Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(vilma80 @ 2009 02 01, 23:05)
Mes vakar buvome pasiklausyti grupes ILEX, labai patiko  thumbup.gif  pradesim tartis smile.gif

Papasakok plačiau bigsmile.gif
Beje, mes irgi planuojam važiuot pasiklausyti, bet tai.... jie koncertuoti pradeda 20 val, tai kada baigia? Mes iš Vilniaus, tai reiks vidury nakties trenktis atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(letenius @ 2009 01 27, 20:36)

pries kelias avaites buvom vestuvese, kur jie grojo. tai galiu pasakyt, kad visai neblogi mozikantai, vienas is ju groja saksofonu. tikrai verti demesio. Tik vienas dalykas, kas nepatiko, tai ju apsirengimo stilius. Gal as per daug reikli, bet tokioje sventeje kaip vestuves ir muzikantai turetu atitinkamai atrodyti. Dzinsai ir megztiniai kazkaip nesiderina prie vakarines aprangos.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2009 02 04, 08:53)
pries kelias avaites buvom vestuvese, kur jie grojo. tai galiu pasakyt, kad visai neblogi mozikantai, vienas is ju groja saksofonu. tikrai verti demesio. Tik vienas dalykas, kas nepatiko, tai ju apsirengimo stilius. Gal as per daug reikli, bet tokioje sventeje kaip vestuves ir muzikantai turetu atitinkamai atrodyti. Dzinsai ir megztiniai kazkaip nesiderina prie vakarines aprangos.. schmoll.gif

jie saunus vyrukai thumbup.gif su jais teko nekarta bendrauti ax.gif o del aprangos, tai galit pareikalauti,kad apsirengtu kaip jums patinka, nes uz tai mokat pinigelius
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 02 04, 09:38)
Papasakok  plačiau bigsmile.gif
Beje, mes irgi planuojam važiuot pasiklausyti, bet tai.... jie koncertuoti pradeda 20 val, tai kada baigia? Mes iš Vilniaus, tai reiks vidury nakties trenktis atgal doh.gif

Baigia apie 23val mirksiukas.gif Pasiieškokit kur Palangoj pernakvot, tuo pačiu apturėsit romantišką savaitgalį wub.gif 4u.gif
Atsakyti
O mes visai be muzikantų apsieisim. Visiem atsibodo tas pats per ta pati ir tie patys kaimiski muzikantu pokstai. Muzikos patys pasileisim, turom kompanijoj viena pusiau didzeju smile.gif Taigi bus siuolaikines vestuves...
Atsakyti
QUOTE(Liucifija @ 2009 02 04, 12:26)
O mes visai be muzikantų apsieisim. Visiem atsibodo tas pats per ta pati ir tie patys kaimiski muzikantu pokstai. Muzikos patys pasileisim, turom kompanijoj viena pusiau didzeju smile.gif Taigi bus siuolaikines vestuves...

Visu pirma - ne visi muzikantai kartojasi ir kaimiskai pokstauja.
Antra - ir su muzikantais gali buti siuolaikines vestuves, ne tik paleidus muzikini centra! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 04, 12:46)
Visu pirma - ne visi muzikantai kartojasi ir kaimiskai pokstauja.
Antra - ir su muzikantais gali buti siuolaikines vestuves, ne tik paleidus muzikini centra! 4u.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Man nieko nera graziau uz gyva muzika, o kompaktus galima eiliniame tuse pasileisti. O ir tiesa del muzikantu, reikia pasirinkti, kad nebutu kaimiski ir sutarti, kokius pokstus metys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 02 04, 10:54)
Visiskai pritariu  drinks_cheers.gif Man nieko nera graziau uz gyva muzika, o kompaktus galima eiliniame tuse pasileisti. O ir tiesa del muzikantu, reikia pasirinkti, kad nebutu kaimiski ir sutarti, kokius pokstus metys  drinks_cheers.gif

Pritariu,mes irgi kaip aptarinejom,viska nuodugniai issiaiskinom su jais.Cia manau priklauso koks muzikantu lygis.Aisku,jeigu uzsisakai tokius,kurie tik moka armonika patampyt uz kelis simtus,tada aisku geriau maga pasileist.Mes kaip rinkomes,tai labai nuodugniai ziurejome ka ir kaip daro muzikantai,pvz.musiskiai(kuriuos uzsisakeme vestuvems),gros jonika,gitara,akordeonu bei saksofonu.Labai norejau,kad saksofonas butu,cia jau mano silpnybe sio instrumento muzikai 4u.gif manau tikrai neblogai.Dar toks bajeriukas:kai nuvykom pas musiskius muzikantus i namus, tai mano busimas vyras pradejo klausineti kuom ir kaip groja(cia jau manau per ziauriai jis juos iskamantinet norejo),tai maciau kad jie truputi lyg ir kreivai paziurejo i mus,po to musu muzikantas syptelejo,nuejo prie pianino ir pagrojo pora Robbie Williamso bei dziaziniu kuriniu,buvom apake kai paklausem...klausimai visi tuo ir uzsibaige, kaip pabuvojom tikro,gyvo garso koncerte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinuke @ 2009 02 04, 13:22)
Pritariu,mes irgi kaip aptarinejom,viska nuodugniai issiaiskinom su jais.Cia manau priklauso koks muzikantu lygis.Aisku,jeigu uzsisakai tokius,kurie tik moka armonika patampyt uz kelis simtus,tada aisku geriau maga pasileist.Mes kaip rinkomes,tai labai nuodugniai ziurejome ka ir kaip daro muzikantai,pvz.musiskiai(kuriuos uzsisakeme vestuvems),gros jonika,gitara,akordeonu bei saksofonu.Labai norejau,kad saksofonas butu,cia jau mano silpnybe sio instrumento muzikai  4u.gif manau tikrai neblogai.Dar toks bajeriukas:kai nuvykom pas musiskius muzikantus i namus, tai mano busimas vyras pradejo klausineti kuom ir kaip groja(cia jau manau per ziauriai jis juos iskamantinet norejo),tai maciau kad jie truputi lyg ir kreivai paziurejo i mus,po to musu muzikantas syptelejo,nuejo prie pianino ir pagrojo pora Robbie Williamso bei dziaziniu kuriniu,buvom apake kai paklausem...klausimai visi tuo ir uzsibaige, kaip pabuvojom tikro,gyvo garso koncerte  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Pas mane irgi vienas is muzikantu su saksofonu groja! thumbup.gif
Atsakyti
Labutis,
Gal esate ką girdėję apie "MIRAŽĄ " iš Alytaus.
Atsakyti
QUOTE(Liucifija @ 2009 02 04, 12:26)

Nereikia rinktis kaimiškų muzikantų drinks_cheers.gif Mes irgi turim DJ ir iš pradžių tik jį norėjom imti, bet pakalbėjus su vedėju persigalvojom ir norim muzikantų thumbup.gif Gyva muzika yra gyva muzika bigsmile.gif
Atsakyti
be to kaip mum pasakojo musu muzikantas gerai jei tokiose "siuolaikiskose" vestuvese vien jaunimas, bet jam teko dalyvauti kur buvo DJ is klubo,tai leido sokiu muzika tai mociutes ir tetos galvom linksejo ir viskas.... biggrin.gif man taip idomu pasidare kodel dabar dauguma nebenori kelti bent jau minimaliai tradiciniu vestuviu? juk lietuviais esame mes gime... wink.gif
Atsakyti