O kada pradedat puošti natūralią eglutę?
Mes tai visada džiaugiamės tikra eglute. Renkamės su šaknimis, kad ilgiau spygliukai nenukristu...
Labai smagu su savo brangiausiuoju šalta žiemos vakara rinktis eglute ir diskutuoti, kuri gražesnė, o kuri ne...
Labai smagu su savo brangiausiuoju šalta žiemos vakara rinktis eglute ir diskutuoti, kuri gražesnė, o kuri ne...
o man gaila tikros eglutes,del keliu savaitciu paskui atsidurtu siukslyne,geriau sakele arba dirbtine
O man gaila tikrų eglučių... Jūs pagalvokit, kiek jų iškertama kiekvienais metais miške vien tam, kad porą savaičių ja namie pasidžiaugtumėt... O juk tokio dydžio medelis užauga minimum per 5-7 metus... Ne tam, kad pastovėtų namie dvi savaites ir atsidurtų šiukšlių konteineryje...
Natūralios eglutės kvapas atperka viską
pirksim gyvą
pirksim gyvą
Man nieko nera gražiau už gyva eglute ir jos nuostabu kvapa tos kur nukirstos miške man nelabai gražios, be to yra naikinami miškai, gaila... o va tos kur specialiai vazoneliuose užauginamos, tai nuostabios vešlios, tankios tokios tik gaila, kad pas mus nuo židinio šilumos jos greit nubyra mes megstam puošti eglutes prieš tris savaites, kad ilgiau pasidžiaugt šventine dvasia, tai jau pernai nusipirkom labai gražia dirbtine
as uz gyva ,kad ir mazute eglute.perkam vazone,paskui po svenciu miske ja pasodinam.aisq dazniausiai neprigyja...
turim ir dirbtine,bet nepuosiam jos,nes ji nekvepia...
turim ir dirbtine,bet nepuosiam jos,nes ji nekvepia...
Kai gyvenau su tevais visada budavo gyva eglute, dabar su vyru puosiam dirbtine pusi.
mes puosiam dirbtine, nors ilgus metus net kalbos apie tai nebuvo - tik gyva, bet dabar is praktiskosios puses dziaugiuosi dirbtine, gali anksti pasipuosti, velai nupuosti, spygliai nenubyra, o ir maza vaika turint, man regis, geriau dirbtine, nors kiek zmoniu tiek nuomoniu svarbiausia, kad paciam zmogui butu miela