikantu/grupiu is kuriu tik trys buvo kuriu kaina vienam vakarui nesieke 2000lt, taip kad kur dar ieskoti as nebezinau. neviltis mergaites  doh.gif

Man irgi neviltis, o liko tikrai daug mažiau laiko nei tau doh.gif
Atsakyti
iki nauju metu laikas ejo letai, bet dabar tai net nespesim suuost kai jau ta diena netruks ateit wub.gif kazin del krizes neturetu kristi kainos tokiu dalyku kaip fotografai, muzikantai? g.gif
Atsakyti
O vat kas ten žino rolleyes.gif Manau, kad turėtų g.gif
Atsakyti
kol sulauksim kad kainos nukristu, tai galime ir nieko nebegauti biggrin.gif
Atsakyti