Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

QUOTE(Miolanda @ 2011 12 21, 16:55)
Pagrindine priezastis, kodel puosiam dirbtine eglute, yra ta, kad gaila gyvos - manau per daug egoistiska del keliu savaiciu aukoti medi. Del kvapo, galima ir sakele graziai papuosti. Be to, dirbtine egle atrodo ir graziau, nes ji taisyklinga ir tanki  4u.gif

man irgi gaila, bet ziauriai megstu gyvas smile.gif
Atsakyti
Aš tik už gyvas eglutes, tuo labiau, kad juk dauguma specialiai tam ir auginamos.
Kažkada per vieną televizijos laidą mačiau, kaip iš senos eglutės griaučių galima pasidaryti labai dailiai skarotą eglutę, tai pabandžiau ir aš , o gavosi štai kas, tiesa ant eglutės griaučių tvirtinau iš pušų apačios nugenėtomis šakutėmis.

user posted image

Tik papuošimas žiauriai be ryšio, reikės idėjų semtis iš supermamų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V&E Mamytė: 12 rugpjūčio 2012 - 19:55
Labai faina eglutė mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tik už gyvas eglutes ir kalėdas kvepenčias natūralumu. Mes perkam eglutes vazonėliuose, paskui pavasarį važam į sodybą, pasodinam ir... baigiam užsiaugint gyvatvorę wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2012 08 12, 21:22)
Labai faina eglutė  mirksiukas.gif

Ačius
Papildyta:
QUOTE(torčiukas @ 2012 08 13, 20:55)
Aš tik už gyvas eglutes ir kalėdas kvepenčias natūralumu. Mes perkam eglutes vazonėliuose, paskui pavasarį važam į sodybą, pasodinam ir... baigiam užsiaugint gyvatvorę wink.gif.

Šauniai sugalvota. O pas Jus eglutės visos taip ir prigyja pasodintos?
Atsakyti
Šauniai sugalvota. O pas Jus eglutės visos taip ir prigyja pasodintos?

Ne visada iš karto, bet prigija, mes ikišam ir paliekam, dar ir paaiškinam, norėsit - išgyvensit ir .... jos visos kaip ne keista išgyvena, prigija, veši ir bujoja smile.gif.
Atsakyti
kol vaikai mazi mes dirbtine puosiam o zaisliukus darom su vaikuciais, tikiuosi uz keliu meteliu jau kvepes gyva eglute namie smile.gif
Atsakyti
Visad puošdavom tik gyvas eglutes. Pernai pabandėm dirbtinę, tai kažkaip keistai buvo. Šiemet gryšim prie gyvos. thumbup.gif
Atsakyti
tik gyva eglute, nes vien jos kvapas...tikros kaledos 4u.gif
o tas eglutes tik specialiai ir augina kaledom, ir niekas misku nedaigoja
Atsakyti
Musu namuose gyva ir tik gyva eglute per Kaledas... kad ir nediduke, vazonine, bet tas tikras medzio kvapas, kokios Kaledos be viso sito. Absoliuciai nepripazistu dirbtiniu, plastmasiniu egluciu...tad arba gyva arba isvis jokios doh.gif
Atsakyti
V&E Mamytė, prasom pasidalinti, cia jus daret is dirbtiniu saku ta eglute ar is gyvu? jeigu is gyvu, tai placiau nusvieskit, kaip reikia tokia pasidaryt egle, labai jau daili ir tanki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2012 10 05, 12:57)
V&E Mamytė, prasom pasidalinti, cia jus daret is dirbtiniu saku ta eglute ar is gyvu? jeigu is gyvu, tai placiau nusvieskit, kaip reikia tokia pasidaryt egle, labai jau daili ir tanki smile.gif

Laba:
Nuo praeitų metų pasiliekate eglutės griaučius, patrumpinate šakutes palikę apie 15 cm.,
ant jų tiesiog su viela pritvirtinate gyvas šakutes, pušies ar eglės- kokios Jums gražiausios. Reikia labai daug vielos ir gyvų šakelių, darbo daug. Dariau visą dieną. Kai baigėsi šventšs- po sausio 6d., kadangi mano eglutė buvo daryta iš pušų šakelių, tai nebuvo nė vieno spyglio nukritusio, kas būna kai darai su eglutės šakutėmis.
Atsiprašau labai nerišliai atsakiau, labai neturiu laiko šiuo metu.
Atsakyti