man naturali
Labaiu gyva eglutė patinka. Bet šiais metais bus dirbtinė, nes namuose laksto maža išdaigininkė
Mes visada perkam gyvą eglutę.Tas kvapas suteikia kitokią nuotaiką.Beto kasmet ji vis kitokio dydžio.Kartais puošiam šakas,ar iš jų sukonstruotą eglutės imitaciją.
mes nusipirkom gan didoka dirbtine eglute, nes vietos yra ir pasipuost norisi dirbtine del to, kad maziau vargo butu su spygliais , o del kvapo kaledine puokste-vainikas is tikros egles,pusies ant stalo
QUOTE(Naminė @ 2009 11 27, 20:53)
Mes visada perkam gyvą eglutę.Tas kvapas suteikia kitokią nuotaiką.Beto kasmet ji vis kitokio dydžio.Kartais puošiam šakas,ar iš jų sukonstruotą eglutės imitaciją.
na mes paretinam savp miska tad musu eglutes visada buna naturalios, ak tas kvapas
Aš ir visada buvau už gyvą eglutę.
Bet pernai kai reikėjo mokyklai ieškoti eglutės (važiavau pati į mišką su savo darbininkais), mes radome tokią gražią eglę ir mums leido. Man net ašaros riedėjo kai tokia didelė gražuolė suteikė vaikams džiaugsmo tik 3 dienas, paskui jiems buvo atostogos. Aš direktoriui pasakiau, kad kitiems metams (t.y. šiemet) tikrai dėl 3 dienų nekirsime jokios eglės. Visi darbe man pritarė. Tai Senukuose užsakėme dirbtinę eglę.
Ir namuose aš jau 2 metai puošiu dirbtinę.
Bet pernai kai reikėjo mokyklai ieškoti eglutės (važiavau pati į mišką su savo darbininkais), mes radome tokią gražią eglę ir mums leido. Man net ašaros riedėjo kai tokia didelė gražuolė suteikė vaikams džiaugsmo tik 3 dienas, paskui jiems buvo atostogos. Aš direktoriui pasakiau, kad kitiems metams (t.y. šiemet) tikrai dėl 3 dienų nekirsime jokios eglės. Visi darbe man pritarė. Tai Senukuose užsakėme dirbtinę eglę.
Ir namuose aš jau 2 metai puošiu dirbtinę.
na mes siemet ir puosime gyva eglute vaikutis dziaugsis labai
Man kaledos nuo pat vaikystes visu pirma kvepia ne cinamonu ar apelsinais, o eglute , taigi kiekvienais metais puosiame naturalia, kad ir daug patogiau bei maziau zalos butu isigijant dirbtine eglute .
Mano kambaryje dirbtinė, o šiaip tai statom bendrą dažniausiai tikrą. Šiais metais bandysim prasisukti su didele vaza eglės šakų ...
Turiu kokias 4-5 įvairių dydžių bei spalvų dirbtines eglutes. Bet tikros jos man neatstoja. Labiau naturali tikra eglė patinka. Kvapą ir jaukumą namams priduoda.
pas mane kambaryję stovi dirbtinė, bet mama vis nori tikros, tai manau bus ir ta ir ta