Šiai metais dirbtinė eglutė, nes sūnelis mažas, ir nesinoris kad jis valgytų spyglius
dirbtine eglute. nereik sukti galvos kur nusipirkti gyva, nepamirsti palaistyti, o ir spygliu nereik sluoti visus metus o ir sakas gali pasukti kaip patogiau
o zaisliukai plastmasiniai, kad vaikiukas galetu puosti pats eglute
o zaisliukai plastmasiniai, kad vaikiukas galetu puosti pats eglute
jeigu yra galimybe tai naturali (arba bent sakos, jei pacios eglutes neiseitu tinkamos gauti)
Nematau problemos del spygliu, prasiurbiu greit ir viskas. Tuo labiau, nereikia egles statyti pacioj praeinamiausioj vietoj, kad kaskart judintusi ir jie greiciau nukristu. Egles kvapas namuose
QUOTE(Caridian @ 2013 12 09, 10:57)
Nematau problemos del spygliu, prasiurbiu greit ir viskas. Tuo labiau, nereikia egles statyti pacioj praeinamiausioj vietoj, kad kaskart judintusi ir jie greiciau nukristu. Egles kvapas namuose
kas gyvena dezutese manau sunku tokia vieta rast
QUOTE(Dereša @ 2013 12 09, 11:37)
kas gyvena dezutese manau sunku tokia vieta rast
Visokiu variantu buna, tas tiesa. Bet patys puosiam ~1,60 cm egle, gan placia ir atsirado jai vieta ne ant praejimo, nors butas tikrai nedidukas Daug kas ir nuo baldu isdestymo priklauso, visi skirtingai erdve isnaudoja.
160 cm čia jau didelė eglutė.. Labai gražu ir dovanas sukišti po ja yra kur. Aš taip pat gyvos noriu, kad ir mažos.
Tik natūrali. Dirbtinės nė už ką nenorėčiau, tada geriau šaką pasimerkiu. Ir vaikas turi augt matydamas tikrą eglę, o ne plastmasės gabalą
QUOTE(umede @ 2009 01 10, 23:37)
o as gailinu pirkt gyva eglute-tebunie ji ir auginta tam,bet man atrodo humaniskiau puosti dirbtine...
ir tikrai nesuku del to galvos....
o del gyvu man skauda sirdi,negaleciau jos net puosti...
ir tikrai nesuku del to galvos....
o del gyvu man skauda sirdi,negaleciau jos net puosti...
klaidingai mastot.
jei pirksit iš bet ko, tai tikiu, kad bet kur ir bet kaip nukirstos bus. bet daugumoj tos eglutės nukertamos bet kokiu atveju būtų, taip retinama dėl kitų medžių tvarkingo augimo.
Jau nemažai metų puošiam dirbtinę eglutę. Patogu, spygliukų neprikrenta.
Bet prieš kelias dienas pagalvojau, kad norėčiau natūralios. Kitais metais taip ir padarysim
Bet prieš kelias dienas pagalvojau, kad norėčiau natūralios. Kitais metais taip ir padarysim
Aš tik už natūralią eglutę šiemet su vyru nusipirkom eglutę vazone, vėliau ją kažkur pasodinsim.