Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 17, 12:19)
3. Dirbtinė eglė, kaip ir dirbtinis deimantas, niekad neatstos tikro.

Aš asmeniškai jokių simpatijų gyvoms eglutėms neturiu, tai man atrodo, čia kiekvienam labai individualiai kokio vaizdelio ir jausmo per Kalėdas reikia smile.gif
Atsakyti
Tai kiekvienam savo.
Tik laaabai keistai atrodo, kai žmonės tas dirbtines egles perka motyvuodami ekologija. Nes dirbtinė eglė su ekologija nieko bendro neturi.

O jau kas kokią nori, tokią ir renkasi. Kam byrantys ar duriantys spygliai nepatinka.
O aš perku su šaknimis vazonėlyje ir naudoju kelis metus. Tada pasodinu, kai išauga vazonėlį. Šiemet vėl teks pirkt, nes pavasarį pasodinom.
Atsakyti

pas mus visad gyva eglute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 11 30, 17:05)
Tik laaabai keistai atrodo, kai žmonės tas dirbtines egles perka motyvuodami ekologija. Nes dirbtinė eglė su ekologija nieko bendro neturi.

Nu jau dėl ekologijos pirkti dirbtinę eglę, tai mirk iš juoko, taigi plastmasė doh.gif Niekad nesuprasiu tokių žmonių, kurie sako, kad va, geriau gi, nekertam miškų, o kad medžiaga neyranti, tai dzin valio doh.gif

Mes turim dirbtinę, nes mums tokios labiau patinka, o iš ekologinės pusės, tai nelabai gerai ax.gif
Atsakyti
Man tai kazkaip gyvos gaila... nebent vazonelyje butu, kad savo gyvenimeli testu po kaledu. Kazkaip gaila toki grazu augala nukirsti, na bet cia gal tik man, nes man pvz. skintos geles nepatinka, man tiesiog ju gaila...
Turim dirbtine eglute, karta nusiperki ir keletui metu rami galva + nebyra, neduria, nematau jokiu minusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo applejuice: 01 gruodžio 2012 - 05:45
QUOTE(applejuice @ 2012 12 01, 06:42)
Man tai kazkaip gyvos gaila... nebent vazonelyje butu, kad savo gyvenimeli testu po kaledu. Kazkaip gaila toki grazu augala nukirsti, na bet cia gal tik man, nes man pvz. skintos geles nepatinka, man tiesiog ju gaila...
Turim dirbtine eglute, karta nusiperki ir keletui metu rami galva + nebyra, neduria, nematau jokiu minusu.

O salotų negaila? Morkų, kopūstų, burokėlių, bulvių? Juos gi suvalgom brutualiausiu būdu blink.gif Graužiam gyvą jų kūną. Pjaustom, tarkuojam, verdam, kepam... O žolytę pjaut kieme? Kodėl toks išskirtinis dėmesys tik vienai (na, dviems) augalų rūšims?
Atsakyti
man tik tikra eglute 4u.gif juk eglutes tam tikslui yra auginamos, juk nebrakonieriaujama jas kertant unsure.gif tai taspats kas gele nesti dovanu dirbtine, nes gyva nupjauti gaila biggrin.gif
Atsakyti
pas mus tikra visada, bet as noriu kartais dirbtines, bet niekas neleidzia... biggrin.gif
Atsakyti
gerai vienas girininkas pasake.

juk morkas burokelius ir kitas darzoves retinat kad grazios augtu. tai ir eglutes kertam kad kitos turetu kur augti. t.y. naturali atranka.

medelynuose, bet jas gi visteik augina pardavimui, t.y. biznis toks kas bulves kas zaliaskares.
Atsakyti
Visada statydavome dirbtine, bet siais metais pirksim gyva eglute, jau pasiilgau to kvapo ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Pasiulykite i kokias Vilniuje girininkijas ar uredijas galima kreiptis kad issirinkti eglute miske,o ne parduotuveje. Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Kai gyvenom sveciojoj saly 7 metus, stateme tik dirbtine eglute, apie gyva net negalvojome, nes brangi, kainos budavo nuo 40e doh.gif O dabar jau antros Kaledos Lt, tai apie dirbtine net negalvojame schmoll.gif Vyras ir mano mamai gyva pastato, nors ji nelabai nori, vien tiki del spygliu... Ale jos niekas net neklausia lotuliukas.gif Man taip grazu gyva eglute wub.gif
Atsakyti