as ta irgi uz tai, kad kiekvienas dirba savo darba. man ner jokiu pasiteisinimu, pavargauar dar kas nors. jei jau moki didelius pinigus, tai buk malonus ir atidirbk uz juos. ir jokiu sedejimu prie bendro stalo. tai lygiai taippat ir seimininkes dirba, bet jos kazkodel nesodinamos prie bendro stalo. parasiau piktai, bet taip jau yra.
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 12, 21:45)
jie buvo musu kandidatu sarase drauges giminaiciai jie, tai labai rekomendavo,ir siame forume radau apie juos geru atsiliepimu, bet mums kaina netiko ir galiausiai dziaugiuosi kad ju neemem nes dar viena maza smulkmenele kuri sudare nekoki ispudi bet is rekomendaciju tai apie juos gerai visi atsiliepe
tai vat man irgi pažįstamas siūlo
gal galėtum užsiminti, kokia smulkmenėlė netiko? (jei nenori čia, gal į až)
QUOTE(JovituxG @ 2009 02 10, 21:48)
Pagaliau ir man akmuo nuo sirdies nukrito Uzsisakiau grupe klajunai. Buvau susitikus, tai tikrai gera ispudi paliko. Paprasti, nuosirdus, zodzio kisenej neiesko. paziurejom video medziaga, tai matosi, kad ismano savo darba. Idomiausia tai, kad net uzstato nereikalavo, pasake kad pasitiki mumis, o jei norite galesim sutarti sudaryt. O maniskiui dar patiko, kad vienas ju gitara groja, tai tiko abiem Sekmes ir jum beieskant
Jie praeita vasara grojo mano sesers vestuvese. Tai visi buvo patenkinti. Grojo tikrai gerai ir vedimas buvo super. Man asmeniskai labai patiko ju pasmaikstavimai, neperliankiant lazdos, sugebedavo puikiai sureguoti i viena ar kita situacija ir mestelt linksma komentara. Ir pirsliu neuzgoze, jie vargseliai pirma kart ejo, bet vieni su kitais viska suderino taip kad viskas isejo sklandziai. Beje si rudeni teks viename pobuvyje su jais susitikt, tai vel bus linksma
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 02 12, 13:56)
Leiskite nesutikti
Atleiskite , busiu kategoriska:
Vestuvinu-Dzen-Dobrij muzikantai tuo ir skiriasi nuo Prtofesionaliu koncertuojanciu muzikantu savo elgesiu: vestuviu metu. pirmieji visada ir prie stalo priseda, ir taurele viena -kita islenkia, ir atrodo kaip is gatves.
Profesioanlus muzikantai pasikliauja muzikanto etika: prie sveciu uz vieno stalo nesiseda, ir negeria su svecias, net jei tai ju pazistįami. Todel kad jie yra darbe, nebent sveciams nematant O tai kad isgert yra normalu kad balsas skambetu, tai yra visika nesamone Jie yra darbe ir kokia gali buti kalba apie taurele? Ar Jus savo dabe darbo metu geriate ?
Taip pat muzikantu isvaizda: yra koncertine ar kitokia sventine apranga ir jus galite klausti savo atlikeju kaip jie atrodo koncertuojant? Jei nera tokios aprangos, tai kas cia per koncertuojantis kolektyvas? Taigi ne garaze gros...
O pavalgyti ir isgerti muzikantams yra butina pasiulyti , bet tik ten ten kur ju persirengimo kambaryje ar kitoje jiems skirtoje vietoje. Nebent tokios vietos nera, tada kitas klausimas , bet tikrai ne kartu su svecias.
Sitas komentarsa yra skirtas tom merginom, kurios planuoka skoninga ir stilinga svente.
O groti tai visi geriau ar blogiau moka, ypac kai isgeria darbo vietoj kartu su svecias
Iskart rasau: pries SYSEX nieko neturiu, ju net negirdejau.
**Tai mano asmenine nuomone ir niekam jos nenoriu ipirsti
Atleiskite , busiu kategoriska:
Vestuvinu-Dzen-Dobrij muzikantai tuo ir skiriasi nuo Prtofesionaliu koncertuojanciu muzikantu savo elgesiu: vestuviu metu. pirmieji visada ir prie stalo priseda, ir taurele viena -kita islenkia, ir atrodo kaip is gatves.
Profesioanlus muzikantai pasikliauja muzikanto etika: prie sveciu uz vieno stalo nesiseda, ir negeria su svecias, net jei tai ju pazistįami. Todel kad jie yra darbe, nebent sveciams nematant O tai kad isgert yra normalu kad balsas skambetu, tai yra visika nesamone Jie yra darbe ir kokia gali buti kalba apie taurele? Ar Jus savo dabe darbo metu geriate ?
Taip pat muzikantu isvaizda: yra koncertine ar kitokia sventine apranga ir jus galite klausti savo atlikeju kaip jie atrodo koncertuojant? Jei nera tokios aprangos, tai kas cia per koncertuojantis kolektyvas? Taigi ne garaze gros...
O pavalgyti ir isgerti muzikantams yra butina pasiulyti , bet tik ten ten kur ju persirengimo kambaryje ar kitoje jiems skirtoje vietoje. Nebent tokios vietos nera, tada kitas klausimas , bet tikrai ne kartu su svecias.
Sitas komentarsa yra skirtas tom merginom, kurios planuoka skoninga ir stilinga svente.
O groti tai visi geriau ar blogiau moka, ypac kai isgeria darbo vietoj kartu su svecias
Iskart rasau: pries SYSEX nieko neturiu, ju net negirdejau.
**Tai mano asmenine nuomone ir niekam jos nenoriu ipirsti
Matau esate dalyvavusi labai mazai renginiu ir apie elgesi su samdomu personalu nutuokiate truputeli ne kryptimi. Mano nuomone nereikia buti tokiai kategoriskai, nes ir aprangas ir repertuara gali rinktis. Jei neispejate savo muzikantu ko ir kaip norite, tai nereikia tiketis, jog jie skaitys Jusu mintis (didziausia planavimo klaida ) Dirbantys zmones ne sunys, juos privalu pavaisinti, o gerti jie ir patys nepuola. Na o tas sakinys, kad balsai geriau skambetu, tai yra metafora, gerbiamoji per daug jautrus reagavimas ir per daug didelis STOP net taurei sampano Beje siuo metu daugiausia vestuviu vyksta furseto tipu, tai nera nutiestu stalu su ilgiausiais sedejimasi ir dainavimais prie jo. Sveciai vaiksto po skirtingas erdves su tauremis. Vel gi nemanau, jog muzikantas puls griebti taure ir begs stotis prie sveciu Tai vel gi tik m,ano asmenine nuomone
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 02 13, 10:49)
Tikrai jums nepritariu (as cia kalbu ne apie grupe Sysex), negalima leisti muzikantams per daug atsipalaiduoti ir leisti isgerineti ir leiti jaustis kaip sveciams, jie yra pakviesti dirbti ne linksmintis. Aisku jiems reikia ir pavalgyti duoti ir atsigerti ir pailseti (bet ne po valanda laiko), bet jiems reikia jausti ribas. Pas mus buvo muzikantai kurie per daug sau leido ir musu vestuves pavaerte vos ne kosmaru, pati labai verkiau ir negalejau patiketi kad tie muzikantai apie kuriuos buvau tiek daug geru atsiliepimu girdejusi taip gali elgtis, nors buvo einama su jais ir kalbeti ir prasyti kad apsiramintu, ir pries vestuves buvo daug kalbeta, jiems buvo nusispjauti ir jie toliau gadino svente . Sedosi kartu prie stalo, isgerinejo, pradejo metyti savo nesvankius bairius kas niekam nebuvo priimtina o paskui ir svecius izeidinejo, na ir daug visokiu nesamoiu dar prikrete, del ko ta diena buvo tikrai ir pikta ir skaudu ir del ko turejau labai nervintis. Tad tikrai muzikantai ateina dirbti o ne linksmintis ir svesti, ir lai savo darba atlieka tinkamai ir iki galo nes uz tai gauna labai didelius pinigus.
Mielosios siais laikas yra sutartys kuriomis galima susitarti nuo aprangos iki pertrauku tarp pasirodymu. Sutarti pasirasius ir neisilaikius joje surasytu salygu, muzikantai Jums turetu atlyginti zala. Jei truksta pasitikejimo vienu ar kitu aspektu pati geriausia iseitis pasirasyti namuose sutarti ir veztis dvi kopijas. Jau matysite is muzikantu kaip jie i ja reaguos su kuo sutiks su kuo ne. O siaip esu tikrai reikli, daug apvaziavau, daug apziurejau, daug nuomoniu isklausiau ir pasirinkau taip, o juk pasirinkimo teise visdar laisva negaliu kalbeti uz rytoju, nes tai ateitis, bet as jais pasitikiu ir nesigadinsiu sau sventes jau nuo dabar galvodama kas butu jeigu butu, mes su Sysex aiskiai pasiklabejome, manau vieni kitus supratome ir jau vien del komentaru supermama.lt jie turetu laikytis puikiai Mums visiems yra svarbu kuo didesne klijentura o beje sysex yra uzimti visai vasarai abejoju ar taip butu jei jie visose vestuvese butu prisisiuksline Ir dar cia skaiciau apie tai, jog profesionalai yra pasipute- tikrai taip, jau telefonu jie visus kitus atlikejus zemina, as esu uz paprasta zmogu..
Papildyta:
QUOTE(Leri @ 2009 02 12, 14:34)
Pritariu pilnai. Zinot kaip su tais isgerianciais, kad balselis gerai skabetu? Teko man dalyvauti "nuostabiose" vienos drauges vestuvese, kuriose buvo muzikantai, kurie labai smagiai prie stalo sedo, poto dar kazkaip ir isgerti, kad balselis gerai skambetu irgi matyt mego. Taigi, vat su tokiais dalykais ir prasidejo - kadangi buvau pamerge tai maciau viskas nuo pacio ryto
Dar ryte jaunuosius islydejo, tokie linksmi buvo. Na galvoju, dzendobristai, ale ka cia.. Taigi.. atejo vakaras, grizome, o tie tokie jau liksmuciai ( mintis man buvo tokia - kiba trupuciuka gerklyte praskalavo, na bet ziuresime kas toliau).. Taigi, o toliau tai kaip tam posakyje, kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu - tai pakelkim tai isgerkim, tai ir patys ( viesai tipo: "Muzikantai irgi uz jaunuosius". Aisku publika palaike ta stikliuka.. Na ir prasidejo..) O pabaiga, tikliau finalas buvo toks - pradejo izeidineti svecius, galutinai nuotaka apsiverke, o tadu nusigeres pagrindinis dainininkas, oj, ups - praskalaves gerklyte graziam dainavimui uzgiedojo taip, kad visiem po truputi pradejo darytis taip nejauku, kad lauke tos 45 min. pertraukeles. Na tevukai ir jaunasis apramino juos po pirmosios pertraukeles, po antrosios sunkiau sekesi, o pro treciosios - chebryte pries 12 nepasirode, o tiksliau kambariukyje uzmigo. Jega, ane? Tai jaunosios tevukas bande kelti ir kalbetis, tai ka isgirdo is praskalautos gerklytes jau gal nedetalizuosiu, bet gavosi toks kuriozas, kad maza to kai jaunieji iskviete taksi - tai dar aciu turejo muzikantams pasakyti ir ikalbeti, kad pakanka ju meno per tas vestuves. Geras, ane? Siaip ne taip isprangine i masiniuka, jau galvojom vestuves bus baigtos, ale Aciu Dievui, geru pirsliu ir musu pamergiu pajegomis pasidarem baliuka su keliais turetais kompaktais, kad visdelto tos vestuves nebutu tokios liudnos. Aisku, atsventem, bet po tokio kosmaro - savo vestuves organizuojant musu su MB niekas nebutu privertes net diskutuoti apie tai, kaip nieko cia tokio, kad muzikantai praskalauja gerklyte ar tipo isgeria uz jaunuosius.
Beje, kita mano drauge taip pat samde gerus muzikantus, taciau buvo girdejusi is savo pazistamos, kad pagrindinis dainininkas turejo kazkada problemu su velnio lasiukais, na bet tipo uzsikodaves ir seniai nepraktikuojantis. Na zinai, geriausia buvo, kai ji 2 savaites is pazistamu suzinojo, kad tas pats pagijelis uzgere ir nepasirode vestuvese, bet vietoj saves atsiunte kitus. Tos kelios savaites mano draugei buvo pragaro kancios ir per vestuves ji vis ant adatu sedejo, o jos tevukai kaip cerberiai seke, kad muzikantai netyciomis neisgertu, nes tas vyrukas paemes stikliuka nebegali sustoti. Aisku, jos atveju vestuves praejo gerai, bet tokios itampos tai negaleciau pakesti.
Suprantu muzikantus, bet pritariu nuomonei - man atrodo kokie jie bebutu menininkai, bet jusu vestuves yra JU DARBAS. O darbo vietoje gerti - na ka as zinau, tai jau nepagarba paprasciausiai jums, jauniesiems.
Dar ryte jaunuosius islydejo, tokie linksmi buvo. Na galvoju, dzendobristai, ale ka cia.. Taigi.. atejo vakaras, grizome, o tie tokie jau liksmuciai ( mintis man buvo tokia - kiba trupuciuka gerklyte praskalavo, na bet ziuresime kas toliau).. Taigi, o toliau tai kaip tam posakyje, kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu - tai pakelkim tai isgerkim, tai ir patys ( viesai tipo: "Muzikantai irgi uz jaunuosius". Aisku publika palaike ta stikliuka.. Na ir prasidejo..) O pabaiga, tikliau finalas buvo toks - pradejo izeidineti svecius, galutinai nuotaka apsiverke, o tadu nusigeres pagrindinis dainininkas, oj, ups - praskalaves gerklyte graziam dainavimui uzgiedojo taip, kad visiem po truputi pradejo darytis taip nejauku, kad lauke tos 45 min. pertraukeles. Na tevukai ir jaunasis apramino juos po pirmosios pertraukeles, po antrosios sunkiau sekesi, o pro treciosios - chebryte pries 12 nepasirode, o tiksliau kambariukyje uzmigo. Jega, ane? Tai jaunosios tevukas bande kelti ir kalbetis, tai ka isgirdo is praskalautos gerklytes jau gal nedetalizuosiu, bet gavosi toks kuriozas, kad maza to kai jaunieji iskviete taksi - tai dar aciu turejo muzikantams pasakyti ir ikalbeti, kad pakanka ju meno per tas vestuves. Geras, ane? Siaip ne taip isprangine i masiniuka, jau galvojom vestuves bus baigtos, ale Aciu Dievui, geru pirsliu ir musu pamergiu pajegomis pasidarem baliuka su keliais turetais kompaktais, kad visdelto tos vestuves nebutu tokios liudnos. Aisku, atsventem, bet po tokio kosmaro - savo vestuves organizuojant musu su MB niekas nebutu privertes net diskutuoti apie tai, kaip nieko cia tokio, kad muzikantai praskalauja gerklyte ar tipo isgeria uz jaunuosius.
Beje, kita mano drauge taip pat samde gerus muzikantus, taciau buvo girdejusi is savo pazistamos, kad pagrindinis dainininkas turejo kazkada problemu su velnio lasiukais, na bet tipo uzsikodaves ir seniai nepraktikuojantis. Na zinai, geriausia buvo, kai ji 2 savaites is pazistamu suzinojo, kad tas pats pagijelis uzgere ir nepasirode vestuvese, bet vietoj saves atsiunte kitus. Tos kelios savaites mano draugei buvo pragaro kancios ir per vestuves ji vis ant adatu sedejo, o jos tevukai kaip cerberiai seke, kad muzikantai netyciomis neisgertu, nes tas vyrukas paemes stikliuka nebegali sustoti. Aisku, jos atveju vestuves praejo gerai, bet tokios itampos tai negaleciau pakesti.
Suprantu muzikantus, bet pritariu nuomonei - man atrodo kokie jie bebutu menininkai, bet jusu vestuves yra JU DARBAS. O darbo vietoje gerti - na ka as zinau, tai jau nepagarba paprasciausiai jums, jauniesiems.
Ir dar gerti ir isgerti yra du skirtingi dalykai isgerti taure dar nereiskia prisigerti
QUOTE(Avietinuke @ 2009 01 27, 22:35)
Na tik dabar galejau prisijungti,taigi kandidaturos yra sios:
PRONTO:apie 2500lt 868503319
MG INTERNATIONAL: 2800lt 865069687
EGIDIJUS IR ALIUS JANAUSKAI: 2200lt 863168809
kazkaip mes linkstame prie paskutinio varianto,neseniai atsiunte mums filmuka Egidijus,tai mums l.patiko,veda vakara groja ne tik jonika ir garmoske,kaip daugelis muzikantu bet ir saksofonu poryt keliausim susitikt su jais,ziuresime kaip naturaliai bendrauja,nes per skype nelabai gali susidaryti bendra vaizda
PRONTO:apie 2500lt 868503319
MG INTERNATIONAL: 2800lt 865069687
EGIDIJUS IR ALIUS JANAUSKAI: 2200lt 863168809
kazkaip mes linkstame prie paskutinio varianto,neseniai atsiunte mums filmuka Egidijus,tai mums l.patiko,veda vakara groja ne tik jonika ir garmoske,kaip daugelis muzikantu bet ir saksofonu poryt keliausim susitikt su jais,ziuresime kaip naturaliai bendrauja,nes per skype nelabai gali susidaryti bendra vaizda
Gal galėtumei kokių nors atsiliepimų apie grupę pronto? kodel nepasirinkote?
Papildyta:
QUOTE(dianuke20 @ 2009 02 14, 20:40)
gal gali Janauskų Skype nurodyti? butu labai aciu
Mergytes,galiu pasiulyti gera vestuviu muzikanta.
Jis turejo grot mano vestuvese,bet aplinkybes taip leme,kad planus tenka keist totaliai.
Jei ka sudomino rasykit i az
Jis turejo grot mano vestuvese,bet aplinkybes taip leme,kad planus tenka keist totaliai.
Jei ka sudomino rasykit i az
Esu vestuvunis muzikantas 24 metai.Skaiciau jusu nuomones apie musu( manau išsakysiu visu muzikantu nuomone) darba. Dristu teigti, kad siuolaikines jaunuju poros net neisivaizduoja, kam tie muzikantai reikalingi(jie juk laisvalaiki leidzia klubuose,kur dominuoja bumsas).Tik del vyresniu sveciu-t.y. giminiu jums esam reikalingi.Bet kadangi vestuves ne tik isgertas degtines kiekis, tai didziulis pakylejimas jaunu zmoniu jausmo isaukstinimas, vienintelis ir nepakartojamas.Ir kaip nekeista butu mes tam ir esame.
Tik keistai nuskamba jusu isreikstia nuomonė VESTUVINIU muzikantu darbo adresu.Pasakysiu atvirai- skaiciau ne viena atsiliepima, kad nepasiseke su muzikantais- tai kaina , tai repertuaras ,net valsas uzkliuvo. Na jus pasakykit, kaip sokamas valsas pagal Andre Boceli atliekama kurini?
. Bet vestuves ir yra tas išskirtinis gyvenimo momentas, kada prisimenamos tradicijos(o jei dar turite sveciu užsienieciu). Tada jus ir kreipiates i mus.
Pagrindinis aspektas kaina.1500 ar 3000, o gal 1800 ar 2000 -sunku pasakyt kaip ir ka įvertint.Veikia rinkos desnis- kas sugeba pateikti save taip, kad publika pulsuoja, tas ir kaina reguliuoja.Ir nemanau kad geriausias pasirinkimas DJ ir blogi muzikantai.As rinkciausi asmeniskai pabendravęs,paziurejes DVD, galu gale paklausyciau ir dalyvavusiu sveciu nuomones.Sėkmės jums! Na ne visi gi mes blogi...
Tik keistai nuskamba jusu isreikstia nuomonė VESTUVINIU muzikantu darbo adresu.Pasakysiu atvirai- skaiciau ne viena atsiliepima, kad nepasiseke su muzikantais- tai kaina , tai repertuaras ,net valsas uzkliuvo. Na jus pasakykit, kaip sokamas valsas pagal Andre Boceli atliekama kurini?
. Bet vestuves ir yra tas išskirtinis gyvenimo momentas, kada prisimenamos tradicijos(o jei dar turite sveciu užsienieciu). Tada jus ir kreipiates i mus.
Pagrindinis aspektas kaina.1500 ar 3000, o gal 1800 ar 2000 -sunku pasakyt kaip ir ka įvertint.Veikia rinkos desnis- kas sugeba pateikti save taip, kad publika pulsuoja, tas ir kaina reguliuoja.Ir nemanau kad geriausias pasirinkimas DJ ir blogi muzikantai.As rinkciausi asmeniskai pabendravęs,paziurejes DVD, galu gale paklausyciau ir dalyvavusiu sveciu nuomones.Sėkmės jums! Na ne visi gi mes blogi...
Kuosma Gerai paraset, o svarbiausiai ne piktai Nors ir radote "kandziu" komentaru i savo kolegu adresa. Tikrai retas atvejis, pagarba
Man taip pat juokinga, kai pradeda lyginti vestuviu muzikantus su DJ. tas pats kaip gincytis kuri masina geresne. juk cia yra visiskai laiasvas pasirinkimas, ir pats suvokimas apie svente. jei nori linksmai sokti valsus imi muzikantus, jei nori tuso, imi DJ. ir kam keliamos problemos, nelabai suprantu. o jei sveciai nenores linksmintis, tai nei geriausi ir brangiausi muziakntai, nei DJ ju neisjudins... o ka tada kaltinti?
QUOTE(ZamZar @ 2009 02 15, 16:12)
Man taip pat juokinga, kai pradeda lyginti vestuviu muzikantus su DJ. tas pats kaip gincytis kuri masina geresne. juk cia yra visiskai laiasvas pasirinkimas, ir pats suvokimas apie svente. jei nori linksmai sokti valsus imi muzikantus, jei nori tuso, imi DJ. ir kam keliamos problemos, nelabai suprantu. o jei sveciai nenores linksmintis, tai nei geriausi ir brangiausi muziakntai, nei DJ ju neisjudins... o ka tada kaltinti?
labai teisingai pasakyta.
QUOTE(dianuke20 @ 2009 02 14, 17:42)
Papildyta:
Papildyta:
na kiek skaiciau ir radau atsiliepimu,tai kaip ir nieko blogo nebutu galima pasakyti apie juos,o Janauskai mums,musu artimiesiems labai patiko+nuostabi saksofono muzika,kuriai jauciu didele silpnybe be to jau po to kai uzsisakeme juos,issikalbejau su savo grupioke,kad jie yra groje viename baliuje,kur ji buvo sveciu,tai sake kad tikrai labai geri muzikantai.Kazkaip po to dar labiau nusiraminau,nors kai tik susitikome,supratau kad ismano savo darba ir viskas bus gerai
Ju skype: pacoss123
Del Janausku tai ju kaina 2 dienelems-3500lt...nelabai supratau ar cia jie kaina pakele?kazkaip visai kandziojasi ji...