Gal esta girdeje apie Airida, sita kur zvaigzdziu vartus laimejo, yra teke dalyvaut privaciam vakare, tai labai smagu buvo, jis ir vestuvem groja, seip rekomenduociau - garantas, kad neliudesit
Parasiau Alionna tau i AZ apie muzikantus rusu kalba
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 25, 14:37)
sweikute, mes irgi buvom ketveriose vestuvese ir is ju labiausiai istrigo tos kur muzikantai buvo dvi dienas, pirsli kore ir taip toliau, todel ir mes savo vestuvem ieskom tradiciniu muzikantu kurie linksmins ir antra diena gal jau esi ka nors issirinkus?
nieko dar neradau ir neisivaizduoju ka reikia imt, bet nepraradau vilties
Ieskok ieskok tikrai rasi, muzikantai labai svarbi vestuviu dalis, tai cia visoms sunku apsispresti kokius imti
QUOTE(magnifica @ 2009 01 25, 21:30)
Na va, tikiuosi, padėjai mums apsispręsti
Beje, kalbėjot su jais? Kaip repertuaras vestuvėms ir pan.?
Beje, kalbėjot su jais? Kaip repertuaras vestuvėms ir pan.?
Džiugu, jei padėjau apsispręsti O dėl repertuaro ir visų kitų smulkmenų, susitarėm šiandien pasikalbėti, nes jie po koncerto buvo pavargę, o mes irgi, smagiai pasilinksminę, namo jau norėjom lėkti Svarbiausia - išgirdom tai ką norėjom, muzika nuostabi, balsai nuostabūs, o ir publiką lengvai užveda
QUOTE(Vilmute7 @ 2009 01 23, 15:54)
tikrai ne juos as uzsisakiau mano muzikantai is mano miestelio is silutes ir jie savo internetines svetaines neturi bet kiek girdejau apie ju atsiliepimai geri.
jei ka domina tai palieku ju kontaktus
Sergejus-863504187
jie koncertuoja visur groja jai reike nuo ryto ir iki pat galo kiek patys balevosit valandu nenustato mes uz viena vakara mokesim 1300lt.jie yra triese broliai dainuoja o trecias vedantysis praveda vakara su persirenginejimais na jei ka domina tai pasiskambinus ir papasakos ka jie daro ar jus kaskokiu pageidavimu turit
[quote=vilma80,2009 01 26, 00:28]
Ieskok ieskok tikrai rasi, muzikantai labai svarbi vestuviu dalis, tai cia visoms sunku apsispresti kokius imti
pritariu,labiausiai tai depresija buna,kai skambini ir pasako:uzimta,uzimta....arba kaina kosmine
pritariu,labiausiai tai depresija buna,kai skambini ir pasako:uzimta,uzimta....arba kaina kosmine
sveikos,paneles!malonu prisijungti prie Jusu tarpo :)mes irgi ieskome vestuvems geru muzikantu,jau visa kita kaip ir sustyguota,taciau del muzikantu negalvojau kad bus tiek vargo vakar is vis buvom nuvaziave su viena grupe susitikt,tai kaip pasake vakaro kaina 6000lt tai vos nenukritau vietoj...
Nu jo cia tai kaina , gal cia su kokiu Kirkorovu buvot susitike
Dar tokios kainos forume turbut nebuvo
Mes mokesim 2500 - 3000 ir tai as skaitau kad daug, uztai ir ieskau profesionalu, nes mokant tokius pinigus (man tai yra pakankama suma ) noretusi kokybes
Dar tokios kainos forume turbut nebuvo
Mes mokesim 2500 - 3000 ir tai as skaitau kad daug, uztai ir ieskau profesionalu, nes mokant tokius pinigus (man tai yra pakankama suma ) noretusi kokybes