Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Sveikutes

mes uzsisakem Virgi Valuntoni Panevezy. ax.gif Ir jo draugus.Viso turesim 5 muzikantus- kas leis maksimaliai megautis muzika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2009 01 07, 11:52)
Rasiau as tai grupei Broliai is kauno, tai gavau atsakyma kur galima pasiziureti ju dainu, tai ka domina: http://www.youtube.c...h?v=VoXpKmPiRf4

KOMENTARAS O, Dangau, tai kas čia per muzikantai, jei jie pasileide TIK fonograma ir dainuoja kaip vaiku darželyje. Na, jau tokio vaizdelio savo vestuvėse tikrai nenorėčiau!!! O, pati kaip tik ieškau muzikantų. Ačiū, Dievui, kad yra internete tokios nuorodos, tai iškart aišku pasidaro paklausius ir pamačius, kad su tokiais reikalu turėti tikrai nenorėčiau. Karaoke aš ir viena namuose galiu padainuoti.
Atsakyti
Ka tik kalbejau su muzikantu is SWEET (Marijampole) . Kadangi paklausiau ju irasa, man visai patiko, ausies nerėžia (esu pati profesionali muzikantė, tai man labai svarbu, kas gros mano šventėje), taigi paskambinau ir pasikalbėjau. Kaina 2000lt vienam vakarui.
Atsakyti
QUOTE(rugilytes @ 2009 01 16, 13:31)
Ka tik kalbejau su muzikantu is SWEET (Marijampole) . Kadangi paklausiau ju irasa, man visai patiko, ausies nerėžia (esu pati profesionali muzikantė, tai man labai svarbu, kas gros mano šventėje), taigi paskambinau ir pasikalbėjau. Kaina 2000lt vienam vakarui.

O vienas vakaras tai kiek mazdaug valandu? idomu, kiek laiko groja uz ta suma, paskui virsvalandziai skaiciuojasi ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mano fėja: 16 sausio 2009 - 15:05
laba vakareli, gal kas turi sutarties su muzikantais pavyzdi? atsiuskit i ausrosss@one.lt aciu, rytojui reiktu butinai rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytukas21: 16 sausio 2009 - 18:32
QUOTE(rugilytes @ 2009 01 16, 13:31)

Nuostabų telefoną tikriausia turite,kad galite klausytis kokybiškų muzikinių įrašų.Gal APLLE
Atsakyti
QUOTE(misterx5 @ 2009 01 16, 22:47)
Nuostabų telefoną tikriausia turite,kad galite klausytis kokybiškų muzikinių įrašų.Gal APLLE

siaip grupe sweett turi internetini puslapi ir ten galima paklausyt ir paziuret kaip jie dainuoja, zmogus ten ir pasiklause smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 16, 19:31)
laba vakareli, gal kas turi sutarties su muzikantais pavyzdi? atsiuskit i ausrosss@one.lt      aciu, rytojui reiktu butinai rolleyes.gif  smile.gif

gal jau radai muzikantus bigsmile.gif
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 16, 22:00)
siaip grupe sweett turi internetini puslapi ir ten galima paklausyt ir paziuret kaip jie dainuoja, zmogus ten ir pasiklause  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 01 16, 23:14)
gal jau radai muzikantus  bigsmile.gif
na rytoj  susitinkam su vytautu krupavicum, atsiliepimai geri.ziuresim smile.gif o tu?
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 16, 22:21)

tai aš tik savo giminaičiams ieškojau mirksiukas.gif Mūsiškiai mg international užsisakė wub.gif
sekmės paieškose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 16 sausio 2009 - 21:33
aa,m aisku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 01 14, 14:32)
O aš tame radau pliusą, kad galima bus pamatyti kaip jie gyvai koncertuoja, nes per susitikimą, manau, tikrai nepamatytum tiek  ax.gif Aš važiuosiu su jais susitikti ir vėliau galėsiu parašyti atsiliepimus  mirksiukas.gif  4u.gif

būtinai parašyk 4u.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(rugilytes @ 2009 01 16, 12:31)
Ka tik kalbejau su muzikantu is SWEET (Marijampole) .

Na, bet jie tokie man labiau tradiciniai ax.gif
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 16, 18:31)
laba vakareli, gal kas turi sutarties su muzikantais pavyzdi? atsiuskit i

Jau radai kažką? Užsisakei? bigsmile.gif
Atsakyti