O aš šiandien nusikaltimą padariau
Nors, vieną vertus, nemanau, kad tai nusikaltimas, kitą vertus - jaučiuosi ... net nežinau kaip Žodžiu, važiavau šakų Kalėdinėms kompozicijoms. Žiūriu - kirtimas. Išmalta sunkiąja technika, išvaryta. Tos mažos eglutės "smasejkos" išlaužytos, su žeme suveltos, kitos - šaknim į viršų. Žodžiu, kapiec joms šiaip ar taip. Toje košėje radau vieną dar nesumaitotą. Apie pusantro mano sprindžio ūgio Išsitraukiau su šaknim (kiek ten jų dar buvo). Žooodžiu, praktiškai, apsivogiau. Bet... jas visvien užars, kai tvarkys tą kirtimo plotą. Taip kad, tikiuosi, niekas labai ten jos nepasiges
Tiesa, čia bus tik nedidelė dekoracija ant stalo. O vėliau žadu pirktis vazonėlyje eglutę normalesnio dydžio, kaip visad.
Sveikos mamytės , artėja jau Kalėdos, o mūsų šeimynėlė dar neturi eglutės , tad jau pradedame rūpintis jos įsigijimu. Norėjau sužinoti jūsų nuomones apie internetu pirktas dirbtines Kalėdines eglutes. Kokie jūsų atsiliepimai. Gal kas pirko per beta.lt ar kitose nuolaidų puslapiuose esančias dirbtines eglutes. Ar likote patenkintos? O gal yra trūkumų. Mus domina eglutė Lena arba elegance arba royal (nuoroda į senas akcijas http://beta.lt/lt/vi...ziu?show_more=2 )
Būkit geros patarkite Ačiū
Būkit geros patarkite Ačiū
Tiktais gyva
Neįsivaizduoju Kalėdų be tikros eglės sakų kvapo..
Neįsivaizduoju Kalėdų be tikros eglės sakų kvapo..
QUOTE(Džiazuu @ 2013 11 18, 15:30)
as irgi
QUOTE(Anglis @ 2013 11 21, 20:27)
as irgi
ir mes tik tikrą. Labiau patiktų tokia daugkartinio naudojimo, pasodinta vazone
Tik tikra, vien tas vaziaminas i koki medelyna rinktis pacios graziausios eglutes visai seimai kokia atrakcija smagi
QUOTE(Melajja @ 2013 11 22, 10:27)
Tik tikra, vien tas vaziaminas i koki medelyna rinktis pacios graziausios eglutes visai seimai kokia atrakcija smagi
tik tikra, tas kvapas namie nuo eglutes
ech laukiu to kai vaziuoji ringtis eglutes ir visai negazdina spigliai
QUOTE(Renata-25 @ 2013 11 18, 18:42)
O ar kas pirkote eglutes internetu iš minėtos nuorodos? Gal galite pakomentuoti kokia jų kokybė? Kaip atrodo gyvai?
Kaip matau niekas nepirkote dirbtinės eglutės
man kazkaip is vis internetu pirkt eglute labai iatriu sudetingas, nes nematai nei kaip ji atrodo is tikro, nei kaip susideda ar labai lansktosi ar ne
Pas mus irgi tik tikra. Labai smagu, kai visa šeima važiuojam rinktis eglutės