avietinuke butu idomu suzinoti ka tokius atsirinkai? kurie cia nuosirdziai bendraujantys/? as irgi kai paskambinu tai klausau ju balso ir jau bandau isivaizduoti kaip jie ves vakara nes buvo tokiu kad pasakmbinus reikejo tempt uz liezuvio , pasako kaina ir tyli, atrodo nesinteresuoti kad juos samdyt,o kiti muzikantai tai taip nuosirdziai linksmai pasakoja kas ir kaip buna, iskart matosi kad su tokiu bus galima rasti bendra kalba beje noreciau sulaukti komentaru apie vida azuolaiti is kauno?jie groja dviese su alvydu dar. yra puslapis www.muzikantai.puikiai.lt, gal kas esate girdeje?
QUOTE(letenius @ 2009 01 27, 16:57)
kas labiuasiai patiko o kas ne? as irgi ieskau...sunku rasti gerus...
Patiko tai,kad muzikantai veda vakara,padeda pirsliams,na o vienas variantas is vis geras,nes gros saksofonu.atsiunte mums jau filmuka,perziurejom,tai super vaziusim susitikt su jais greiciau,kol dar laisvi o nepatiko tai,kad kai kitiems paskambini,tai pasikele labai,daug sneka,o jokio konkretumo,geriausia tai buvo toks variantas:dabar musu kaina 2000lt,bet iki vestuviu pasiliekam teise ja keisti iki 3000lt nes nezinome kokios kainos bus tai jau tada is vis supykau ir meciau telefono rageli...
QUOTE(Avietinuke @ 2009 01 27, 21:24)
Patiko tai,kad muzikantai veda vakara,padeda pirsliams,na o vienas variantas is vis geras,nes gros saksofonu.atsiunte mums jau filmuka,perziurejom,tai super vaziusim susitikt su jais greiciau,kol dar laisvi o nepatiko tai,kad kai kitiems paskambini,tai pasikele labai,daug sneka,o jokio konkretumo,geriausia tai buvo toks variantas:dabar musu kaina 2000lt,bet iki vestuviu pasiliekam teise ja keisti iki 3000lt nes nezinome kokios kainos bus tai jau tada is vis supykau ir meciau telefono rageli...
o gal gali paplatinti patikusiu pavadinimus ir kontakciukus? hmm butu laaabai miela, o jei dar su preliminariom kainom, tai visai LIUX
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 27, 21:39)
tikrai, pasidalink savo mintim p.s. as vis dar laukiu atsiliepimu apie mano minetus muzikantus
as tai ju nezinau, bet atsisiunciau paklausyt kaip dainuoja, tai patiko, ir dar patiko kad tvarkingai atrodo ne kaip kokie is kaimo ) tik va idomu kaip jie veda. Bet pirmas ispudis geras
QUOTE(Mėėėta @ 2009 01 27, 17:03)
Man iškilo toks keistas klausimas: ar kam nors teko dalyvauti vestuvėse be muzikantų ir jei taip kaip viskas klojosi, ar labai nejauku buvo?
Buvau, muzikantai buvo užsakyti, bet pavedė. Tai ką, buvo vistiek smagu, nes kompanija smagi. Šioj situacijoj labai priklauso, kokie svečiai. Visiškas zanūdas ir geriausiems muzikantams sunku išjudint.
QUOTE(letenius @ 2009 01 27, 22:47)
as tai ju nezinau, bet atsisiunciau paklausyt kaip dainuoja, tai patiko, ir dar patiko kad tvarkingai atrodo ne kaip kokie is kaimo ) tik va idomu kaip jie veda. Bet pirmas ispudis geras
jie sake tas video pries keleta metu darytas,o del vedimo jie neturi ka parodyt, bet turi uzsakymu muzikiniam teatre, na is kalbos labai fainas malonus zmogus, uzgarantuoja gera vakara., toks atrodo neieskantis zodzio kiseneje ...nezinau nezinau....ziuresim kaip susitikimo metu klostysis viskas
Papildyta:
dingo musu avietinuke su visais muzikantais
Buvau ir as Gyvos muzikos nebuvo, bet buvo vedejas su DZ tai buvo linksma.
Bent jau as didesniu vestuviu be gyvos muzikos neisivaizduoju
Bent jau as didesniu vestuviu be gyvos muzikos neisivaizduoju
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 27, 19:05)
jie sake tas video pries keleta metu darytas,o del vedimo jie neturi ka parodyt, bet turi uzsakymu muzikiniam teatre, na is kalbos labai fainas malonus zmogus, uzgarantuoja gera vakara., toks atrodo neieskantis zodzio kiseneje ...nezinau nezinau....ziuresim kaip susitikimo metu klostysis viskas
Papildyta:
Papildyta:
Na tik dabar galejau prisijungti,taigi kandidaturos yra sios:
PRONTO:apie 2500lt 868503319
MG INTERNATIONAL: 2800lt 865069687
EGIDIJUS IR ALIUS JANAUSKAI: 2200lt 863168809
kazkaip mes linkstame prie paskutinio varianto,neseniai atsiunte mums filmuka Egidijus,tai mums l.patiko,veda vakara groja ne tik jonika ir garmoske,kaip daugelis muzikantu bet ir saksofonu poryt keliausim susitikt su jais,ziuresime kaip naturaliai bendrauja,nes per skype nelabai gali susidaryti bendra vaizda
As irgi pagaliau radau man patinkancius muzikantus!
Ir vakara praveda, ir gerai groja (maciau pazystamu vestuviu irasa), ir kadangi nebus pirsliu pas mane, tai jie apsiima ju darba, supirks visa atributika.
Laisvai kalba ne tik lietuviu kalba, ko man labai reikejo.
Groja dviese, vienas ju su saksofonu.
Vienu zodziu esu labai patenkinta!
Ir vakara praveda, ir gerai groja (maciau pazystamu vestuviu irasa), ir kadangi nebus pirsliu pas mane, tai jie apsiima ju darba, supirks visa atributika.
Muzikantu susiradimas savo sventei yra tikrai labai didelis ir nelengvas darbas , bet labai gerai, kad yra tokie forumai kur dalinames patirtim ir informacija
Na labanakt merginos
http://smiles.lc-pas....bereich37.html
Na labanakt merginos
http://smiles.lc-pas....bereich37.html
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 27, 23:22)
As irgi pagaliau radau man patinkancius muzikantus!
ir kas tie saunuoliai