QUOTE(Saaule @ 2009 02 04, 10:54)
Visiskai pritariu
Man nieko nera graziau uz gyva muzika, o kompaktus galima eiliniame tuse pasileisti. O ir tiesa del muzikantu, reikia pasirinkti, kad nebutu kaimiski ir sutarti, kokius pokstus metys
Pritariu,mes irgi kaip aptarinejom,viska nuodugniai issiaiskinom su jais.Cia manau priklauso koks muzikantu lygis.Aisku,jeigu uzsisakai tokius,kurie tik moka armonika patampyt uz kelis simtus,tada aisku geriau maga pasileist.Mes kaip rinkomes,tai labai nuodugniai ziurejome ka ir kaip daro muzikantai,pvz.musiskiai(kuriuos uzsisakeme vestuvems),gros jonika,gitara,akordeonu bei saksofonu.Labai norejau,kad saksofonas butu,cia jau mano silpnybe sio instrumento muzikai
manau tikrai neblogai.Dar toks bajeriukas:kai nuvykom pas musiskius muzikantus i namus, tai mano busimas vyras pradejo klausineti kuom ir kaip groja(cia jau manau per ziauriai jis juos iskamantinet norejo),tai maciau kad jie truputi lyg ir kreivai paziurejo i mus,po to musu muzikantas syptelejo,nuejo prie pianino ir pagrojo pora Robbie Williamso bei dziaziniu kuriniu,buvom apake kai paklausem...klausimai visi tuo ir uzsibaige, kaip pabuvojom tikro,gyvo garso koncerte