Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

sveiki. teko matyt kelis jaunuolius ir vestuves ir baliuose.tikrai gerai varo.pagal kiekviena atskira svente susidaro programa (jei reikia) ir ne tik groja, bet ir vakara veda. Jau savam rate tik juos ir kvieciam. gali but su saksu, gali be. nuo to jau kaina kita, bet verti demesio. Jau vien del to, kad viska groja gyvai. Atsibosta klausyt fonogramu. Gyva muzika ir bus gyva. jei reikia, tai vyrai ir diskoteka padaro. tik nezinau is kur jie tiksliai yra. berods studenciokai is vilniaus, nors visi is skirtingu krastu ir vaziuoja grot bet kur 8 684 60975 thumbup.gif
Atsakyti
Vestuvėms (2009-06-19 d.) Vilniuje reikalingi muzikantai

Kas gali pasiūlyti kokybiškas ir nebrangias paslaugas prašome siūlyti per až (temos neseku) arba el paštu kakosheliomamka@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(viktesi @ 2009 02 08, 23:40)
labukas. kai as buvau vestuvese tai muzikantai- kalbu apie Prano grupe-vestuviu nevede, nes buvo vedantysis Saulens.kaina buvo lyg apie 2.5tukst,tiksliai nepamenu-muzika-populiari-nuo fonines muzikos-patiko kaip saksu grojo! ir dar faina, kad visi dainuoja- neatsibosta tas pats balsas, teko buti vestuvese kur vienas solistas, o kitas groja-tai kad ir kokias dainas dainuoja-i gala atsibosta,be to ne pagal fonuske groja, o moka ir polkas ir valsus pagroti.istrumentai-saksas, klavisai tada dar ir smuikininkas buvo, bet lyg ne ju- Muzika daugiausia uzsienietiska- nes jaunikis buvo uzsienietis.Zodziu patiko. ar yra kur paklausyti- nezinau.pabandyk per google isivesti "frank orchestra" gal ka rasi.telefonas 868085004.lyg ir viska susakiau.Daug muzikantu kontaktu jau turi-sekmes paieskose smile.gif

Didelis aciu, kad lengvinate mano nasta bandysime susisiekti wink.gif paziuresime, nes jau ryt turiu apsispresti del sysex.. P.S. dar neradau jokiu komentaru apie juos verysad.gif ar jie tokie nezinomi? ar niema neteko dalyvauti sventeje su jais?
Atsakyti
QUOTE(Suara @ 2009 02 09, 19:28)
Didelis aciu, kad lengvinate mano nasta bandysime susisiekti wink.gif paziuresime, nes jau ryt turiu apsispresti del sysex.. P.S. dar neradau jokiu komentaru apie juos verysad.gif  ar jie tokie nezinomi? ar niema neteko dalyvauti sventeje su jais?

Teko dalyvauti drauges vestuvese, kur grojo Sysex. Na ka galiu pasakyti, jie ir vede, linksmino svecius, ir dainavo. Repertuaras visoks - ir rusiskai ir lietuviskai ir angliskai berods dainavo. Buvo smagiu dainu ir sokiu. BET... kas man nepatiko... jie per daug sau leido atsipalaiduoti vakaro metu - isgerineti, sedeti prie stalo - kaip sveciai. Nezinau, as tokios nuomones, kad as zmonems moku pinigus uz ju darba, ir jie turi daryti savo darba, o ne pramogauti kartu su sveciais. Nes buvo tokiu akimirku, kad mes jau norejome sokti, jie sau sedi, uzkandziauja, isgerineja. Tai as ju savo vestuvem nesamdyciau. Bet siaip palyginus visai nieko jie turbut. Idomu kiek dabar praso smile.gif
Tiek info pasidalinimui.
Cia tik mano nuomone, prasome neuzpykti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2009 02 09, 11:01)
Galiu parekomenduoti Grašį iš Plungės.. Mes neseniai atšokom vestuves (Klaipėdoje), samdėm šiuos muzikantus su sąlyga, kad praves vakarą, nes piršlių pas mus nebuvo.. Tai pravedė nuo ..iki, svečiai liko patenkinti, buvo pašnekinti ar į žaidimus įtraukti visi, nuo mažiausio iki seniausio, daug nematytų žaidimų, muzika pati įvairiausia, tiesa tai tradiciniai muzikantai, jei nori saksofonų ir gitarų, tai turėtum paieškot kažko kito.. Ir dar nesu tikra, kad tilpsi į norimą sumą, bet juk visada galima derėtis..  4u.gif
Taigi Nr.869884876, jie turi ir internetinę svetainę, deja nepamenu adresu, bet paieškok per google..

Kurmaitiene, daddy, aciu uz pasiulymus. Ziuresim, kaip cia seksis smile.gif
Atsakyti
Apie muzikantus Ilexs atsakiau i AZ smile.gif
Atsakyti
mes uzsisakem grupe ,,karciama" is Silutes. gal kas nors jau su jais bendravote? butu idomu isgirsti atsiliepimus ir is jusu 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ponchik @ 2009 02 09, 22:15)
Teko dalyvauti drauges vestuvese, kur grojo Sysex. Na ka galiu pasakyti, jie ir vede, linksmino svecius, ir dainavo. Repertuaras visoks - ir rusiskai ir lietuviskai ir angliskai berods dainavo. Buvo smagiu dainu ir sokiu. BET... kas man nepatiko... jie per daug sau leido atsipalaiduoti vakaro metu - isgerineti, sedeti prie stalo - kaip sveciai. Nezinau, as tokios nuomones, kad as zmonems moku pinigus uz ju darba, ir jie turi daryti savo darba, o ne pramogauti kartu su sveciais. Nes buvo tokiu akimirku, kad mes jau norejome sokti,  jie sau sedi, uzkandziauja, isgerineja. Tai as ju savo vestuvem nesamdyciau. Bet siaip palyginus visai nieko jie turbut. Idomu kiek dabar praso smile.gif
Tiek info pasidalinimui.

Labai aciu uz nuomone..smile.gif Taip tai Jusu subjektyvi nuomone tikrai nera kam ir ko uzpykti smile.gif O kiek is Jusu prase? ir kada vyko vestuves? db jie praso 300lt/val ir 300siaip jau buvo su moterimi kuri groja smuiku?
Atsakyti
QUOTE(Ponchik @ 2009 02 09, 21:15)
Teko dalyvauti drauges vestuvese, kur grojo Sysex. Na ka galiu pasakyti, jie ir vede, linksmino svecius, ir dainavo. Repertuaras visoks - ir rusiskai ir lietuviskai ir angliskai berods dainavo. Buvo smagiu dainu ir sokiu. BET... kas man nepatiko... jie per daug sau leido atsipalaiduoti vakaro metu - isgerineti, sedeti prie stalo - kaip sveciai. Nezinau, as tokios nuomones, kad as zmonems moku pinigus uz ju darba, ir jie turi daryti savo darba, o ne pramogauti kartu su sveciais. Nes buvo tokiu akimirku, kad mes jau norejome sokti,  jie sau sedi, uzkandziauja, isgerineja. Tai as ju savo vestuvem nesamdyciau. Bet siaip palyginus visai nieko jie turbut. Idomu kiek dabar praso smile.gif
Tiek info pasidalinimui.

Muzikantai neprivalo linksminti svečių tą pat minutę jiems užsigeidus mirksiukas.gif Jei tai buvo jų poilsio laikas, tarkim, tos 15min per valandą, svečiai gali paprašyti, kad pradėtų groti, bet ne reikalauti mirksiukas.gif O dėl sėdimo prie stalo... klausimas, jie patys sėdo ar jiems pasiūlė, tarkim, jaunieji ar kiti svečiai. Jei pasiūlo - galima ir prisėsti. O pramogos... žinot, mane labai dažnai šokdina patys svečiai, negi atsisakysiu biggrin.gif o išgėrinėjimų, žinoma, toleruoti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Ponchik @ 2009 02 09, 22:15)
Tiek info pasidalinimui.

Taiva Mielosios nuotakos ir ju pagalbininkes smile.gif buvau siandien susitikime su sysex, nurimkite jie tikrai labai ramus ir normalus vyriokai ( moters nebuvo, bet tikiu, jog ji tvarkinga smile.gif ) Istikruju juk jie galejo groti draugams ar bendradarbiams ir susitarimas gal buvo kitas , bet jei Jus ir susimoketumete negi zmones kuriuos pasisamdysite laikysite nevalgiusius ir negerusius, isgerti yra normalu ( balsai atkunta biggrin.gif ) ir siaip svente turi jausti visi, net tie kurie dirba Jums ta vakara, nereikia ju versti jaustis kaip ant adatu. Paciom bus tik i nauda jei ir dirbantys jausis atsipalaidave. Manau sysex yra pakankamai subrendusi grupe ir Jiems aktualiau uzsigarantuoti klijentura, negu prisokti prie eilinio stalo, per vestuviu sezona ju buna ne vienas ir ne du smile.gif Tad Brangosios, nepasiduokite nuotaku siaubuniu sindromui.. Isklausykite tukstancius nuomoniu, bet isvadas darykites visada pacios.. As perziurejau filmuota, pabendravau -zmones nusiteike klausytis visu, net galbut perdetu noru, pasiruose pagelbeti na ir siaip tikrai faini:) Beabejo aciu uz nuomones kita karta lengva kritika taip pat duoda gera spiri ir dirbantiesiems.smile.gif Jau oficialiai galiu paskelbti, jog mano vestuves gros Sysex.. Db liko daug kitu neraminanciu klausimeliu.. doh.gif
Atsakyti
Pagaliau ir man akmuo nuo sirdies nukrito 4u.gif Uzsisakiau grupe klajunai. Buvau susitikus, tai tikrai gera ispudi paliko. Paprasti, nuosirdus, zodzio kisenej neiesko. paziurejom video medziaga, tai matosi, kad ismano savo darba. thumbup.gif Idomiausia tai, kad net uzstato nereikalavo, pasake kad pasitiki mumis, o jei norite galesim sutarti sudaryt. O maniskiui dar patiko, kad vienas ju gitara groja, tai tiko abiem rolleyes.gif Sekmes ir jum beieskant
Atsakyti
QUOTE(JovituxG @ 2009 02 10, 21:48)
Pagaliau ir man akmuo nuo sirdies nukrito 4u.gif Uzsisakiau grupe klajunai. Buvau susitikus, tai tikrai gera ispudi paliko. Paprasti, nuosirdus, zodzio kisenej neiesko. paziurejom video medziaga, tai matosi, kad ismano savo darba. thumbup.gif  Idomiausia tai, kad net uzstato nereikalavo, pasake kad pasitiki mumis, o jei norite galesim sutarti sudaryt. O maniskiui dar patiko, kad vienas ju gitara groja, tai tiko abiem rolleyes.gif  Sekmes ir jum beieskant

vis delto nuosirdziai pasiulyciau sudaryti sutarti su muzikantais. netaikau butent Klajunams (nes visiskai ju nepazistu).
tiesiog tai yra apsidraudimas 4u.gif
Atsakyti