Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(JovituxG @ 2009 02 06, 12:16)
Aš irgi pasimetusi. Nebežinau nė ka bedaryt kokių norėjau, jau užimti. O kitų ir nelabai žinau, kad ir kaina būtų normali.  Draugė rekomendavo grupę Klajūnai, sakė kad neblogi, ir svečius sugeba užimt. Gal kas žinot daugiau ką nors apie juos?

kai jiems skambinau tai ispudi nebloga paliko , bent jau sneka tai fainai maloniai gali pabandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinuke @ 2009 01 31, 13:08)
Taip,juos pasirinkome 4u.gif

Toks klausimelis, o jie is kur yra? As vis dar ieskau aplink Klaipeda arciau. Cia tokie puikus atsiliepimai apie juos, labai susidomejau.
Atsakyti
QUOTE(ziedelis09 @ 2009 02 06, 11:22)
Toks klausimelis, o jie is kur yra? As vis dar ieskau aplink Klaipeda arciau. Cia tokie puikus atsiliepimai apie juos, labai susidomejau.

Mes susitikome Marijampoleje,nes vienas gyvena Vilniuje, o kitas Marijampoleje,mums patogiau taip buvo ax.gif
Atsakyti
Klajunai yra is Panevezio apskrities, beje su jais kaip tik kita savaite ir susitinku. Is pokalbio tikrai gera ispudi paliko. Ziuresim kaip bus po susitikimo ax.gif
Atsakyti
Sveikos! jei norite lietuviskos liaudiskos muzikos yra faina kapela "biciuliai" jie vilnieciai bet vaziuoja i visus LT miestus, jei vetuves tradicines lb fainai nes jie svecius moko tradiciniu lietuvisku sokiu.. ir siaip intrumentai orginalus viskas gyvai..na zodziu as buvau sventeje kur grojo kita kapela ir mokino sokius tai buvo fantastika smile.gif jie turi savo tinklalapi www.biciuliai.lt rasiau jiems i e-mail tai sake kaina butu iki dvieju tukstn. na ten priklausomai zmoniu skaicius, valandu skaicius ir pan wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Suara @ 2009 02 05, 21:54)
Sveikos, aciu labai uz sarasiuka snd idarbinsiu vyra pasirausti ir paieskoti mums idealiausiu. Siaip jau esu praradusi vilti ir sokau i lengva panika, tas kas patinka skambinu ir viskas uzimta. Vestuves ivyks rugpjucio 22d tad atrodytu neveluoju su uzsakymais. Mielosios jeigu galetumete imeskite dar kokios vertingos info apie muzikantus is Kauno arba is belekur tik kad vaziuotu i Kauna. Na ir kaina, kad nesikandziotu labai, nes jau baisu darosi siuo sunkmeciu ar ne per daug uzsibrezeme. Noretume kazko orginalesnio. Silpnybe jauciu saksofonui, gitarai ir kuo daugiau instrumentu, bet noreciau kad ir lietuvisku dainusku padainuotu, nes atsivezame 86-eriu metu mociute is Zemaitijos gilumos. na zodziu kazko nerealaus:) o info priemu visokia. Aciu labai!

Kaune yra puikus muzikantai-vadovas Pranas-grupeje yra ir saksafonistas,Jeigu domina- parasyk i az-duosiu kontaktus ir galesiu papasakoti placiau-ne karta teko su jais svesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktesi @ 2009 02 07, 22:53)
Kaune yra puikus muzikantai-vadovas Pranas-grupeje yra ir saksafonistas,Jeigu domina- parasyk i az-duosiu kontaktus ir galesiu papasakoti placiau-ne karta teko su jais svesti smile.gif

Esu naujoke blush2.gif labai geda dar neivaldziusi techniku, o tiksliau nelb turiu laiko i jas isigilinti. Galbut Jus galetumete man parasyti, perskaityti jau mokesiu biggrin.gif Siaip butu aktualu kaina, ir gal kur inernete galima butu pasiklausyti! aciu!:)
Papildyta:
Ir dar Barngiosios kaip visada noreciau suzinoti tautos nuomone smile.gif ka zinote/girdejote/manote apie grupe SYSEX, db jie jau pasikeite pavadinima i kazkoki kita, bet internetine svetaine ta pati. Du vyrai ir moteris. Groja smuiku, gitara ir klavisiniais. Ar jie uzima svecius? nes musu vestuves gan modern ir nebus pirsliu smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
Mes po paklausymo jau buvom susitike su grupe Ilexs, viska suderinom pasirasem sutarti smile.gif . O klausemes mes ju trumpai, nes vaziavom is Nidos tai turejom ir grysti ta pacia diena, tai kokiu 5dainu paklausem, patiko ir apsisprendem smile.gif . Tikrai matosi kad zmones profesionalai, groja penkiese (4 vyrai ir moteris) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma80 @ 2009 02 08, 22:48)
Mes po paklausymo jau buvom susitike su grupe Ilexs, viska suderinom pasirasem sutarti smile.gif . O klausemes mes ju trumpai, nes vaziavom is Nidos tai turejom ir grysti ta pacia diena, tai kokiu 5dainu paklausem, patiko ir apsisprendem smile.gif . Tikrai matosi kad zmones profesionalai, groja penkiese (4 vyrai ir moteris) thumbup.gif

paziurejau ju puslapi patiko ir man. O kokia kaina sutaret jei ne paslaptis ir ar uzstata paeme ar tik sutarti sudaret?ar viena diena jusu vestuves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktesi: 08 vasario 2009 - 22:16
QUOTE(Suara @ 2009 02 08, 12:44)
Esu naujoke  blush2.gif labai geda dar neivaldziusi  techniku, o tiksliau nelb turiu laiko i jas isigilinti. Galbut Jus galetumete man parasyti, perskaityti jau mokesiu biggrin.gif Siaip butu aktualu kaina, ir gal kur inernete galima butu pasiklausyti! aciu!:)
Papildyta:
Ir dar Barngiosios kaip visada noreciau suzinoti tautos nuomone smile.gif ka zinote/girdejote/manote apie grupe SYSEX, db jie jau pasikeite pavadinima i kazkoki kita, bet internetine svetaine ta pati. Du vyrai ir moteris. Groja smuiku, gitara ir klavisiniais. Ar jie uzima svecius? nes musu vestuves gan modern ir nebus pirsliu smile.gif Aciu smile.gif

labukas. kai as buvau vestuvese tai muzikantai- kalbu apie Prano grupe-vestuviu nevede, nes buvo vedantysis Saulens.kaina buvo lyg apie 2.5tukst,tiksliai nepamenu-muzika-populiari-nuo fonines muzikos-patiko kaip saksu grojo! ir dar faina, kad visi dainuoja- neatsibosta tas pats balsas, teko buti vestuvese kur vienas solistas, o kitas groja-tai kad ir kokias dainas dainuoja-i gala atsibosta,be to ne pagal fonuske groja, o moka ir polkas ir valsus pagroti.istrumentai-saksas, klavisai tada dar ir smuikininkas buvo, bet lyg ne ju- Muzika daugiausia uzsienietiska- nes jaunikis buvo uzsienietis.Zodziu patiko. ar yra kur paklausyti- nezinau.pabandyk per google isivesti "frank orchestra" gal ka rasi.telefonas 868085004.lyg ir viska susakiau.Daug muzikantu kontaktu jau turi-sekmes paieskose smile.gif
Atsakyti
laba velu vakara smile.gif smagu matyt, kad sunkmetis neprivercia mergaiciu atsisakyt taip ilgai planuotos sventes smile.gif

apie vestuviu muzikantus prisiskaiciau nerealiai daug ir ivairiausiu atsiliepimu, bet turbut kiek zmoniu, tiek nuomoniu..

buciau dekinga, jei kas nors parekomenduotu pora muzikantu is Klaipedos krasto, kurie ne tik grotu, bet ir pravestu vakara uz kokius 1500-1800 Lt.
Rasykit temoje arba man i az asmeniskai. aciu aciu aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(timbuktu @ 2009 02 09, 00:10)
laba velu vakara smile.gif smagu matyt, kad sunkmetis neprivercia mergaiciu atsisakyt taip ilgai planuotos sventes smile.gif

apie vestuviu muzikantus prisiskaiciau nerealiai daug ir ivairiausiu atsiliepimu, bet turbut kiek zmoniu, tiek nuomoniu..

buciau dekinga, jei kas nors parekomenduotu pora muzikantu is Klaipedos krasto, kurie ne tik grotu, bet ir pravestu vakara uz kokius 1500-1800 Lt.
Rasykit temoje arba man i az asmeniskai. aciu aciu aciu  4u.gif

Galiu parekomenduoti Grašį iš Plungės.. Mes neseniai atšokom vestuves (Klaipėdoje), samdėm šiuos muzikantus su sąlyga, kad praves vakarą, nes piršlių pas mus nebuvo.. Tai pravedė nuo ..iki, svečiai liko patenkinti, buvo pašnekinti ar į žaidimus įtraukti visi, nuo mažiausio iki seniausio, daug nematytų žaidimų, muzika pati įvairiausia, tiesa tai tradiciniai muzikantai, jei nori saksofonų ir gitarų, tai turėtum paieškot kažko kito.. Ir dar nesu tikra, kad tilpsi į norimą sumą, bet juk visada galima derėtis.. 4u.gif
Taigi Nr.869884876, jie turi ir internetinę svetainę, deja nepamenu adresu, bet paieškok per google..
Atsakyti