Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

O kada pradedat puošti natūralią eglutę? 4u.gif
Atsakyti
Visada turėdavom tik natūralias eglutes, tačiau gundomės dirbtine ax.gif
Atsakyti
Mes tai visada džiaugiamės tikra eglute. Renkamės su šaknimis, kad ilgiau spygliukai nenukristu... wink.gif
Labai smagu su savo brangiausiuoju šalta žiemos vakara rinktis eglute ir diskutuoti, kuri gražesnė, o kuri ne... wink.gif
Atsakyti
o man gaila tikros eglutes,del keliu savaitciu paskui atsidurtu siukslyne,geriau sakele arba dirbtine rolleyes.gif
Atsakyti
O man gaila tikrų eglučių... Jūs pagalvokit, kiek jų iškertama kiekvienais metais miške vien tam, kad porą savaičių ja namie pasidžiaugtumėt... O juk tokio dydžio medelis užauga minimum per 5-7 metus... Ne tam, kad pastovėtų namie dvi savaites ir atsidurtų šiukšlių konteineryje...
Atsakyti
pas mus buvo vieni metai, kai nusipirkom dirbtine. bet mums nepatiko. O taip tai kiekvienais metais teveliai perka arba siaps is misko (jei kaime svenciame) parsivezame eglute naturalia... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sexy girl: 22 lapkričio 2009 - 12:37
Natūralios eglutės kvapas atperka viską wub.gif
pirksim gyvą smile.gif
Atsakyti
Man nieko nera gražiau už gyva eglute ir jos nuostabu kvapa wub.gif tos kur nukirstos miške man nelabai gražios, be to yra naikinami miškai, gaila... o va tos kur specialiai vazoneliuose užauginamos, tai nuostabios wub.gif vešlios, tankios tokios thumbup.gif tik gaila, kad pas mus nuo židinio šilumos jos greit nubyra doh.gif mes megstam puošti eglutes prieš tris savaites, kad ilgiau pasidžiaugt šventine dvasia, tai jau pernai nusipirkom labai gražia dirbtine ax.gif
Atsakyti
as uz gyva ,kad ir mazute eglute.perkam vazone,paskui po svenciu miske ja pasodinam.aisq dazniausiai neprigyja...
turim ir dirbtine,bet nepuosiam jos,nes ji nekvepia...
Atsakyti
Kai gyvenau su tevais visada budavo gyva eglute, dabar su vyru puosiam dirbtine pusi.
Atsakyti
O mes visada tik gyva sodinam thumbup.gif ir kvapas kitoks ir grazu laabai smile.gif o pavasari pasodinam ir kolkas labai graziai mums prigyja ir zaliuoja kasmet wink.gif
Atsakyti
mes puosiam dirbtine, nors ilgus metus net kalbos apie tai nebuvo - tik gyva, bet dabar is praktiskosios puses dziaugiuosi dirbtine, gali anksti pasipuosti, velai nupuosti, spygliai nenubyra, o ir maza vaika turint, man regis, geriau dirbtine, nors kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif svarbiausia, kad paciam zmogui butu miela smile.gif
Atsakyti