Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

QUOTE(meilikatyte @ 2009 01 13, 12:54)
labutis,na mes ir jau radom muzikantus na jie negarsenybes bet musu miesteli zinomi kaip broliai dvyniai ax.gif mum parekomendavo jie dalyvauja 3 atlieka ivaire muzika uzimtumas 100% kaip minejo jei vieni uzima jaunima vedantysis uzima vyresnio amziaus zmones,vienas praveda vakara su persirenginejimais ir su anegdotais savo darba atlieka iki galo kiek sake mes balevosim tiek ir jie koncertuos ir uz tai papildomai neims ka cia dar lyg ir viskas ir mum kainuos vienam vakarui 1300lt. biggrin.gif

O cia tu apie siuos muzikantus kalbi? http://www.dvyniai.lt/main.php?id=7
Atsakyti
QUOTE(sauluzexxx @ 2009 01 23, 13:14)
grupe sala skype algimantas6666

Ačiū 4u.gif , bandysiu susisiekti.
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2009 01 23, 14:54)
O cia tu apie siuos muzikantus kalbi? http://www.dvyniai.lt/main.php?id=7

Kaip gaila, mano dienai jie jau užsakyti doh.gif

Gal kas galit rekomenduoti už panašią kainą (iki 1800Lt) muzikantus, kurie groja nuo pat ryto. Kiek skambinčiau visi tik vakarą groja
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal turite kokiu atsiliepimu apie muzikantus is Klaipedos
KRAFT arba ILEX

Atsakyti
QUOTE(vilma80 @ 2009 01 23, 15:40)
Sveikos merginos,

KRAFT arba ILEX

Apie Ilex jau buvo pilna geru atsiliepimu, ryt patys vaziuojam susitikti su jais, todel ir pati galesiu papasakoti ispudzius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma80 @ 2009 01 23, 16:40)
Sveikos merginos,

KRAFT arba ILEX

kiek pamenu,gal pries kokius 4 metus ilsejomes vasara Sventojoje ir ten tokiame kavineje-bare ''Titanikas'' lygtais tie KRAFT grodavo,tai man kaip ir nieko jie lyg toki pasirode kiek atsimenu,bet dabar bijau sumeluot ar ten tikrai tie kraft buvo unsure.gif
Atsakyti
Labai lauksiu atsiliepimu is susitikimo su Ilex bigsmile.gif
As irgi su jais susisiekiau, tik man noretusi kad jie grotu iki 3val uz tuos 2500lt, o jie sako kad iki 2val, bet gal eis susitarti ax.gif

Atsakyti
sweikos, as vis dar muzikantu paieskose smile.gif mums reikia tradicinio vestuviu muzikanto kuris ir pasneket gerai moketu, zinotu daugmaz tas tradicijas ir pirslio pakorima antra diena paorganizuotu thumbup.gif kiek skambinu cia tom grupem tai dauguma groja isvis tik viena vakara, atseit dvi dienas groti tai "ne europinis standartas" kaip vieni muzikantai man pasake sad.gif keleta variantu radau, gal turite kokiu komentaru apie Jona Miksa is Kauno? rolleyes.gif bei muzikantus "du pasaliniai" is kazlu rudos ?
Atsakyti
Taip dabar labai sunku rasti muzikantus kurie grotu "kaip senais gerais laikais" visi dabar tik viena diena ir labai jau brangus blink.gif
Atsakyti
na bet tokiu "kaip senais gerais laikais" vistik yra, ir kaina ju normali, tik va jie eina is lupu i lupas ir internete apie tokiu info nera wink.gif bet gal bus kas girdeje apie mano isvardintus muzikantus
Atsakyti
QUOTE(vilma80 @ 2009 01 18, 23:34)
Sveikos merginos,

Ir as intensyviai ieskau muzikantu, tik niekaip nesiseka normalesniu rasti g.gif ,
o vestuves jau ne uz kalnu doh.gif
Galvojau grupe Frank Orchetra, esu dalyvavusi vestuvese kai jie grojo, nu lyg ir nieko, bet kad su tais muzikantais susisneketi neiseina, kazkaip kiek paskambini tai kazin ar jie patys supranta apie ka kalba eina  doh.gif
Gal ka parekomenduoti galite g.gif
user posted image

Sveikute! Nenusimink! Galiu rekomenduoti gerus muzikantus tavo sventei, zinoma, jei nebus uzimti tavo dienai. Groja dviese, veda visa vakara (jei reikia ir pirslius pakars ryte... smile.gif Tikrai patikimi, kulturingi, turi platu repertuara (cia jau patys derinsites) Mums ir draugams ir tevams laaabai patiko. Grupe "Retro" tel. 862085107 Vytautas.
Atsakyti
aciuks.gif Reikes pasidometi
Atsakyti