Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

laba diena merginos, tai niekas nezino vido azuolaicio ir alvydo furmono is kauno? jie kartu groja smile.gif sekmadieni susitinkam, norisi nuomoniu sad.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal esate kas buve šventėje kur grojo grupė ,,Tautiečiai" is Panevežio?
ax.gif pasidalinkite įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
Gal žinot gerą saksofonininką? Kažin, kiek kainuoja jų paslaugos?
Atsakyti
Kazkuri klausete "Metronomo" kainos, tai rugseji mes mokejom 2000lt, o ne sezono metu jie ima 1700lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_ @ 2009 01 29, 19:22)
Labukas,idomu ka pasirinkai? smile.gif  Pas mane vestuvese grojo EGIDIJUS IR ALIUS JANAUSKAI, tai jeigu juos pasirinkai,tai tikrai nesigailesi, superiniai muzikantai,pussesere irgi siai vasarai juos pasirinko groti jos vestuvese  thumbup.gif

Taip,juos pasirinkome 4u.gif
Atsakyti
na pagaliau uzsakyti muzikantai, didziausias galvos skausmas iveiktas thumbup.gif sekmes visoms kitoms besirenkant rolleyes.gif
Atsakyti
Ausrytuk, kokius muzikantus issirinkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 02 01, 15:05)
na pagaliau uzsakyti muzikantai, didziausias galvos skausmas iveiktas thumbup.gif sekmes visoms kitoms besirenkant rolleyes.gif

Na taip,tikrai pritariu,nes kiek as skambinau ir ieskojau tai siaubukas,bet dabar labai dziaugiames,kad radome gerus ir tokiu kokiu ieskojome biggrin.gif ir mums atkrito jau tas rupestelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes vakar buvome pasiklausyti grupes ILEX, labai patiko thumbup.gif pradesim tartis smile.gif
Atsakyti
Gal galit man atsiusti kontaktus grupes vakaras? Labai aciu merginos smile.gif
Atsakyti
Muzikantas Stasys Vaitkevičius iš Radviliškio.Groja dviese.Gal galit ką nors pasakyti?Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I_N_A @ 2009 02 02, 15:03)
Gal galit man atsiusti kontaktus grupes vakaras? Labai aciu merginos smile.gif

grupes vakaras tel. yra 860276244
Atsakyti