QUOTE(Suara @ 2009 02 14, 17:06)
Mielosios siais laikas yra sutartys kuriomis galima susitarti nuo aprangos iki pertrauku tarp pasirodymu. Sutarti pasirasius ir neisilaikius joje surasytu salygu, muzikantai Jums turetu atlyginti zala. Jei truksta pasitikejimo vienu ar kitu aspektu pati geriausia iseitis pasirasyti namuose sutarti ir veztis dvi kopijas. Jau matysite is muzikantu kaip jie i ja reaguos su kuo sutiks su kuo ne. O siaip esu tikrai reikli, daug apvaziavau, daug apziurejau, daug nuomoniu isklausiau ir pasirinkau taip, o juk pasirinkimo teise visdar laisva
negaliu kalbeti uz rytoju, nes tai ateitis, bet as jais pasitikiu ir nesigadinsiu sau sventes jau nuo dabar galvodama kas butu jeigu butu, mes su Sysex aiskiai pasiklabejome, manau vieni kitus supratome ir jau vien del komentaru supermama.lt jie turetu laikytis puikiai
Mums visiems yra svarbu kuo didesne klijentura
o beje sysex yra uzimti visai vasarai abejoju ar taip butu jei jie visose vestuvese butu prisisiuksline
Ir dar cia skaiciau apie tai, jog profesionalai yra pasipute- tikrai taip, jau telefonu jie visus kitus atlikejus zemina, as esu uz paprasta zmogu..
Papildyta:
Is tikro tos sutartys nelabai turi didele teisine galia
, jei muzikantai, fotografai ar filmuotojai ir pan nevykdys sutarties salygu, jus sunkiai galesite is ju kazka prisiteisti, taip sneku ne seip is gandu o pati esu tuo labai domejusisi ir kalbejusi su juristu bei teisininku. Ir dazniausiai tos sutartys yra pasirasomos kad uzsakovams, siuo atveju jauniesiems butu patikimiau ir lengviau. Bet jei sutarties salygu jie nevykdys is to vargiai kazka prisiteisi, o be to jei sunkiai prirteisi tai tik minimalius finansinius nuostolius, o kas tau priteis gera nuotaika,, pakeis kad nebutu liudnu prisiminimu is sventes, kas sugrazins laika atgal ir padarys kad svente butu tokia kokios norejai, o vat kazkas is paslaugu teikeju ja sugadino. Man asmeniskai po musu vestuviu jokie pinigai nekonpensuotu tu blogu prisiminnimu ir nors jau praejo 1,5 metu vis dar skaudu prisiminti kaip muzikantai gadino svente.
As kaip ir minejau, kalbejau ne apie grupe Sysex, ir tikrai nesakau kad jums per svente kazkas gali atsitikti, ir net jei uzsisakete siuos muzikantus, geriau neikite i sia tema ir neskaitykite blogu atsiliepimu, kad nereiktu juos perskaicius nervuotis ir galvoti kas gali buti per jusu svente negerai, tiesiog noriu nuosirdziai patarti kaip nereiktu elgtis per vestuves, ir ka reiktu daryti iki ju, kad po ju netektu rasyti i skundu skyreli, tiesiog nereikia muzikantams leisti per daug atsipalaiduoti, jie atvaziuoja dirbti ir tegukl ta darba atlieka gerai