Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(vilma80 @ 2009 01 26, 19:19)
Nu jo cia tai kaina bigsmile.gif , gal cia su kokiu Kirkorovu buvot susitike lotuliukas.gif
Dar tokios kainos forume turbut nebuvo doh.gif
Mes mokesim 2500  - 3000 ir tai as skaitau kad daug, uztai ir ieskau profesionalu, nes mokant tokius pinigus (man tai yra pakankama suma smile.gif ) noretusi kokybes ax.gif

nu tikrai ne kirkorovas,net nepanasu... blink.gif keisciausia kas istrigo,kad anot ju,visi muzikantai yra s..... tik jie vieni geriausi is visu... doh.gif vien tik pasikliausius ju tu kalbu,bloga darosi.programa pas juos perkrauta,zmones netures net kada pavalgyt,nu sakau tik neigiama nuomone susidarem,nenoriu net prisimint...siaip is forumo pasiskaicius susidariau tam tikra sarasiuka muzikantu,ryt bandysiu skambint ir ziureti kokia situacija smile.gif
Atsakyti
tikrai zinau neblogus muzikantus.mano drauges vestuvese grojo "bremenai" (bremeno muzikantai).jie buvo tikrai linksmi ir dainuoja super.sako kad jie dar groja kavinese.pagrinde kaune.gal apie juos esat ka nors girdeje?butu idomi jusu nuomone.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Siulau jungtis prie musu ir imti grupe ILEX thumbup.gif

Atsakyti
Gal kas esate girdejusios apie grupe Sonremo ax.gif
Kaina siulo gan normalia, tik nezinau apie juos jokiu atsiliepimu ax.gif
Ir dar gal girdejote ka nors apie toki Egidiju Micku? Per interneta susiradau ax.gif tai kol kas nesulaukiau emailu jokios jo programos, dainu, kazko ilgokai siuncia savo darbus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmute7: 27 sausio 2009 - 09:18
QUOTE(alionna @ 2009 01 25, 21:41)
Sveikos, gal kas nors galite rekomenduoti gerus muzikantus, kurie galetu linksmai pravesti rusiskas vestuves.

Sveika smile.gif

Yra atskira temele rusiskos vestuves, nueik ten, pasiskaityk, ten yra apie muzikantus parasyta smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sputnik: 27 sausio 2009 - 12:02
QUOTE(vilma80 @ 2009 01 27, 08:57)
Siulau jungtis prie musu ir imti grupe ILEX thumbup.gif

Aš jau seniai apie juos galvoju drinks_cheers.gif
berods pirma ir užklausiau apie juos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnifica: 27 sausio 2009 - 16:08
Man iškilo toks keistas klausimas: ar kam nors teko dalyvauti vestuvėse be muzikantų ir jei taip kaip viskas klojosi, ar labai nejauku buvo? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mėėėta @ 2009 01 27, 17:03)
Man iškilo toks keistas klausimas: ar kam nors teko dalyvauti vestuvėse be muzikantų ir jei taip kaip viskas klojosi, ar labai nejauku buvo?  g.gif

Man teko dalyvauti, bet buvo nedidelės vestuvės ax.gif Šventėme sodyboj gal 12 žmonių, buvom atsivežę muzikinį centrą ir leidom kompaktus biggrin.gif Na, ne tai kad nejauku buvo, bet... eilinis tūsas drinks_cheers.gif Bet vistiek buvo linksma lotuliukas.gif
Manau, kad jei norit be muzikantų, vistiek reikia žmogaus (pvz., vedėjo), kuris "valdytų" publiką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnifica: 27 sausio 2009 - 17:57
QUOTE(Mėėėta @ 2009 01 27, 18:03)
Man iškilo toks keistas klausimas: ar kam nors teko dalyvauti vestuvėse be muzikantų ir jei taip kaip viskas klojosi, ar labai nejauku buvo?  g.gif

Puikiai klojosi. Patys dainavom, patys grojom, patys šokom...nereikėjo nieko užsakinėti, norai ir pomėgiai tie patys... nemokėję – mokėsi ir išmoko...
Teko dalyvauti ir vestuvėse, kuriose grojo CD grotuvas. (muzika paruošta iš anksto, apgalvotos užduotys kiekvienam numeriui). Daug linksmiau, o svarbiausia, tai, ko nori. Nieks neprimetinėja savo skonio, stiliaus ir t.t...kokybė, kurios nė vienas vestuvėse nuolat uždarbiaujantis muzikantas nesuteikia.
Jei norit tikrai geros muzikos, sutarkit, kokio stiliaus norite ir nepagaolėkite laiko ir pinigų– susiraskite profesionalus, o ne vestuvių „chaltūrščikus". Kaina beveik ta pati.
Atsakyti
sveikos ka manot apie http://www.grupesala.lt/ ?
Atsakyti
na ka gi paneles,siandien perskambinau apie 15 muzikantu grojanciu dviese,nes pas mus nusimato nemazos vestuves.kainos mazdaug nuo 1500 iki 3000lt uz vakara.mazdaug puse buvo uzimti,o keliu muzikantu net kalbejimo maniera nepatiko,taip kad tokiu ''paleistu nuo zagres'' tikrai nenoreciau matyti savo sventeje schmoll.gif mazdaug sarase liko 2-3 grupes,bandysim su jais susisiekti kad galetume pamatyti ju darbo irasa.vieni is ju zadejo siendien per skype persiusti demonstracini fulmuka smile.gif kazkaip man jie ir patiko labiausiai(cia forume radau reokomendacijas del ju), labai nuosirdziai bendraujantys, nepasikele kaip kiti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinuke @ 2009 01 27, 19:51)
na ka gi paneles,siandien perskambinau apie 15 muzikantu grojanciu dviese,nes pas mus nusimato nemazos vestuves.kainos mazdaug nuo 1500 iki 3000lt uz vakara.mazdaug puse buvo uzimti,o keliu muzikantu net kalbejimo maniera nepatiko,taip kad tokiu ''paleistu nuo zagres'' tikrai nenoreciau matyti savo sventeje  schmoll.gif mazdaug sarase liko 2-3 grupes,bandysim su jais susisiekti kad galetume pamatyti ju darbo irasa.vieni is ju zadejo siendien per skype persiusti demonstracini fulmuka smile.gif kazkaip man jie ir patiko labiausiai(cia forume radau reokomendacijas del ju), labai nuosirdziai bendraujantys, nepasikele kaip kiti...  smile.gif

kas labiuasiai patiko o kas ne? as irgi ieskau...sunku rasti gerus...
Atsakyti