Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(diukute @ 2009 02 17, 21:48)
Del Janausku tai ju kaina 2 dienelems-3500lt...nelabai supratau ar cia jie kaina pakele?kazkaip visai kandziojasi ji... 4u.gif

cia del to, kad dviems dienoms, turbut su vedimu norite?
Atsakyti
QUOTE(Suara @ 2009 02 14, 17:06)
          Mielosios siais laikas yra sutartys kuriomis galima susitarti nuo aprangos iki pertrauku tarp pasirodymu. Sutarti pasirasius ir neisilaikius joje surasytu salygu, muzikantai Jums turetu atlyginti zala. Jei truksta pasitikejimo vienu ar kitu aspektu pati geriausia iseitis pasirasyti namuose sutarti ir veztis dvi kopijas. Jau matysite is muzikantu kaip jie i ja reaguos su kuo sutiks su kuo ne. O siaip esu tikrai reikli, daug apvaziavau, daug apziurejau, daug nuomoniu isklausiau ir pasirinkau taip, o juk pasirinkimo teise visdar laisva smile.gif negaliu kalbeti uz rytoju, nes tai ateitis, bet as jais pasitikiu ir nesigadinsiu sau sventes jau nuo dabar galvodama kas butu jeigu butu, mes su Sysex aiskiai pasiklabejome, manau vieni kitus supratome ir jau vien del komentaru supermama.lt jie turetu laikytis puikiai biggrin.gif Mums visiems yra svarbu kuo didesne klijentura wink.gif o beje sysex yra uzimti visai vasarai abejoju ar taip butu jei jie visose vestuvese butu prisisiuksline smile.gif Ir dar cia skaiciau apie tai, jog profesionalai yra pasipute- tikrai taip, jau telefonu jie visus kitus atlikejus zemina, as esu uz paprasta zmogu..
Papildyta:

Is tikro tos sutartys nelabai turi didele teisine galia schmoll.gif , jei muzikantai, fotografai ar filmuotojai ir pan nevykdys sutarties salygu, jus sunkiai galesite is ju kazka prisiteisti, taip sneku ne seip is gandu o pati esu tuo labai domejusisi ir kalbejusi su juristu bei teisininku. Ir dazniausiai tos sutartys yra pasirasomos kad uzsakovams, siuo atveju jauniesiems butu patikimiau ir lengviau. Bet jei sutarties salygu jie nevykdys is to vargiai kazka prisiteisi, o be to jei sunkiai prirteisi tai tik minimalius finansinius nuostolius, o kas tau priteis gera nuotaika,, pakeis kad nebutu liudnu prisiminimu is sventes, kas sugrazins laika atgal ir padarys kad svente butu tokia kokios norejai, o vat kazkas is paslaugu teikeju ja sugadino. Man asmeniskai po musu vestuviu jokie pinigai nekonpensuotu tu blogu prisiminnimu ir nors jau praejo 1,5 metu vis dar skaudu prisiminti kaip muzikantai gadino svente.
As kaip ir minejau, kalbejau ne apie grupe Sysex, ir tikrai nesakau kad jums per svente kazkas gali atsitikti, ir net jei uzsisakete siuos muzikantus, geriau neikite i sia tema ir neskaitykite blogu atsiliepimu, kad nereiktu juos perskaicius nervuotis ir galvoti kas gali buti per jusu svente negerai, tiesiog noriu nuosirdziai patarti kaip nereiktu elgtis per vestuves, ir ka reiktu daryti iki ju, kad po ju netektu rasyti i skundu skyreli, tiesiog nereikia muzikantams leisti per daug atsipalaiduoti, jie atvaziuoja dirbti ir tegukl ta darba atlieka gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma80 @ 2009 02 09, 22:38)
Apie muzikantus Ilexs atsakiau i AZ smile.gif

vilma80, parasyk ir man i az apie ta grupe, ka pavyko su jais sudereti, please blush2.gif
Atsakyti
Gal ka galetumete pasakyti apie muzikanta Juliu Stasiulioni ax.gif Jis is Panevezio.
Buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
As su savo muzikantais sutarties nesudariau, nors jie man apie tai buvo uzsimine. Bet as manau, kad ta sutartis beveik nieko nereiskia. Ar tai, kad ta sutartis bus pasirasyta bus garantija, kad jie geriau ar graziau pasirodys? Na tarkim del kazkokiu priezasciu jie visai neatvaziuos. Ar ta sutartis isgelbes mano svente? Tikrai ne. O jie ismano savo darba, ir nelogiska butu galvot, kad jie atvaziave tinkamai neatliktu savo darbo, kitu atveju jie tiesiog prarastu klientus. Viena pazystama turejo pasirasiusi su muzikantais sutarti, bet vis tiek liko be nieko. Zadeti muzikantai neatvaziavo. Veliau ji suzinojo, kad jie gavo geresni pasiulyma, Bet jai kaip irodyma,apie negalejima atvykt, jie atveze gydytojo pazyma. O tai buvo viena is pateisinamu priezasciu irasytu sutartyje. O pazyma is gydytojo gaut nera labai sunku. Taip kad mielosios pries susitariant reikia apie juos isgaut kuo daugiau informacijos, o jei jau taip padaryti nepavyksta, belieka pasikliaut moteriska intuicija rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Gal kuri girdejote apie siuos muzikantus? http://www.dvyniai.lt
Kokia jusu nuomone? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2009 02 19, 20:07)
Labukas  4u.gif  Gal kuri girdejote apie siuos muzikantus? http://www.dvyniai.lt

Fotografas rekomendavo kaip jaunus, bet nerealius muzikantus 4u.gif Teko jam dalyvauti vestuvese, kuriose jie grojo, tai sake ir vede ir dainavo labai smagiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 02 19, 19:11)
Fotografas rekomendavo kaip jaunus, bet nerealius muzikantus  4u.gif Teko jam dalyvauti vestuvese, kuriose jie grojo, tai sake ir vede ir dainavo labai smagiai  mirksiukas.gif

Fotografas kartais ne sitas http://www.lukofoto.lt ? blush2.gif nes man taipat rekomendavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2009 02 19, 21:59)
Fotografas kartais ne sitas http://www.lukofoto.lt ? blush2.gif  nes man taipat rekomendavo  biggrin.gif

Nea, ne šitas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, norėjau pasiteirauti jei sutarties nepasirašote sumuzikantu ar kokį dar popieriuką rašotės ar ne, na kad paskui nekiltų ginčų dėl sumokėto ar nesumokėto avanso ir susitartos sumos?
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2009 02 17, 21:48)
Del Janausku tai ju kaina 2 dienelems-3500lt...nelabai supratau ar cia jie kaina pakele?kazkaip visai kandziojasi ji... 4u.gif

pussesere berods uz 2800 ar 3000lt sutare 2 dienoms smile.gif siaip jie sukalbami manau,nes kai pas mus jie grojo tai pamenu nusiderejome pora simtu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Kristina.J,2009 02 19, 22:07]
Labukas 4u.gif Gal kuri girdejote apie siuos muzikantus? http://www.dvyniai.lt
kokia kainyte ju butu? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti