Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

Aš už gyvos eglutės kvapą, nors praktiškiau dirbtinė smile.gif
Atsakyti
Geriau trys tikri spygliai, nei trys dirbtinės eglės....
na, nebent eglės ranku gamybos - iš sausainių, žaisliukų ar dar ko nors. tik ne tos plastmasinės "šluotos"...
Atsakyti
būna ir plastamasinių eglių gražių, o gyvų atrodančių kaip šluotos tongue.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kas pirkote internetu dirbtine eglute su kuponais ir galetumete parasyti atsiliepimus. Jos nuotraukose aisku labai grazios, bet kaip naturaliai atrodo. Truputi neramu rizikuoti.

Aciu
Atsakyti
Už naturalią eglutę smile.gif bet paskutiniais 4 metai buvo su dirbtine blush2.gif o namus puošė tik tikrų eglių šakos, kad to tikro kalėdiškumo priduotų smile.gif
Atsakyti
Turejome mes keleta metu is eiles gyva, BET...man alergija, puosti pati negaliu, visa isberia, snargliuojusi o galiausiai nuo kvapo pertekliaus atsibunda astmos priepuoliai. Krenta spigliai, namie vaikai, gyvunai, valyt nespedavau. Pirkom vazonuose, neisgyveno, laaabai buvo liudna ir mums ir vaikams, pirkom ir be, rezultatas netenkino, tad galiausiai nusprendeme nebe zaist ir pastatem dirbtine. A nei kiek nenusivyliau, man ir svariau ir graziau ir patogiau. Kaip sakant kiekvienam savo.
Siandien vyras nupirko 2,5m tai jau stovi ,,drambliene'' svetaineje, aisku dar ne papuosta - bet jau laimes pilnos kelnes. wub.gif
Atsakyti
Žinoma, jei alergijos ir pan - tai reikia imtis priemonių, kam kankintis. Tik šiuo atveju suprantu dirbtines egles.
O visais kitais man dirbtinė eglė asocijuojasi su netikrumu - netikri jausmai, netikras džiaugsmas ir netikros Kalėdos.
Na, dirbtinių meduolių irgi nenorėtumėt...
Plastikinio vyro, vaikų, gyvūnėlių...
taigi kiek vargo atkristų - gražiai surikiuojat prie stalo...
Dulkes pavalot ir gražu...
Bet...
Tikri dalykai lieka tikrais.
O dėl nubyrėjusios eglutės...
Ar dėl nuvytusios rožių puokštės irgi taip pergyvenat?
O dar ir vaikus stresinat - jie reaguoja žiūrėdami į jus.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 11 25, 22:51)
Žinoma, jei alergijos ir pan - tai reikia imtis priemonių, kam kankintis. Tik šiuo atveju suprantu dirbtines egles.
O visais kitais man dirbtinė eglė asocijuojasi su netikrumu - netikri jausmai, netikras džiaugsmas ir netikros Kalėdos.
Na, dirbtinių meduolių irgi nenorėtumėt...
Plastikinio vyro, vaikų, gyvūnėlių...
taigi kiek vargo atkristų - gražiai surikiuojat prie stalo...
Dulkes pavalot ir gražu...
Bet...
Tikri dalykai lieka tikrais.
O dėl nubyrėjusios eglutės...
Ar dėl nuvytusios rožių puokštės irgi taip pergyvenat?
O dar ir vaikus stresinat - jie reaguoja žiūrėdami į jus.

Speju kad savo gyva egle pirktais zaisliukais ir lemputemis nepuosiate - nes juk dirbtinai asosijuojasi. Elektrines orkaites irgi nenaudojate, tik lauzas nes juk meduoliai dirbtinai iskepti...
Paprasciausiai puolate i krastutinumus. As manau jei zmogus yra tusciaviduris, tai jokios gyvos egles ir tikri meduoliai tikru jausmu ir laimes jam nesukels. Viskas eina is vidaus. Net gyva egle nieko nekainuoja jai nepuosiate ja su savo artimaisias dalindamiesi dziaugsmu, kaip ir nieko nereiskia jei Kaledos tai tik namo puosmena ir dovanu gavimas.
Kas liecia spigliukus, tai vaikuciai rupinasi gyvunais ir augalais, supranta skirtuma tarp atnestos pries 2 dienas puokstes ir eglaites vazone kuria persodino, rupinosi, laiste 4 menesius, tad aisku liudi kai augalas sudziuna. Tai yra tikras jausmas vadinamas berods zmogiskumu, nors is kur mums tokiems zinot, juk pas mus siais metais dirbtine egle. mirksiukas.gif

Atsakyti
Tikra kvepianti eglutė su stikliniais žėrinčiais žaislais.

Nepatinka plastikiniai, šiaudiniai, medžiaginiai ir t.t.
Atsakyti
30+ metų tik tikra eglė mano namuose (ir stikliniai žaisliukai). smile.gif Prieš daug metų tai dar iš kilimų spyglius reikėdavo išsikrapštyti, o dabar jokio vargo, siurbliu perėjau grindis ir tvarka. Taip pat ją tekdavo parsinešti (visada didelę, iki lubų turime), dabar į mašiną įkišai ir parsivežei. Tad jei jau anksčiau dėl eglės problemų nekildavo, tai tikiu, jog dar mažiausiai 30+ metų tikra eglė bus mūsų namuose per šventes. wub.gif
Atsakyti
Tik už tikrą eglutę vazone newyear.gif
Paskui ją persodiname
Atsakyti
po daugiau nei keturių dešimčių Kalėdų su gyva eglute
šiemet bus dirbtinė
Atsakyti