Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(Mėėėta @ 2009 01 27, 18:03)
Man iškilo toks keistas klausimas: ar kam nors teko dalyvauti vestuvėse be muzikantų ir jei taip kaip viskas klojosi, ar labai nejauku buvo?  g.gif

Man sia vasara teko tokiose dalyvauti. siaip, manau, kad labai daug kas priklauso nuo zmoniu. Ten buvo visi savi, dainingi - buvo linksma thumbup.gif Ir zmoniu buvo ne taip mazai - apie 40. Jei patys zmones nores linksmintis, tai ir linksminsis blush2.gif Tik tiek, kad nuotakos prasymu padariau tokius ale 'dainorelius' - kad bet kuris svecias, noredamas dainuoti, bet nemokedamas zodziu, galetu prisijungti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 28 sausio 2009 - 08:54
QUOTE(AXTA @ 2009 01 27, 23:18)
ir kas tie saunuoliai

Klaipedieciai, jei domina kontaktai i a.z. galiu parasyt. ax.gif
Atsakyti
gera diena merginos, gal kas turit credo muzikantu numeri ( i az ).. Pacios vestuvese jie dalyvavo likau labai patenkinta.. todel reiktu dabar kontaktu, o nerandu..
Atsakyti
na ka gi paneles,labai dziagiames,kad siandiena uzsisakeme muzikantus ax.gif atkrito jau paskutinis galvosukis ir dabar ramiai galesime laukti vestuviu thumbup.gif
Atsakyti
labas mergaites smile.gif na cia kurios domejotes apie grupe Vakaras galite pasiziureti juos cia http://www.youtube.c...h?v=2iBlFwBMwPY
ir susidarysite sau ispudi thumbup.gif
Atsakyti
na mūsų muzikantai buvo thumbup.gif , tik nepamenu kaip vadinasi. ten tėvas su sūnum dainuoja iš Vilniaus. jei ką rašykit per až iš vyro kontaktus paimsiu.
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 28, 11:15)
Klaipedieciai, jei domina kontaktai i a.z. galiu parasyt. ax.gif

buciau dekinga
Atsakyti
labas mergaites na cia kurios domejotes apie grupe Vakaras galite pasiziureti juos cia smile.gif http://www.youtube.c...h?v=2iBlFwBMwPY
ir susidarysite sau ispudi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita U. @ 2009 01 29, 22:23)
labas mergaites  na cia kurios domejotes apie grupe Vakaras galite pasiziureti juos cia  smile.gif  http://www.youtube.c...h?v=2iBlFwBMwPY
ir susidarysite sau ispudi  thumbup.gif

uzsisakei gal juos? g.gif
Atsakyti
teko ju baliui but tai dar iki dabar rysius palaikom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinuke @ 2009 01 29, 18:56)
na ka gi paneles,labai dziagiames,kad siandiena uzsisakeme muzikantus  ax.gif atkrito jau paskutinis galvosukis ir dabar ramiai galesime laukti vestuviu  thumbup.gif

Labukas,idomu ka pasirinkai? smile.gif Pas mane vestuvese grojo EGIDIJUS IR ALIUS JANAUSKAI, tai jeigu juos pasirinkai,tai tikrai nesigailesi, superiniai muzikantai,pussesere irgi siai vasarai juos pasirinko groti jos vestuvese thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule_: 29 sausio 2009 - 21:22
Sveikos paneles, buvau zadejus parasyti jums muzikantu numeriuku 4u.gif tai va, kadangi pati jau turiu,tai galiu ir jums duoti keleta numeriuku biggrin.gif Sitas muzikantas yra nerealus, nerealiai moka elgtis su publika thumbup.gif tikrai nepasigailesite jei ji pasiimsite bigsmile.gif buvau jo vedamose 3 vestuvese,tai visi buvo skaudanciais pilvais, nes labai juokingas ir mokantis uzimti publika biggrin.gif nebuvo net kada valgyti biggrin.gif tai va. Eugenijus 868647706 (bet ji sunku labai gauti)
Paskui dar turiu gero, na as nebuvau, bet sake,kad tikrai geras muzikantas Algis 861004613.
Po to dar Saulius 865253550
biggrin.gif gal kam pagelbejau biggrin.gif
Atsakyti