Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Vilmute7 @ 2009 02 26, 13:31)
O kokia ju kainyte  4u.gif

mes sutarem dvi dienas uz 2000lt
Atsakyti
[quote=ausrytukas21,2009 02 26, 16:57]
[/quote
Saunus muzikantai! smile.gif as ju norejau bet kai paskambinau jau buvo uzimti tai tikriausiai Jus ir uzemete, nes pamenu musu sventes datos sutampa smile.gif tikrai nesigailesite, bent kada as buvau vestuvese su jais tai tikrai nenuvyle (beto kaina kur kas mazesne nei dabartiniu mano) Perfect pasirinkimas thumbup.gif P.s. PATARIMAS: susiderinkete del repertuaro jei Jums aktualu kokios dainos skambes smile.gif
Atsakyti
[quote=Suara,2009 02 26, 20:17]
[quote=ausrytukas21,2009 02 26, 16:57]
[/quote
Saunus muzikantai! smile.gif as ju norejau bet kai paskambinau jau buvo uzimti tai tikriausiai Jus ir uzemete, nes pamenu musu sventes datos sutampa smile.gif tikrai nesigailesite, bent kada as buvau vestuvese su jais tai tikrai nenuvyle (beto kaina kur kas mazesne nei dabartiniu mano) Perfect pasirinkimas thumbup.gif P.s. PATARIMAS: susiderinkete del repertuaro jei Jums aktualu kokios dainos skambes smile.gif
[/quote]
net nuotaika pakelei bigsmile.gif iki tol jokio komentaro apie juos neradau, emem galima sakyti aklai, bet dabar nusiraminau paskaicius tavo posta smile.gif aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ramiau lauksiu savo sventes smile.gif o kokius jus issirinkot?
Atsakyti
gal kas gali pasidalinti ispudziais ar kokiom rekomendacijom apie siaulieciu grupes "Reviu" ir Mili". Buciau labai dekingas.
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 26, 21:14)
net nuotaika pakelei bigsmile.gif iki tol jokio komentaro apie juos neradau, emem galima sakyti aklai, bet dabar nusiraminau paskaicius tavo posta smile.gif aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif ramiau lauksiu savo sventes smile.gif o kokius jus issirinkot?

Dziaugiuosi, jog Jums ramiau, as su darbu buvau vestuvese kur jie grojo, vestuves buvo tradicines, tad jie puikiai ten tiko ir pritiko smile.gif ir zaidimus vede ir kalbos visa vakara nepritruko (aisku gal cia nuo nuotaikos priklause ir pan. , gal upas buvo smile.gif ) Tas Furmonas kalboje pasikaustes, na o to antrojo tikrai stiprus balsas. Beabejo jie neatitiko mano reikalavimu, nes negrojo nei smuiku, nei saksofonu, bet buciau emusi, nes esu maciusi, jog vyrai saziningai ir tvarkingai atidirba savo darba. Na tai buvo lyg pora metu atgal tai tikiuosi nepagedo ax.gif Mes issirinikome sysex db jau lyg systemX vadinasi.. siaip pinigeliai dideli ir dar krizes laikas, bet tikiuos viskas bus ok wink.gif na o Jus islosete ir su kaina, nes ji yra tikrai lb maza kaip uz dvi dienas darbo smile.gif Vadinasi fortuna kolkas Jusu rankose - galite ir toliau aklai saudyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suara @ 2009 02 27, 16:15)
Dziaugiuosi, jog Jums ramiau, as su darbu buvau vestuvese kur jie grojo, vestuves buvo tradicines, tad jie puikiai ten tiko ir pritiko smile.gif ir zaidimus vede ir kalbos visa vakara nepritruko (aisku gal cia nuo nuotaikos priklause ir pan. , gal upas buvo  smile.gif ) Tas Furmonas kalboje pasikaustes, na o to antrojo tikrai stiprus balsas. Beabejo jie neatitiko mano reikalavimu, nes negrojo nei smuiku, nei saksofonu, bet buciau emusi, nes esu maciusi, jog vyrai saziningai ir tvarkingai atidirba savo darba. Na tai buvo lyg pora metu atgal tai tikiuosi nepagedo  ax.gif  Mes issirinikome sysex db jau lyg systemX vadinasi.. siaip pinigeliai dideli ir dar krizes laikas, bet tikiuos viskas bus ok wink.gif na o Jus islosete ir su kaina, nes ji yra tikrai lb maza kaip uz dvi dienas darbo smile.gif Vadinasi fortuna kolkas Jusu rankose - galite ir toliau aklai saudyti  smile.gif

saudom saudom thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! As cia esu naujoke, tai nepykit, jei ka nors padarysiu ne taip... smile.gif Mano beda ta, kad mes irgi si pavasari planuojame susituokti, taciau niekaip negalime apsispresti del muzikantu. Gal kas galite ka nors pasakyti apie grupe MILI? Jie lyg tai yra ir renginio vedejai.. Gal kas mate ir girdejo, kaip jie dirba? O gal teko girdeti apie Aleksandra ir grupe (cia tas Aleksandras is Zvaigzdziu vartu, tik as to sou nemaciau verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2009 02 22, 08:00)
Labukas  4u.gif  Gal kuri girdejote apie siuos muzikantus? http://www.dvyniai.lt
Kokia jusu nuomone? mirksiukas.gif
kokia kainyte ju butu? 4u.gif  bigsmile.gif

Katik sulaukiau ju zinutes, cituoju :
Labas vakaras,aciu uz domejimasi ..
Truputeli sunku pasakyti tikslu honorara, nes kiekvienais metais jis skiriasi smile.gif Siais metais musu honoraras uz 2 vakarus 2600 -2700 Lt + transporto islaidos.

Pagarbiai,
Ferdinandas
Dvyniai

Merginos,kaip jums siu muzikantu balsai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2009 03 01, 12:15)
Merginos,kaip jums siu muzikantu balsai? g.gif

Visų pirma, keista dainavimo maniera g.gif Paklausiau įrašus, nepeikiu, bet jau jei dviese dainuoja, tai bent 2 balsai galėtų girdėtis. Mano nuomone, tokių pinigų neverti schmoll.gif Bet jei jums patinka... Žinot, aš žiauriai išranki ant to kanto laugh.gif

Beje, aš muzikantų neieškau, bet gal girdėjot ką apie Kauno grupę "Laurai"? Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 01 kovo 2009 - 14:16

sveikute, labai įdomiai aprašei vestuves. Gal galetum plačiau papasakoti ką įdomaus veikė muzikantai( pati ruošiuosi draugės vestuvėms), gal ką pritaikyčiau. Iš anksto dėkoju. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 01, 14:15)
Visų pirma, keista dainavimo maniera  g.gif  Paklausiau įrašus, nepeikiu, bet jau jei dviese dainuoja, tai bent 2 balsai galėtų girdėtis. Mano nuomone, tokių pinigų neverti  schmoll.gif Bet jei jums patinka... Žinot, aš žiauriai išranki ant to kanto laugh.gif

Beje, aš muzikantų neieškau, bet gal girdėjot ką apie Kauno grupę "Laurai"? Ačiū.

Labas rytas. Esu buvus jubiliejuje su "Laurais" na is tikruju, tai paliko visai nebloga ispudi, moka isjudint publika (aisku, jeigu zmones patys to nori) netgi buvo kile minciu juos imti savo vestuvems, bet stabde tas dalykas, kad grupe sudaro vaikinas+mergina, nzn kodel, bet man vestuvese muzikante mergina kazkaip nesiderina schmoll.gif nors jos balsas tikrai good.gif dainavo jie lietuviu, rusu, anglu kalbomis... patiko, kad jauni zmones (jubilijatui truputuka truko senobiniu dainu) kiek su jais kalbejau, tai ir kaina normali... Beje zinau, kad jie groja Kaune kavinej "Iltis" jei kiltu noras ju pasiklausyti sokiai.gif tai tiek apie Laurus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldidruska @ 2009 03 02, 08:41)
tai tiek apie Laurus  4u.gif

ačiū 4u.gif palauksiu dar daugiau atsiliepimų.
Atsakyti