Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

Laba vakara,
Kaime,pas mociute visada statom tikra gyva eglute,o namuose dirbtine,nedidele.
Atsakyti
Mes iki siu kaledu puoseme dvi dirbtines eglutes, tiksliau svetaineje as puosdavau, o dukra savo kambaryje - savo eglute.. Vyras juokiasi, sako ,kadangi susilaukeme siemet maziuko, tai reikes trecios eglutes lotuliukas.gif
Bet siemet jau galvoju apie gyva.. nors gaila.. pati jas auginu, tai zinau, kaip "greitai" jos uzauga .. unsure.gif
Atsakyti
Keleta metu puosem gyva egle,pernai nusipirkom dirbtine,tai siemet stoves dirbtine. smile.gif
Atsakyti
Į ką pastatot gyvą iškirstą eglę? ar yra pirkti kokių nors vazonų ar pan? g.gif
Atsakyti
Aš statau i kibirą ( na jis ten 5 l gal), kuri pripilu smėlio arba žemių ir įstatau ir vandenuko dar įpilu smile.gif gražiai paskui ji apsuku ir labai gerai stovi smile.gif

Šiemet su brangiausiuoju jau nutarėm pirkti eglutę gyva kaip būna su šaknimis vazone. Užmatėm žiauriai gražių eglučių (ne sidabriniu) jau pardavinėjamos medelynuose. Tai vat, o po kalėdų pas tėvelius į sodybą keliaus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2009 11 26, 15:19)
Aš statau i kibirą ( na jis ten 5 l gal), kuri pripilu smėlio arba žemių ir įstatau ir vandenuko dar įpilu  smile.gif  gražiai paskui ji apsuku ir labai gerai stovi smile.gif

Šiemet su brangiausiuoju jau nutarėm pirkti eglutę gyva kaip būna su šaknimis vazone. Užmatėm žiauriai gražių  eglučių (ne sidabriniu) jau pardavinėjamos medelynuose. Tai vat, o po kalėdų pas tėvelius į sodybą keliaus.  rolleyes.gif

Aišku, ačiū 4u.gif
Kiek kainuoja kokia eglė ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau 2 metus puosiam dirbtine eglute. Nors ir labai patinka gyvos, bet kitaip neiseina verysad.gif pas mus grindys sildomos, tai jauciu nuvystu per diena doh.gif O siaip pas mus didele, grazi dirbtine eglute ir tikrai atrodo thumbup.gif Gyvos geriau tegu auga sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 11 26, 17:27)
Aišku, ačiū  4u.gif
Kiek kainuoja kokia eglė ?

4u.gif
Tai 000059.gif priklauso nuo dydžio, rūšies. Kiek mačiau vieno medelyno internetinėje svetainėje tai yra nuo 25 iki 95 litukų.
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2009 11 26, 16:19)
Aš statau i kibirą ( na jis ten 5 l gal), kuri pripilu smėlio arba žemių ir įstatau ir vandenuko dar įpilu  smile.gif  gražiai paskui ji apsuku ir labai gerai stovi smile.gif

Šiemet su brangiausiuoju jau nutarėm pirkti eglutę gyva kaip būna su šaknimis vazone. Užmatėm žiauriai gražių  eglučių (ne sidabriniu) jau pardavinėjamos medelynuose. Tai vat, o po kalėdų pas tėvelius į sodybą keliaus.  rolleyes.gif

o kuriam medelyne matėte? 4u.gif
Atsakyti
visada skaniau kvepia kaledos kai namuose tikra eglute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 11 26, 23:01)
o kuriam medelyne matėte? 4u.gif

blush2.gif oi varge, nzn jis turbut Raudondvario vadinasi rolleyes.gif nes pskui man brangiausias surado internete http://www.kaunmu.lt/index.php?id=453 kainikes.
Atsakyti
mes vienais metais dirbtinę puošiam, kitais- gyvą, bet abi dideles, dideles. Gaila, kad gyvos kažkodėl nebekvepia taip kaip vaikystėje:)
Atsakyti