Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

Gyva eglutė aišku yra labai šaunu... kvapas grožis wub.gif bet kaip man kraupu po švenčių žiūrėti į kruvas eglučių prie konteinerių verysad.gif Mes puošiame didel dirbtinę ir ant stalo dėl kvapo mažą šakelę pasimerkiame wub.gif O tėvai puošia dirbtinę eglutę namie ir lauke prie namo gyvą eglutę lemputėm papuošia - vakarais prie židinio pro langą vaizdas nuostabus wub.gif
Atsakyti
aš niekada dar dirbtinės nepuošiau ax.gif jeigu neišeina gyvos eglutės papuošt, tai tada nors šakelę. Daug jaukiau nei kažkoks blizgutis...
Atsakyti
Aš jau keli metai puošdavau dirbtine,bet kaip anais metais pamačiau pas kaimynus papuošta tikra pušį,taip natūralu ,taip gražu bigsmile.gif tai šiais metais butinai puošiu pušį. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraspo: 17 lapkričio 2009 - 14:40
Praėjusiais metais labai norėjau gyvos eglutės, nusipirkom prie Halės, bet kažkokia jau tokia nupiepus buvo, kad negalėjau žiūrėti ir nusipirkau labai gražią dirbtinę. biggrin.gif Ir apskritai man praėjusiais metais mano eglutė ideali buvo. wub.gif Užtenka, kad pas tėvus tikra...
Atsakyti
Pas mus visada gyva eglute smile.gif Turim tradicija eglute puosti visa seima smile.gif
Atsakyti
As irgi tik uz gyva eglute! Jau laukiu to momento,kada visi puosim ja. Vaikai turi dirbtine mazute eglute,tai ja irgi pasipuosia.
Atsakyti
Neatsimenu, kada paskutini karta puosiau gyva eglute. Turbut gilioj, gilioj vaikystej.
Bet siais metais kategoriskai nusprendziau - turesiu tikra wub.gif
Atsakyti
Visuomet puošdavome tikrą eglutę vieną žiemą nutarėm gana kankintis su spygliais kiliminėje dangoje ir nusipirkome dirbtine. O ji taip ir tebuvo vienoms Kalėdoms papuošta. Nuo šiol tik tikra, kartais pušies šakos didelės, taip pat labai smagu smile.gif Laukiu tos nesimosi namolio ir puošimo akimirkos. rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Mes visada turim tikrą eglutę.
Bet aš labai norėčiau turėt baltą, dirbtinę nedidelę eglutę, su melynais bumbuliukais, mmm wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
As tik uz dirbtine. Sirdi skauda ziurint i nukirstas eglutes rolleyes.gif Nenoreciau pas save kambary laikyti nukirsto medzio. Be to dirbtines eglutes buna "pilnesnes', siais laikais ju tikrai graziu galima rast, kompaktiskai susipakuoja, nebyra spigliai. Smagu, kad dauguma mano artimo rato zmoniu ta pati mano 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Austeja7 @ 2009 10 14, 22:34)
Tikros egles, jei kreivos ir sleivos, tai tame ir yra unikalumas, kuris siais laikais taip vertinamas viskame, lyginant su serijine konvejerine gamyba. Tokia eglute kamet kitokia, unikali, kiekvienas sventes ji padaro kitokiomis.

Unikaluma reikia saugot ir augint, o ne kirviu kapot.
Atsakyti
as tik uz tikra eglute wub.gif be to kvapo man ne Kaledos ax.gif ir visai neerzina tie spygliai, nes gera siurbli namie turiu smile.gif
Atsakyti
Kol gyvenau pas tėvus kiekvienais metais kučių popietę aš, mano sesuo ir brolis eidavom į miškelį "vogti" ph34r.gif eglutės, susirasdvaom pačią gražiausią nusikirsdavom, ant rogučių ir pagrioviais parsitemdavom. Poto puošdavom.
Man patinka tikros eglutės, bet dabar gyvenu vidury miesto, kažkur važiuoti "vogti" eglutės nėra kada, pirkti tikrą mums brangoką verysad.gif , o ir tokios kokios nori nenusipirksi, ir be to kur ją poto dėti, tik į konteinerį mesti. Gaila kažkaip.
Tai prieš porą metų nusipirkom dirbtinę eglutę už 25 Lt plasmasiniais spygliais, retom šakom, nu atrodo kaip tikra, tik to kvapo nėra. Taip mes dabar ja džiaugiamės. Bet aš labiau už tikras eglutes. mirksiukas.gif
Atsakyti